Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Da Pisix mergi pe biopsie cand din sperma ejaculata nu ai ce alege.
Nu stiu acum cati de putini are sotul lui chez marie.
Dar daca se poate alege ceva din cei ejaculati de ce sa nu o faci ca nici biopsia asta nu e asa floare la ureche si o placere deosebita sa o faci.

Bafta multa tuturor

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pisu,Miki: multumesc! Da, Miki ,"piticot" nu mai poate de bucurie , desi lui ii era indiferent,dar mai mult se bucura ca sa-mi faca mie in ciuda..

Nusy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui nusy

Pisu,Miki: multumesc! Da, Miki ,"piticot" nu mai poate de bucurie , desi lui ii era indiferent,dar mai mult se bucura ca sa-mi faca mie in ciuda..

Nusyc , poate ii cade putzica, am auzit ca se poate intampla si asta. Deci poti inca sa mai speri Si dc nu, faci fetita peste 2 ani

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor, noi pana acum am facut vreo 6 spermograme, 5 in provincie si una singura la Medsana,toate insa cu 0 gigei.Vreau sa ajung la d-na Matei, dar daca s-ar putea sa ajung dupa-amiaza la dumneai.Stiti unde o gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Andra, ti-am trimis PM.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Nusy, felicitari si sper sa ne dai numai asa vesti bune..Poate da Domnul sa fac vreo fetitza si sa le facem cunostinta..Am eu un sentiment ca voi fi mama pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChezMarie spune:

Din ultima spermograma a sotului meu reies urmatoarele: concentratia (TSC) 0,01 x 10 la puterea a sasea (ml). Ce inseamna mai exact asta nu stiu.... poate ma ajutati voi. Mobilitatea: a(foarte mobili)-, b(mobili) 10%, c(lenti)-, d(imobili) 90 %. Singurul lucru pe care il inteleg din aceasta analiza este rezultatul scris de dna dr Matei, adica oligoastenoteratozoospermie severa. In luna august, analiza facuta la medsana suna in felul urmator: rezultat oligospermie severa cu necrospermie; numar de spermatozoizi: 0,16 mil/ml. Valorile bune indicate langa, sunt cuprinse intre 40-240. Deci el era cu mult sub valoarea de 40. La mobilitate era totul 0. 100% imobili. Mai avem o spermograma facuta la cabinetul dr Marinescu, in feb anul trecut. Atunci avea o concentratie de 10.000 sp/ml (val minima indicata fiind de 20 mil/ml). Saptamana viitoare va mai merge si la med life pt o noua spermograma pe 2009. Poate sunt ceva schimbari in bine.
Eu mare lucru nu inteleg din acele valori. Stiu doar ca sunt cu mult sub cele minime.....

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Da Pisix mergi pe biopsie cand din sperma ejaculata nu ai ce alege.
Nu stiu acum cati de putini are sotul lui chez marie.
Dar daca se poate alege ceva din cei ejaculati de ce sa nu o faci ca nici biopsia asta nu e asa floare la ureche si o placere deosebita sa o faci.

Bafta multa tuturor

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Chez mari sotul tau are putin spermatozoizi sa ca nu mai stiu ce sa zic. Sotl me avea mai multi desi cantitatea de sperma era putina rau.
Cat despre laboratoarele din Romania nu stiu ce sa mai zic. Si pe sotul meu il diagnosticase cu oligoastenoteratospermie si in austria cand am facut spermograma lucrurile statea mult mai bine.
Iti doresc multa bafta si lupta pentru a avea copilasul vostru.

Bafta multa tuturor sa auzim numai vesti bune.

elena +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChezMarie spune:

Multumesc mult Elena. Doresc tuturor sa lupte si sa isi indeplineasca visul.

Mult noroc si tie si iti doresc din suflet sa aduci pe lume 2 bebei frumosi si sanatosi.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Buna seara fete dragi!

Chez Marie, 10 la puterea a sasea inseamna 1 milion. Deci poti inmulti, sa vezi cat da.

Hai ca m-am apucat de studiat internetul asta in lung si in lat si am gasit articolul asta cu privire la tratamentul cu FSH recombinat pentru infertilitatea masculina.

http://revista-urologia.ro/wp-content/uploads/2008/11/ro_4_tratamentul-cu-fsh-recombinant-la-pacientii-cu-infertilitate-masculina-idiopatica.pdf

Io-s cam plouata zilele astea, miercuri ne vedem cu Damian la Gynera pt un consult urologic...pana acum la fiecare intalnire cu vreun dr aveam o groaza de asteptari. Acu nu mai am niciuna...

Va pup pe toate

April

Mergi la inceput