Azoospermie - cap 26 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisix

Miki – eu cred nu ca nu trebuie sa visezi, ci nu trebuie sa mai fii negativista. Si atat. Stii ca ai corp bun de facut copii deci …cu toata increderea inainte

Pisi tocmai aici e buba, cred ca ovocitele mele sunt batrane. Riscul de avort de la 35 ani in sus este mai mare iar de la 40 ani in sus si mai mare. Eu fac in vara 39
Vreau sa fiu tare , sa insist pana reusesc si sa nu ma mai afecteze prea rau esecurile.

Fetelor vad ca sunt off topic mereu , imi cer scuze dar la mine in cap sunt alte intrebari care isi cer raspunsul acum. Va rog sa va ganditi care veti desc urmat capitol, eu nu o sa mai pot sa o fac.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Bytzi merci

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Chez marie e nu cred ca din cauza ca sunt putini si imobili nu se poate face fiv plus icsi fara biopsie.

Sotul meu are cantitate sperma 0.4 ml
A=0
B=0
C=15
D=85

deci e o spermograma proasta. E adevarat ca daca faci doar ICSI selectia se cam face la noroc si sansele de supravietuire a embrionului sunt destul de mici dar in austria de exemplu exista o metoda de sortare numita IMSI care sorteaza spermatozoizii apti genetic si care ajuta foarte mult.
In Romania fivul e destl de limitat parerea mea care am avut o experienta si aici. Stiu va fiv in alta tara iti trezeste din start ideea ca e scump dar nu e chiar asa. Nici eu nu dispun de bani si ma lupt cu credite in banci dar sunt convinsa ca austria a fost o alegere buna.

Bafta multa va doresc tuturor

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

ok, bifat si intalnirea cu dr Matei. Am primit unele raspunsuri insa tot in ceata suntem.

Rezumat.

Repetat spermograma. Vestea buna-avem , deci am infirmat diagnosticul pus de Moisa. I-am aratat inclusiv analizele anterioare (si aia cu concentratie 0 de la Moisa). A fost foarte draguta, ne-a invitat sus la microscop sa-i vedem. O experienta unica, ce sa zic: putini si miscatori, dar erau .

Vestile proaste: sunt, dar f putini -300.000 /ml si cu mobilitate 20% C, 80% D. Si multe forme anormale...aproape 90%. Dezastru intr-un cuvant

Vestea buna din nou, e ca din spusele dr Matei cu spermograma asta putem face linistiti ICSI. Sfatul ei insa a fost sa continuam sa investigam (s-a uitat pe analize, i-am spus ca sotul nu a facut inca un consult la urolog). Cu ajutorul dansei am reusit sa il programez pe sot la eco la Iosub, la Fortis, marti dimineata.Miercuri mergem la Damian la consult.

ChezMarie, am vorbit si de FSH, care in cazul nostru e 3.8. Mi-a povestit si de gonal si am incercat sa ma limpezesc apropo de treaba asta cu stimularea hormonala.

Din ce am dedus e o metoda folosita pentru azoo/OATS idiopatice, unii pacienti raspund bine la stimularea cu pricina. Inteleg insa ca respectivele imbunatiri ale spermogramei sunt doar pe durata tratamentului, eventual pentru a se ajunge de la FIV + ICSI la FIV normal. Insa nu e garantat ca functioneaza , de aceea se monitorizeaza rezultatele dupa o luna de tratament.

Dansa insista totusi sa nu ne grabim sa luam o decizie pana nu investigam toate cauzele posibile, probabil si gandindu-se la varsta sotului (29). Pe de alta parte insa eu am 32, asa ca as vrea sa ne hotaram cat mai repede pe ce cale o luam.

Sper ca dupa eco la Iosub si intalnirea cu Damian sa gasim totusi o cauza, mi-e teama sa nu ramanem la stadiul de "infertilitate inexplicabila".Probabil saptamana viitoare pe vremea asta o sa ne fie mai clar ce trebuie sa facem.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChezMarie

Nu imi explic cum este posibil ca numai in cateva luni, fara vreun tratament, spermograma sa se schimbe. Chiar ma gandeam ca zilele aceastea sa mai efectueaza o spermograma, insa nu la clinica la dr matei la genesys, ci la medlife. imi este teama ca uneori analizele ies cum vor ei sa iasa..ma ref la dr.
Nu vreau sa fiu rea si lipsita de incredere, insa am intalnit si am auzit atatea cazuri incat mi-e tare greu sa am incredere oarba in doctori, mai ales cand este vb de o problema atat de delicata.

ChezMarie,

sa stii ca pot exista modificari ale spermogramei, caci sunt multi factori care pot influenta proba. Oricum, daca nu aveti incredere in rezultat repetati-o unde considerati voi. Noi suntem la a patra analiza, si practic cu exceptia celei de la Moisa unde aveam zero barat in rest am avut 200.000, 300.000 si azi la dr Matei iar 300.000. Deci din punctul meu de vedere aici am elucidat misterul, exista spermatogeneza, ramane de vazut daca exista o cauza pt care e atat de dezastruoasa.
Mie cel mai greu imi e sa imi conving sotul sa mearga la analiza asta...Dar pana la urma mai impins de la spate, mai cu vorba buna, ne luam de manuta si mergem...
Asa ca nu ramane decat sa va convingeti reciproc si sa o repetati.La Medlife noi nu am facut analiza sa iti povestesc cum e, insa cred ca va trebui sa ajungem pentru o urocultura+spermocultura cu antibiograma (ca avem multe leucocite, >1.2 mil), si tot spre ei as inclina.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bytzi:

Andra , Miki: multumesc pentru grija, fac bine,azi am fost la eco la mine in oras si bebelul e foarte bine...se pare,ca si la morfologica de 12 s, ca e baietel.Sta foarte bine cu toate masuratorile,asa ca...Doamne-ajuta pe mai departe. Pe 29 ianuarie am la Bucuresti eco+ triplu test. Rezultatul la dublul test l-am primit alaltaieri si a iesit foarte bine,risc 1:2032 (valoarea alarmanta era de sub 1:250).Va

Nusy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Nusylica- ce vesti bune vin din partea ta … imi pare tare bine ca ai trecut de perioada critica …parca abia acum pot sa zic si eu cu toata gura …ca O SA AI UN BEBE !!!!
Sa fie sanatos, fie ca e baietel sau fetita
Elenada – mai nou toti care mi-au raspuns au zis ca in urma unei biopsii nu mai stai sa alegi cu IMSI/PICSI, ca cica sunt oricum tare putini si nu mai ai de ales, ii pui pur si simplu pe toti
Miki – iar incepi cu teorii SF si te legi de chichite aiurea cand oricum tu ai ramas nu mai departe de anul asta gravi, cu ovocitele astea “batrane”
Iuca, Pisik- ooohooo, si voi sunteti foarte avansate …Ei, e secret cu numele sa stii
Bitzy – si eu ar trebui sa-mi repet toate astea. Tu unde le-ai facut ?

Mergi la inceput

Nusyca ce ma bucur pt tine ca ai trecut de trim 1 , ca ai trecut de anal alea complexe cu nota 10. Piticot se bucura pt putzica? Mamaa..... o sa fii singura intre 3 barbati. Felicitari si imbratisari calde.
Pisi Doamne Ajuta ca ovocitele mele batrane sa fie puternice, sa se iubeasca cu gigeii si data viitoare , sa se prinda bb si ce-i mai imp sa stea 9 luni in burtica.
Am gasit o posib cauza a avortului: E Coli in urina si nu stiu cat de imp e colesterolul dar mie mi-a iesit f mare 273 cu lim de 202. Trec la regim vegetarian ca nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Eeee, Pisik06, ce ma bucur sa mai dau de tine! Cresteti, vad ce a zburat timpul... oricum, ti-a ramas de
"asteptat" mai putin de 1/2....

Miki, colesterolul poate sa fie crescut si pe baza de stres (ceea ce banuiesc eu ca ai avut din plin lately), asa ca nu-ti face griji. E colli insa e o alta problema... Bafta multa!

still counting...

Mergi la inceput

Fireyes da stiu ca E Coli e o cauza dar am mai citit ca nici nu se scapa de el f usor. Ciudat E Coli asta, nu ma doare/ustura nimic. Cat despre colesterol, l-am avut intotdeauna mai maricel dar de data asta a sarit parleazul, cred ca este ereditar. Nu stiam ca si din cauza stresului poate fi mare.

Mergi la inceput