FIV 204

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

IoanaTugs bafta la punctie.iti tin pumnii stransi .
Bafta multa tuturor fetelor in focuri.

Luca eu sunt inscrisa de mult pt intalnire
Durerile de burta sunt de bine.
Pup toate fetele si felicitari gravidutelor

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Nu am mai scris de f. mult timp aici. Insa va citesc mereu si am emotii pentru fiecare dintre voi. Multa, multa bafta!

Moniland vreau sa te felicit! Sarcina usoara si ai grija de voi!

Va pup si va doresc din tot sufletul sa vi se implineasca visele

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui chance2008

eu ma bag...
De cateva zile ma invart si eu in jurul subiectului vostru...
Si se pare ca a fost cu noroc!!!!!
Am facut ET cu embrioni congelati pe 19 nov, iar am luat azi rezultatul de la Beta hcg si e micutz, dar nu e 0!! e 106.80 mIU/ml, testele de sarcina sunt de un dulce roz pal... uratii nu au venit,,,deci...e !!! voi repeta si joi beta Hcg sa vad daca se dubleaza, poate insist sa fac si un eco poate se vede ceva...
Doamne ajuta!!!
FELICITARI!!!! Si multumiri pentru implicarea in campania noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ioanatugs mult noroc la punctie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

'Neata
va tin pumnii fetelor, sa fie bine la punctii si ET uri!
sunai la dna dr embriolog Dascalescu, micutii mei sunt toti 5 pe baricade, unii mai puternici si altii mai putin puternici; 2 sunt de 4 celule A1, 2 de 3 celule deci cu fragmentatii si unul de 6 celule intre stadiul A si B (aici n am priceput cum e treaba adica daca are 6 celule de ce este intre st. A si B!!!?? dar in fine); maine la ora 9 trebuie sa fiu acolo,dar inainte vreau sa mi fac progesteronul la Medlife sa vad cum este si cu Dumnezeu inainte!

pupici

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mari moniland elena multumesc mult
bafta celor cu punctii, ET-uri,teste

felicitari inca odata gravidutzelor !!! sarcina usoara!
si mie mi-a scris dr embriolog ca cei 3 embrioni congelati sunt de calitate intre A si B

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata tuturor!

Fetelor de cand mama m-a facut nu am mai intalnit nicaieri atata solidaritate si afectiune intre femei aflate in tot felul de situatii dificile dar unite toate indiferent de distanta prin dragoste si suferinta.
Sentimentul e unic cred.Cel putin asa simt eu.

DELIA 21-MERCI MULT,SI EU MA GANDESC LA SAMPANIE,DIN AIA FARA ALCOOL DAR CUMVA STII MI-E TEAMA.PE DE ALTA PARTE SIMT CA VA FI BINE.MULTUMESC MULT PT INCURAJARI,CUM SCRIAM CEVA MAI DEVREME NU VREAU SA PAR EXAGERATA DAR DACA BUNUL DUMNEZEU ISI INDREAPTA OCHII SI ASUPRA MEA,NU MA OPRESC LA UN BEBE.INTOTDEAUNA AM AVUT IN VIATA PREA MULT SAU NIMIC.

MULTUMESC DE ASEMENEA PENTRU CALDURA SI CUVINTE FRUMOASE :

DARIAIOANA
IANA_MARI
IOANATUGS
KITTA(m-ai intrebat,Kitta ai avut poveste,scuze ca e asa lunga dar habar nu am cum poti pune in cateva cuvinte durere stransa in ani lungi si nopti nedormite)De asemenea vroiam sa trag un semnal de alarma fetelor care se mai codesc sa aiba un copil de tinere.

MONI,draga mea sper din suflet sa ai o sarcina perfecta,fara stres bucura-te din suflet,tu chiar esti perseverenta si extrem de curajoasa,nu e usor sa te ridici dupa atatea esecuri.

Moni,la ce clinica ai facut ultimul FIV in Austria?Protocol lung sau scurt?Corpul tau a reactionat mai bine comparativ cu tratamentele anterioare?
Te rog dc poti sa imi raspunzi,ma bate gandul sa vin in Europa si asa calatoresc mult.Iar dc acum nu am reusit cu bebeii mei parca as incerca in alta parte...Multumesc.

O alta tema fetelor...

Dupa cateva proceduri FIV ati observat cumva o schimbare(durata intre cicluri,cantitate mai redusa la sangerare)sau a fost la fel pt voi ca si inainte?

Kitta tu scriai ca ai avut sarcini natural obtinute,apoi schimbare de hormoni.

Ei bine la mine altceva.Analize perfecte,hormoni,totul ok.Dar cu specimenul slab de la sotul meu singura varianta era asta mai invasiva pt mine ,ma refer la FIV.Nu am avut incotro.
Doctorul spune ca VARSTA!!!ovule batrane ,cu donator as fi gravida imediat.

In rest Moni,te odihnesti mult,eviti efortul sau duci o viata normala?Dupe ET cam cat ai stat"la pat"?

Eu lenevesc,de abia ma abtin e un soare afara si vremea imi trage cu ochiul.Azi gatesc,barbatu-meu a facut aproape gura ieri cand i-am zis ca sa mearga dupa"take away"L-am invatat rau...

CHANCE -ai cea mai mare sansa in viata ta,esti super gravida..Doamne-doamne ce Craciun as avea!!
Va pup din inima,sper ca Huski e ok,la urma-urmei nimic nu e mai frumos si nevinovat decat sa stii ca ai parte din tine undeva in burtica.

Multumesc inca o data pentru suport.Pot de aici sa ajut cumva in campania voastra??Lucaluca?Pot cumva?

Aici statul nu sustine femeile sau cuplurile confruntate cu probleme de infertilitate.Daca nu ai bani...nu ai sanse.

Sa auzim numai de bine.
7 days to go...eternity!!!
Muffinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Ioanatugs,

MULT NOROC la punctie.
Sa ai o carutza de ovocite,Ioana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui chance2008

eu ma bag...
De cateva zile ma invart si eu in jurul subiectului vostru...
Si se pare ca a fost cu noroc!!!!!
Am facut ET cu embrioni congelati pe 19 nov, iar am luat azi rezultatul de la Beta hcg si e micutz, dar nu e 0!! e 106.80 mIU/ml, testele de sarcina sunt de un dulce roz pal... uratii nu au venit,,,deci...e !!! voi repeta si joi beta Hcg sa vad daca se dubleaza, poate insist sa fac si un eco poate se vede ceva...
Doamne ajuta!!!

Ai un super-beta, esti gravida de-a binelea, ce zici tu acolo ca e mic?! :) Felicitari!

Zici ca vrei sa vii la intalnire? Ar fi fain sa fie doua gravidute. :) Daca da, urmareste sectiunea saptamana asta, fac topic cum aflu ziua si ora exacta.

Valabil pentru toate doritoarele. Fetelor, va rog mult, faceti-va timp pentru intalnirea asta, e greu de crezut ca se intampla in Romania, dar cineva chiar e dispus sa ia legea in maini si sa incerce s-o treaca. O sa incercam sa facem cumva sa disociem introducerea procedurilor IA/FIV in programele nationale de sanatate (adica banii, cae trebuie cat mai repede) de reglementarea reproducerii umane asistate medical (adica principiile, unde sigur vor exista mari contestari si dispute, si risca sa se intinda, ca data trecuta).Discutam, punem la cale un plan de discutii pentru intalnire.

Bafta tuturor, veniti cu vesti bune!:)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Muffi, eu zic ca reusesti acum si nu mai e cazul decat de o plimbare in Austria.
Eu am fost la o clinica in Wels-Linz, Kinderwunshklinic. Spre deosebirea de protocolul facut la Cj, de data asta l-am facut pe cel scurt. Am inceput in ziua a 2-a cu stimularea. Si de data asta am raspuns bine la tratament ca la un moment dat chiar s-a pus problema de hiperstimulare. Cred totusi ca au avut alta metoda de a punctiona foliculii intru-cat mi-au scos 27 ovocite. S-a facut P-icsi intru-cat la noi era problema cu spermograma. In ziua a 2-a am avut 16 embrionasi si in ziua a 5-a s-au transferat 2 si s-au congelat 5.
Dupa ET m-a trimis la baie, cum ti-am mai zis. In ziua aceea, dupa 1 -2 ore de la ET, m-am bagat in pat vreo 2-3 ore. Apoi la plimbare prin zona. In dimineata urmatoare am facut 1000 km pana acasa. Apoi dimineata am semnat condica la serviciu. Mi-am "facut" programul mai scurt. In sensul ca pe la 14 sunt acasa in pat la ora de utrogestan.
Nu am ridicat greutati, nu am racit, si mi-am vazut de viata mea ca si pana atunci. Am fost tot timpul optimista.

Mergi la inceput