Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Miki, clar de la stres iti creste colesterolul, nici nu mai stiu din cate surse am auzit asta. asa cum, desi nu ai putea crede, si fumatul duce la cresterea colesterolului... ma rog, eu pe pielea meaa am verificat si pana acum, intotdeauna mi-au iesit analizele f bune, colesterolul imi iesea aproape de pragul de jos. odata declansata nebunia asta cu operatii, endometrioza, fiv,etc., colesterolul s-a facut brusc cat casa, peste limita superioara, in conditiile in care eu mananc piept de pui la gratar si peste, singurele ce mai contin ceva grasimi...

Cu E colli nu cunosc,chestia asta ca nu ai nici un simptom ma ingrozeste, iar ultima analiza am facut-o acum o luna...

te pup

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna, dragele mele si bine ne-am regasit in 2009!!! Sa fie un an al dorintelor implinite!!!!!!

Tin pumnii tuturor fetelor care sunt in focuri! Doamne Ajuta sa fie numai cu reusite!!!!!!!

Noi asteptam intalnirea cu Dracea din 29 ian! Speram ca totul sa fie ok si sa ne dea unda verde ptr fiv, cat mai repede!

Va pe toatee cu mare drag!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fireyes la mine mai mult ca sigur e ereditar dar pt ca au fost si sarbatorile a crescut si mai mult . Acum sunt la regim si sper sa mi-l reduc in 2-3 luni. Cand eram insarcinata am avut ceva palpitatii , clar ca era mare si at si cred ca lui bb nu i-a placut sangele meu gras. Deci la viitoarea sarcina tb sa mananc ma sanatos

Fetelor va rog sa va ganditi care deschideti un nou capitol pt ca eu nu pot .

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andra, Miki:

Dear_bambi: si eu vin pe 29 la Gynera,insa la dr.Rotaru..la ora 13...poate ne vedem pe acolo...

Nusy 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

NUSY, sa ai grija de bb.Eu incerc sa imi conving sotul sa mergemla doamna dr. Matei.Poate intre timp s-a colonizat zona cu cativa .
http://www.realitatea.net/blog-colectiv--ministerul-sanatatii-ne-intoarce-spatele_435591.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Dragele mele dragi!!!
Cum am promis ... revin cu vesti ...
Am fost ieri la Gynera.
Am plecat foooarte dezamagita. (Ptr. ca nu am avut tigari la mine ... incerc sa le las... am plans tot drumul la intoarcere...)
Asaaa am intrat in cab. intr-un tarziu , foarte voiasa si optimista.
Dr. draguta , intelegatoare, mi-a explicat ce si cum se mananca FIV ul ... (eu facusem indigestie... de cate citisem pe aici ... eram fullll ).
Mi-a spus ca nu crede ca vom face FIV impreuna si ca imi recomanda cu mare incredere pe dr. Codreanu.
Vorbeste dansa personal ptr. mine...
Oricum ... sunt V A R ZA !!! (sper sa intelegeti ce vreau sa va povestesc....)
A vazut analizele, - sunt bune- , am repetat cateva acolo (fibriogen, si transaminazele..)si secretia.
Mi-a dat reteta .
DIPHERELINE
MENOPUR
PREGNYL
UTROGESTAN (sau Arefam ??? - aam gugalit si nu am gasit mai nimic despre el)
Acid folic.
Si sa sun la Giulesti sa ma programez pe data de 28 ptr. eco si inca ceva... nu inteleg ce scrie...
.............

Ce parere aveti de dr. Codreanu?? Eu stiam ca face decat IA. .. Nu am "vazut " nicaieri sa fi facut FIV.

O las balta... nu mai scriu azi ca sunt foooarte derutata.
Pup fetele!!!
Aurel_Crisuletz tu parca stiai ceva de dr. Codreanu ....
revin maine... sper .. cu gandire mai optimista.. sper...

Imi dorem mult sa fac cu dr. Dracea.
Iar am pierdut timpul...
am impersia ca sunt respinsa... mereu mi se intampla sa fiu respinsa... nu stiu de ce???...
Am o bafta... de cacao...
Va rog sa imi scuzati "tonul" ...
Va pup!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Hm, copilutzu …ca sa vezi …azi o prietena de-a mea care a facut fiv cu Codreanu a aflat ca e gravi. Nu e garantie pt nimic dar nu dispera, fata draga
Dar de ce ti-a spus ca nu crede ca veti face impreuna ? pe ce motiv ? eu cred ca daca esti perseverenta si insisti, vei ajunge sa faci la ea

Miki – stiam ca exista niste chestii naturiste care regleaza coresterolul dar dieta e cea mai importanta. Tre sa renunti la grasimi destul de drastic
Nusy, fireyes –
Apri – te rog nu pune la suflet tot ce zice Damian, el e mai dramatic asa si pune mereu f raul inainte dar de obicei situatia e mai roz decat o prezinta el

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

stati ca am uitat : mai are cineva nr lui dr Voinea ? ca eu l-am pierdut si am nevoie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor pana la urma operatia aia de la fundeni da ceva rezultate.
Mai stiti careva ceva?

elena +11

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna fetelor!

Nusy, noi avem programare la ora 12. Mi-ar face mare placere sa ne vedem!
Copilutzu, imi pare rau ca ai plecat suparata de la intalnire!
Prin popor se spune ca, prin ce trebuie sa treci, treci oricum, ca ce ne este dat de la Dumnezeu, trebuie primit, de unde si zicala" nimic nu este intamplator". Asa ca , fruntea sus!!!

toate fetele!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput