LMA Clopotei de ian-febr 2008 (152) in sarbatoare!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Pitik doarme de la 20:30, dar de-abi acum am apucat s aintru.

Am citit in diagonala (ca de obicei) si am retinut ca Lala20 iar are necazuri; off, bietele de ele ...Dak aflati nr de cont, dati-mi si mie de stire, s-ajut si eu.

Am mai citit de Eva care face 'pa' - bravo , iubita!

Stancutza e mai bine cu tusea, adik azi n-a tusit decat o data; dimineata i-am dat prima doza de oscilococcinum (sper ca am scris corect). Pediatra mi-a zis ca dak nu face febra si nu "rupe' ceva, s-o las in pace.
Si ii dau ceai cald.

Am citit si de pb Alinei(stoisor), off, sanatate multa si multa putere sa treci peste ele

Ancab, abia astept sa vad poze de la petrecere, cu flacaul tau (si ginerele meu )

Sa ma "laud" si eu: buburuza zice 'maie' si 'taie' (parintilor mei); ve dati seman ca sunt uzi, complet; Dan a zis ca sa zicem merci dak peste un an o sa ne zica noua, macar "dan" si "roxana", ca de mama si tata nu cred s-avem parte prea curand (mie tot mi-a zis odata, dar Dan n-a avut onoarea).

Mai vroiam sa zic ceva

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Adela vorbareata,lasa roxana ca o sa zica ea si mama si tata...


Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Uff, fetelor, din pacate si eu sunt in aceeasi situatie ca Lala20....nu vreau sa mai spun....maine in cursul zilei sper sa ma mut la ai mei si sper ca, de data asta, sa nu mai dau inapoi! Stiu ca-mi va fi ingrozitor de greu (luni avem 16 ani de cand suntem impreuna), ptc obisnuita isi spune cuvantul. Nu cred ca mai poate fi vorba de iubire, atata vreme cat (v-am mai povestit eu) e asa lipsa de comunicare din partea lui (vorbesc singura si are impresia ca sunt impotriva lui) si in primul rand e extraordinar de vulgar si de jignitor la adresa mea, iar in seara asta a dat (IAR) in mine (la prima palma eram cu Thea in brate (o linisteam ca plangea in hohote: cazuse pe spate, nu stiu daca din pat sau de langa pat, de a bubuit casa - eu ii faceam bibe si el o "supraveghea"; i-am reprosat si a zis ca nu a cazut asa tare!!!!! mi-a luat vreo 10 min sa o linistesc, mai ales ca o lovisem cu capul in fatza din inertia palmei primite) si a ajuns de m-a pocnit cu telecomanda tv cu toata puterea peste fatza, mi-a pus mana-n gat si m-a amenintat ca baga cutitul in mine! Stiti de ce e asa pornit? Ptc l-am sunat pe un "prieten" care-l suna saptamanal sa iasa cu baietii si l-am rugat sa nu mai sune! L-am facut de ras, va dati seama! La el conteaza foarte tare daca se supara baietii, dar nevasta poate si trebuie sa indure toate mojiciile lui! Nu as fi avut imic impotriva sa iasa cu baietii, daca ar fi fost om, dar el la bautura gaseste si cel mai maruntel motiv sa se ia de mine, de modul in care gatesc si de ai mei (se ia de mine adica e violent verbal si fizic)...
ce ziceti? Sunt proasta? Stau cu el de ani de zile in conditiile astea! L-am iubit si speram mereu ca va fi bine! Tot ce mi-am dorit a fost sa fim uniti, sa fim o familie, sa contez eu (si acum, fata), nu prietenii si bautura! Nu va mint ca si acum am impresia ca daca vrea totul poate fi frumos si bine, dar tot eu stiu foarte bine ca situatia a fost si mai rea si se va face mai rea, dat fiind ca fata e acum cea mai importanta si nu vreau sa fie traumatizata, vazandu-si mama suferind si plangand si vazand doar atmosfera incordata!
Nu-i normal sa ma intreb zilnic daca in seara asta vine acasa!!! Desi lucreaza toata ziua, de muuulte ori seara nici nu mai ajunge acasa decat pe la 12-1-3 noaptea (desi se trezeste dimi la 7).
Am fost plecata al ai mei in nenumarate randuri, dar nu am rezistat insistentelor lui mai mult de 3 zile...ma credeti ca-mi face mila cum se milogeste si-mi promite marea cu sarea?
AM stat la ai mei acasa de Craciun in 2005, cand eram cu burta mare, insarcinata in 29 de saptamani cu prima mea fetita, tot din cauza ca m-a lovit! De multe ori m-am gandit ca fetita nu a vrut sa vina in asa o familie si de aia a murit in burtica Nu mai spun de cate ori mi-a reprosat ca din cauza mea a murit!!! Ca de ce am vrut sa merg la Iasi si nu am vrut sa nasc la Piatra!!!!! Si-mi zicea cu o saptamana inainte de a o naste pe Thea ca baga cutitul in mine daca-i omor si copilul asta!!!
Va intreb iar: sunt proasta, nu?
Simt asa o mare nevoie sa fiu alintata si iubita de cineva...nu va pot spune cata nevoie de afectiune am! Sa fiu tratata cum trebuie, atat cer!
Imi scoate mereu okii ca el munceste si face bani si eu stau ca un hoit in casa si nu fac nimic!
Offf, fetelor, uite ca am scris mai multe decat voiam! Ma doare sufletul rau, rau, rau ....eu voiam si inca vreau o familie...tatal lui a murit, Dumnezeu sa-l ierte, ca doar de el mai asculta...si mereu il sfatuia sa stea cu familia, ca nu faci casa cu prietenii...nu-i pasa....mama lui (am sunat-o si i-am spus ca m-a lovit), mi-e si mila de ea, saraca...ramasa singura si-i mai face necazuri si al meu sotz- a zis sa nu-i mai spun nimic, sa nu-l mai provoc ca-i baut si ca vine ea dimineata pe la noi....degeaba, eu stiu f bine, ca nu-i prima data cand il "cearta"...de fapt il ia cu binisorul si nu merge asa! Il doare la juma de metru in spate!
Dupa ce m-a lovit mi-a spus: "tai-o la ma-ta", dar nu am vrut sa plec asa tarziu de acasa; nici nu i-am sunat pe ai mei (mi-e rusine, va spun drept, ca m-am tot intors), dar maine dimi o sun pe sor'mea sa vina cu masina sa ma ia.
Doamne da-mi tarie sa fac ce trebuie!
Va rog sa ma iertati ca v-am impovarat cu supararile mele, dar sper ca, dupa ce v-am spus aproape tot, sa nu mai am mintea proasta sa cedez!


Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Adela vorbareata,lasa roxana ca o sa zica ea si mama si tata...


Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!


Laura
Ce faci? Esti bine? Si Bianca?
Ai reusit sa ajungi la centru ala din ora, de care spuneai? Nu mai sta, te rog, in aceeasi casa; nu stii de ce e in stare.
N-ai o ruda, ceva, mai apropiata la care sa te duci o perioada?

Off, .. cred ca l-as linsa dak ar fi in fatza mea

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna seara la fete am intrat o fuga ca m-a bipat sotul ca e pe net

Am tras cu ochiul fugitif

Lala20, nici nu stiu ce sa zic sincer, dar eu una cred ca-i spargeam moaca de ..... ce este ca nu am cuvinte, dar tu trebuie sa incerci sa faci tot posibilul pentru tine si pentru bibi, ea a fost prea luptatoare sa merita asa ceva, daca deschizi un cont da nr, ca incerc si eu sa vad ce pot face ca din putin se aduna si se fac multe, tie si scumpei bibi, aveti grija de voi

Elle, by by, ai o fetita super sa-ti traiasca, zilnic ne incanta cu cate ceva , si a mea Yasmin stie sa faca by by si acum si cand vrea in brate sau vrea ceva face la fel

Dana, multumim mult inca o data, ne descurcam noi intr-un fel sa adunam banii sa-i trimitem.

fetelor eu stiam ca, creata comandase mai multe, eu zic sa impartim suma de livrare la cate suntem, diferenta e foarte mica, ca asa daca o impartim la mese e mult si pentru ea, acum cum vreti, nu ma bag este doar o propunere ca ma gandesc ca ele sunt usoare si sigur s-a luat la transport.

Va pup si va doresc o noapte linistita si copii cuminti sa doarma bbine

Ah cine se duce sa le recupereze, si de unde sa stiu si eu cum fac, pentruca intru in concediu pe 8 dar daca este fac un drum sa-mi iau masa

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

La ai mei nu am internet, asa ca nu stiu cand voi mai putea intra! Sa nu va speriati, da?


Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Uff, fetelor, din pacate si eu sunt in aceeasi situatie ca Lala20....nu vreau sa mai spun....maine in cursul zilei sper sa ma mut la ai mei si sper ca, de data asta, sa nu mai dau inapoi! Stiu ca-mi va fi ingrozitor de greu (luni avem 16 ani de cand suntem impreuna), ptc obisnuita isi spune cuvantul. Nu cred ca mai poate fi vorba de iubire, atata vreme cat (v-am mai povestit eu) e asa lipsa de comunicare din partea lui (vorbesc singura si are impresia ca sunt impotriva lui) si in primul rand e extraordinar de vulgar si de jignitor la adresa mea, iar in seara asta a dat (IAR) in mine (la prima palma eram cu Thea in brate (o linisteam ca plangea in hohote: cazuse pe spate, nu stiu daca din pat sau de langa pat, de a bubuit casa - eu ii faceam bibe si el o "supraveghea"; i-am reprosat si a zis ca nu a cazut asa tare!!!!! mi-a luat vreo 10 min sa o linistesc, mai ales ca o lovisem cu capul in fatza din inertia palmei primite) si a ajuns de m-a pocnit cu telecomanda tv cu toata puterea peste fatza, mi-a pus mana-n gat si m-a amenintat ca baga cutitul in mine! Stiti de ce e asa pornit? Ptc l-am sunat pe un "prieten" care-l suna saptamanal sa iasa cu baietii si l-am rugat sa nu mai sune! L-am facut de ras, va dati seama! La el conteaza foarte tare daca se supara baietii, dar nevasta poate si trebuie sa indure toate mojiciile lui! Nu as fi avut imic impotriva sa iasa cu baietii, daca ar fi fost om, dar el la bautura gaseste si cel mai maruntel motiv sa se ia de mine, de modul in care gatesc si de ai mei (se ia de mine adica e violent verbal si fizic)...
ce ziceti? Sunt proasta? Stau cu el de ani de zile in conditiile astea! L-am iubit si speram mereu ca va fi bine! Tot ce mi-am dorit a fost sa fim uniti, sa fim o familie, sa contez eu (si acum, fata), nu prietenii si bautura! Nu va mint ca si acum am impresia ca daca vrea totul poate fi frumos si bine, dar tot eu stiu foarte bine ca situatia a fost si mai rea si se va face mai rea, dat fiind ca fata e acum cea mai importanta si nu vreau sa fie traumatizata, vazandu-si mama suferind si plangand si vazand doar atmosfera incordata!
Nu-i normal sa ma intreb zilnic daca in seara asta vine acasa!!! Desi lucreaza toata ziua, de muuulte ori seara nici nu mai ajunge acasa decat pe la 12-1-3 noaptea (desi se trezeste dimi la 7).
Am fost plecata al ai mei in nenumarate randuri, dar nu am rezistat insistentelor lui mai mult de 3 zile...ma credeti ca-mi face mila cum se milogeste si-mi promite marea cu sarea?
AM stat la ai mei acasa de Craciun in 2005, cand eram cu burta mare, insarcinata in 29 de saptamani cu prima mea fetita, tot din cauza ca m-a lovit! De multe ori m-am gandit ca fetita nu a vrut sa vina in asa o familie si de aia a murit in burtica[:q] Nu mai spun de cate ori mi-a reprosat ca din cauza mea a murit!!! Ca de ce am vrut sa merg la Iasi si nu am vrut sa nasc la Piatra!!!!! Si-mi zicea cu o saptamana inainte de a o naste pe Thea ca baga cutitul in mine daca-i omor si copilul asta!!!
Va intreb iar: sunt proasta, nu?
Simt asa o mare nevoie sa fiu alintata si iubita de cineva...nu va pot spune cata nevoie de afectiune am! Sa fiu tratata cum trebuie, atat cer!
Imi scoate mereu okii ca el munceste si face bani si eu stau ca un hoit in casa si nu fac nimic!
Offf, fetelor, uite ca am scris mai multe decat voiam! Ma doare sufletul rau, rau, rau ....eu voiam si inca vreau o familie...tatal lui a murit, Dumnezeu sa-l ierte, ca doar de el mai asculta...si mereu il sfatuia sa stea cu familia, ca nu faci casa cu prietenii...nu-i pasa....mama lui (am sunat-o si i-am spus ca m-a lovit), mi-e si mila de ea, saraca...ramasa singura si-i mai face necazuri si al meu sotz- a zis sa nu-i mai spun nimic, sa nu-l mai provoc ca-i baut si ca vine ea dimineata pe la noi....degeaba, eu stiu f bine, ca nu-i prima data cand il "cearta"...de fapt il ia cu binisorul si nu merge asa! Il doare la juma de metru in spate!
Dupa ce m-a lovit mi-a spus: "tai-o la ma-ta", dar nu am vrut sa plec asa tarziu de acasa; nici nu i-am sunat pe ai mei (mi-e rusine, va spun drept, ca m-am tot intors), dar maine dimi o sun pe sor'mea sa vina cu masina sa ma ia.
Doamne da-mi tarie sa fac ce trebuie!
Va rog sa ma iertati ca v-am impovarat cu supararile mele, dar sper ca, dupa ce v-am spus aproape tot, sa nu mai am mintea proasta sa cedez!


Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008



Off mai Laura... mi se rupe inima
Nu-ti mai "pune cenusa'n cap", ce-a fost a fost; n-are nimeni dreptul sa te judece.
Dar, te rog din suflet, NU MAI CEDA !!!! Gandeste-te la ce-ai avut de indurat de la el; crezi ca niste rugaminti sterg loviturile si durerea din suflet?!
Vad ca esti constienta ca ai si tu partea ta de vina, dar nu-ti mai prelungi suferinta.

Iarta-ma, nu vreau sa fiu dura, mai ales ca n-am trecut prin situatia voastra (si a ta si a Lalaei20), si un sfat concret nu stiu sa va dau; dar ce pot sa spun este sa nu mai stati langa ei.
Eu am un principiu: in dragoste (sub orice forma: casnicie, realtie, familie) nu exita a doua sansa! pentru mine "a doua sansa" inseamna slabiciune si decadere in ochii partenerului, din partea mea.

Gandeste-te la Thea acum; ea e cea mai importanta! Si nu te mai "uita in urma".
Nu esti nici prima, nici ultima mama singura; inceputul va fi greu, imi imaginez, dar macar nu mai ai parte de agresiune (de orice fel).

Off, multa putere sa treci peste; dak ai nevoie de ceva, da-mi PM.


Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Laura Ioana, citind povestea ta plang in hohote.... Noi suntem aici, toate.



Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ma duc la culcare ca incepe sa se blocheze 'petarda' asta de calc

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc mult, fetelor, ca sunteti langa mine! Si eu plang ca proasta!
Am nevoie de maaare tarie sa fac pasul asta! Nu stiu de ce naiba sunt asa de nehotarata! In sufletul meu parca am mereu speranta ca am putea fi familia la care visez eu! Dar tot eu imi dau doua palme sa-mi revin....Doamne ajuta sa am tarie!


Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput