LMA Clopotei de ian-febr 2008 (152) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Inca un mesaj pt LaLa si Laura

Statisticile dovedesc ca fetele crescute in familii in care tatal o abuza pe mama tind sa-si gaseasca la randul lor parteneri care sa le abuzeze. Desigur, nici baietilor nu le e mai bine, ei tind sa imite comportamentul parintelui violent. Asa ca vorba ca "stau ca sa le dau copiilor un tata" nu e DELOC cea mai buna justificare.

Ereena,

tuturor Andreelor si Andreilor, sa fie sanatosi si sa aiba parte de o viata implinita, lipsita de suparari!

STancutza, si noi papam azi tot ciorbita de perisoare

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumim pentru urari uram si noi " La multi ani sarbatoritilor !"

PS : ceska superbe pozele la distanta de 11 luni
Am vrut sa iti las un comentariu pe blog insa ai ascunsa aceasta optiune

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

RANIA, RADUCU
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI SA II BUCURATI PE PARINTI!

LA MULTI ANI!!! tuturor celor care poarta numele Sfantului Apostol Andrei!

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. 27 Noiembrie, data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Fetele, am observat ca la incheietura mainii drepte, cam unde bate pulsul, am o umflatura. Ca si cum mi-ar fi aparut un os nou. Dar parce e mai moale decat un os. Eu cred ca e de la tinut bebe in brate, ca mana sta intr-un anume fel de-a lungul corpului lui bebe, si s-o fi deranjat ceva pe-acolo. Ati mai auzit de-asa ceva???

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

colega mea de la coafor a avut asa ceva, ca un chist care se micsa pe sub piele si tot crestea. a fost la medic pt ca incepuse sa o deranjeze la munca ,i-a dat un unguent si cu repaus 1 sapt de la munca,i-a trecut definitiv. in cazul in care nu trecea,l-ar fi scos chirurgical.am uitat din ce cauza i-a spus ca a aparut.

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
VOTATI POEZIA LUI MATEI PENTRU MOS CRACIUN SI POZA LUI DAVID LA CONCURSUL FOTO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

Zu-zu, zu-zu! Sunt foarte fericita!
Aseara a facut Ionut primii pasi! 4 pasi mititei fara sa se tina de nimic!
Bravoooo!!!

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

alte poze cu Ionut

poze cu Ioana si Ionut

BRAVO IONUT! La cat mai multi pasi singurel.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. 27 Noiembrie, data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

colega mea de la coafor a avut asa ceva, ca un chist care se micsa pe sub piele si tot crestea. a fost la medic pt ca incepuse sa o deranjeze la munca ,i-a dat un unguent si cu repaus 1 sapt de la munca,i-a trecut definitiv. in cazul in care nu trecea,l-ar fi scos chirurgical.am uitat din ce cauza i-a spus ca a aparut.

MATEI

MATEI LA 10 LUNI
VOTATI POEZIA LUI MATEI PENTRU MOS CRACIUN SI POZA LUI DAVID LA CONCURSUL FOTO

Mersi Irina,

Cred ca sapt urmatoare ma duc la dr, vreau sa stiu ce este. Nu pare grav, nu ma deranjeaza, dar nici nu vreau sa astept sa imi taie mana :-)))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

laura, lala, nici nu-mi pot imagina prin ce treceti! e de-a dreptul tragic, mai ales ca sinteti si proaspete mame! singurul sfat pe care pot sa vi-l dau este sa plecati! pina nu e prea tirziu pentru voi sau pentru fetele voastre. un barbat care e violent nu se va schimba niciodata, daca asta asteptati, asteptati degeaba. e in firea lor, sint bolnavi. daca va putem ajuta cu ceva, sa ne anuntati. Laura, e bine ca ii ai pe parintii tai aproape. profita de lucrul asta si adaposteste-te. Lala, dupa parerea mea, din cite ne-ai spus tu, la tine parintii nu sint o solutie. nu are rost sa schimbi un abuzator cu altul. ar fi bine daca ai gasi un centru (de preferat nu in orasul tau).

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Andreelor si Andreilor

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Stancutza, sefa mea are o chestie de genul asta, la mina. s-a operat odata. insa s-a refacut, din cauza efortului pe care l-a depus cu fetita...la ea devine dureros cind creste mai mare...sper ca la tine nu e cazul.
fratele meu a avut la picior. dupa ce n-a mai facut sport de performanta s-a retras si e sub control, abia vizibil si nu-l deranjeaza.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ceska, abia acum am vazut postul tau. eu orezul cu lapte il fac cu lapte normal, de 3,5 %. fierb orezul in el. mi se pare mai gustos asa. si nu l-am amestecat cu nimic.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput