LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)
Raspunsuri - Pagina 6

T_Ioana spune:
Dragele mele mamici de SPIRIDUSI va multumim din suflet pentru urarile frumoase si gandurile bune care s-au indreptat azi spre noi. Sunteti atat de dragute si ne-ati dorit lucruri atat de frumoase
!
Eu de azi dimineata bocesc de emotie. Tot primesc mesaje, telefoane si SMS-uri si sunt tare impresionata sa vad cati oameni se gandesc la noi, la puiul meu mic!
Piciul a fost serbat si la gradi, i-au cantat "La multi ani!", le-am trimis bezele in ciocolata si s-au rasfatat toti copilasii din grupa. Abia astept sa ajung acasa sa il cadorisim si sa-i vedem bucuria. Bine, am inceput noi de dimineata, ca nu am reusit nicicum sa-l trezim asa ca i-am pus in brate un set de masinute si imediat s-a trezit.
Sambata ii facem petrecerea, am fost sa-i comand tortulet si am gasit desen cu Mickey Mouse si Donald (preferatii lui)pt tort. Sper sa fie incantat si sa iasa petrecerea macar la fel de reusita ca anul trecut. Facem la acelasi loc de joaca si in mare cu aceeasi gashca de piticuti.
Si ca cireasa de pe tort am lasat pt sfarsit cea mai impresionanta surpriza pe ziua de azi. Sper sa nu se supere Florina ca am pus link-ul aici dar voiam sa impartasesc si cu voi emotia momentului. Uitati aici ce m-a facut sa plang in hohote de emotie (de credeau colegii ca am patit ceva): http://www.dropshots.com/florina2#date/2008-12-02/06:02:40
Va pup pe toate si incerc sa mai intru si de acasa! O zi minunata, macar ca a mea va doresc!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

canda_h spune:
Si noi vrem sa mergem in februarie-martie in Austria la Kaprun, unde am fost si anul trecut. Nu stiu exact daca il luam si pe Filip (eu asa vreau, al meu zice ca nu o sa putem schia noi daca il luam). Oricum mergem la Muntele Mic cu el ca sa invete un pic. Avem schiuri pentru el si ne mai trebuie clapari.
In Austria eu zic ca nu poti sa il dai la instructor, ca nu se intelege cu el. Defapt daca imi aduc bine aminte parca aici pe forum am citit ca a dat copilul de 4 ani la instructor, nu stiu daca stia limba engleza (sau germana). Poate totusi se poate ...
Angi de motanel
(5.02.2006)

Giova spune:
Florina super idee!!! ce misto, acum pot ura ai nostri unul altuia, cacio sunt marisori deja.
Ioana va doresc sa nu se mai termina ziua de astazi, te cred ca este una minunata.
Canda am inteles, exact asa a zis si nasul nostru, ei au fost anul trecutsi au vrut sa-l dea pe Tudor.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

cosmi1975 spune:
TIOANAAAAAAA sa ti traiasca frumosul sa aiba multa sanatate si norocccccccccc
la multi aniiiiiiiii

anasol spune:
BUNA MAMICUTZE CE FACETI DE MOS NICOLAE?ianis face si el azi 7 luni, am baiat mare, de 2 sapt stau cu amndoi acasa imi mananca urechile, dar de maine il duc pe dav la gradi nu de alta dar macar sa-si ia si el cadoul de mos nicolae ca am contribuit cu banutzi acolo.....pt ambii mosi.nus ce cadouri le-o fi luatam dat 60 ron......mare branza le ia.....azi il duc pe ianis la socramea sa dorm si io o noapte ca-s zoobie ma face terci un copil, nus ce are crampe noaptea, strange picioarele , plange, se foieste tota noaptea........abia astept sambata de mos nicolae las copiii si mergem intr-un club ceva, suntem asa doriti de distractie.

canda_h spune:
WOW ce urare a primit Razvanel de la David. Foarte frumos!
Angi de motanel
(5.02.2006)

cosmi1975 spune:
asadar...eu am fost in asistenta la tezele unice ,cea mai mare prostie care au facut-o astia de la minister
vad ca au intrat multe fete ,le salut si sper sa le mai vad pe aici
azi a fost a 2 a zi de gradi...a stat singur si a fost cuminte iar doamna educatoarea ne a felicitat pt cate poezi stie papan...maine vine mos nicolae la gradi iar pe 15 parca are sebare de mos craciun
asa ca daca se obisnuieste si mai vrea il mai ducem si dupa luna asta
FLORINA foarte frumos
CANDA super daca mergeti in austria,cat despre unchiul sotului condoleante

anasol spune:
na ca ne-a inspirat florina si avem si noi o dedicatie pt razvan
http://www.dropshots.com/davidsolo5

silvi_2005 spune:
Uau ce de lume noua salutam pe toata lumea.
Giova de la ce vrei reteta de la pizza? Sa imi zici si ti-o scriu pe mess si iti mai pun si poze sa iti fac pofta Daca poti la piscina...
eu as zice sa alegi varianta aceea si sa privesti cum ninge
.
Anasol nu am reusit sa vad filmuletul, l-am vazut pe Dav instalat la orga dar nu mai demara nici cum filmuletul.
Cosmina, pls pune-mi pe pm cand ai timp marimile la haine pentru baietelul de 6 ani ca nu am idee ce sa iau vezi tu cum faci sa le interceptezi
.
Eu calc de o ora si inca mai am o multime nu stiu cum naiba reusesc ca mereu mi se aduna in special de ale lui Alain da si de ale noastre.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Giova spune:
se vede cam prost, e facut cu telefonul.
data urmatoare folosesc aparatul. Acum nu mai am nicio sansa, ca l-am pus de cateva ori sa cante si a fost cam fara chef.
_
Gio si

poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)