LMA Clopotei de ian-febr 2008 (152) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Laura Ioana off, si tu ai patit la fel ca Lala 20, nu mai stati langa ei, nu meritati nici o palma, parerea mea, iar tu,Laura nu mai ceda, sa te intorci la el, nu merita.

Asa a adormit Ioana.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. 27 Noiembrie, data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina stiu, nicio femeie nu merita genul asta de tratament!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Laura........Of Doamne,
Ai PM.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laura eu vad o femeie tanara, frumoasa dar mai ales o femeie puternica...atat de puternica incat a trecut peste moartea bebelusului ei...iubita, pe mine m-ai ajutat enorm...pierdusem sarcina si mi se parea ca e nedrept ce mi s-a intamplat...am citit apoi povestea ta si m-am scuturat...la tine fusese o tragedie...eu pierdusem o sarcina care nu decursese normal...
Ai toata viata inainte, ai un copil dorit si care merita sa creasca frumos, care trebuie sa stie ca o femeie trebuie respectata, o mama trebuie iubita si nu lovita...azi da in tine maine iti va lovi fata si atunci suferinta ta va fi enorma...te vei simti vinovata...Fruntea sus si mai ales daca parintii sunt alaturi de tine intenteaza actiunea de divort...cere ajutorul daca ai nevoie...Thea merita sa zambeasca si maine! Eu am 17 ani de cand sunt cu sotul meu si aproape 16 de casnicie...ne-am mai ciorovait dar ne iubim, ne sustinem, vrem sa ne crestem copiii si sa le fim sprijin pana la adanci batraneti...suntem prieteni... Vei gasi un om care sa te iubeasca...nu e unicul barbat pe pamant...spune-ti ca meriti, ESTI FRUMOASA SI DESTEAPTA SI MERITI MAI MULT NU PENTRU TINE NUMAI...SI PENTRU THEA!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

lauraioana, daca mai ai nevoie de forta ca sa pleci si sa ramai plecata pentru el, citeste din nou semnatura ta si vei intelege de ce a venit vremea sa ai grija de tine!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mai fetelor, oare ce se intampla cu barbatii astia, asa in general. Parca innebunesc, mai ales dupa ce au si un copil. Oare li se atrofiaza creierul? Se sterg din memorie toate amintirile frumoase pe care le au impreuna cu sotia?
Si eu care credeam ca am probleme in cuplu........., pai ale noastre nici nu exista in comparatie cu ce au patit Lala si Laura.
Oare de ce trebuie sa indure femeia atat de mult? Mi-am dori o fetita f. mult, dar acum stau si ma gandesc , daca v-a avea de suferit si ea asa mult , daca nu v-a avea o viata frumoasa si fericita asa cum am avut eu?
Oare am luat-o razna?
M-au afectat f. mult problemele fetelor...........
In sfarsit........merg la culcare. Noapte buna si somn usor.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni new

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Laurici , nu pot sa-mi revin...plang si nu-mi vine sa cred...pareati o familie fericita .Mi-amintesc ca primele poze care le-am vazut pe forum erau cele din concediul vostru...parca din Egipt. Atunci imi ziceam "Doamne , ce familie frumoasa si fericita !"
Ce scri tu acum e incredibil , sa te ameninte ca te omoara daca moare copilul in burtica !!!!! Sa te faca pe tine vinovata de tragedia care s-a intamplat cu primul bebelus !!!! Sa te loveasca atunci cand esti insarcinata !!!!
Este un MONSTRU .
Dumnezeu sa-ti dea tarie sa treci peste amintirea acestei brute , sa uiti ca ai iubit un asemenea om.
Esti tanara , frumoasa , desteapta si , cu siguranta iti vei gasi fericirea si adevarata pereche .
Pleaca si refa-ti viata , nu-ti mai pierde timpul si tineretea langa el.
Noi suntem langa tine , orice problema ai avea ...nu ezita sa ne contactezi ...la telefon daca nu ai net.
Sa te-ajute Dumnezeu sa treci peste momentul asta greu din viata ta !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Lala 20 , vad ca ai intrat pe-aici dar nu ne-ai dat nicio veste despre tine...
Noi suntem alaturi de tine , vrem sa te ajutam , numai spune-ne cum?
Daca ai nevoie de bani ...da-ne un nr. de cont !
Parintii tai ce mai zic de situatie...ai incercat sa vorbesti cu mama ta , sa-i zici la ce abuzuri te supune bruta aia de barbata-tu ?
Nu se poate sa refuze sa te primeasca la ei...ar insemna ca nu sunt parinti...ce parinte poate fi nepasator la suferinta copilului sau ?

Uuuf Doamne cate necazuri !

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Eu intrasem sa le urez La multi ani prietenilor nostri dragi Daria si Luca !Puiuti , sa cresteti mari , sanatosi si frumosi

La multi ani si celorlalti clopotei nascuti pe 29 : Razvan Gabriel , Tudor Gabriel , Antonia Izabela

POZE BOTEZ
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gatta !
bebelutzilor de 29 si din partea mea si a lui Tudorash!

azi Tudor a prins curaj si a inceput sa mearga de-a dreptul...face turul sufrageriei, e din ce in ce mai sigur...ieri inca mergea pe distante scurte (2-3m)..azi are deja 10 luni...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput