LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Razvan-Gabriel Sa fii sanatos, fericit, norocos si cu multe gagici Mami sa va traiasca baiatul, sa aiba numai impliniri pe toate planurile

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am pus si eu pozele din weekendul prelungit:
http://good-times.webshots.com/photo/2487696920065845318oFjbSz
si
http://good-times.webshots.com/album/569049114DopfgT

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI RAZVANEL DE BISTRITA !!!!!!CEL MAI MARE SPIRIDUS AL TRUPEI ! SA CRESTI MARE SI SANATOS SA II BUCURI PE PARINTI !!!!!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

LA MULTI ANI RAZVAN!
Din toata inima iti doresc sa cresti mare si sa fi fericit. Mami Ioana sa iti aduca numai bucurii feciorul tau!!! Va pup cu drag!
Am intrat special sa urez la multi ani celui mai mare dintre spiridusi.

Eu iar n-am mai dat semne de viata. Am avut o perioada tare grea. Unchiul sotului a facut accident vascular si apoi a murit. Ne era tare drag
Ioana (Giova) cand mergem la gradinita sa vedem cume e cu inscrierea? Eu n-am avut vreme sa ma ocup de asta si imi dau seama ca se termina anul ... n-as vrea sa ramanem fara locuri.
Am vazut ca povestiti de Cars ... si Filip e mare fan. M-am tot uitat dupa haine cu masinuta aia dar n-am gasit decat un tricou si o pereche de ciorapi. Va dati seama ca vrea sa poarte tricoul in fiecare zi Nu am idee unde o sa gasesc o masinuta pentru craciun, am vazut in oferta la Real cu 150 RON dar mi s-a parut exagerat pretul. Mai caut ...

Va pup pe toate!

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ma enerveaza explorerul asta de la servici ca nu pot insera cum vreau
Giova am facut modificarea.
Am fost inainte la facultate la proful cu care imi fac lucrarea si e bine ce am scris pana acum...am 11 pagini sa continui.

Revin de acasa ca am o prostie de explorer, varianta veche
Bumbi pe unde esti?? Am nevoie de o lucrare la faculta despre fondurile nerambursabile...pls ajuta-ma

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

canda sincere condoleante!!!
eu sunt disponibila, cand vrei tu mergem. doar sa ma anunti cu o zi inainte si m-am executat.
Eu i-am luat lui Marco o bluza cu cars si pijama. este un magazin in Terra, acolo gasesti o groaza de haine cu cars. de unde i-ai luat ciorapii? el vrea chilotei, ciorapi, strampi cu Cars, dar nu am gasit.
Bianca mersi ca ai schimbat titlul cap..

fug si eu la calcat.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Am scris un mesaj cat casa si mi s-a blocat netul , off ce ma enerveaza fazele astea, reiau pe scurt pana mi se tremina cartofii la cuptor, am adaptat ceva reteta de cartofi frantuzesti dar asa de regim, sa vad ce o sa iasa.
Giova super ca te pregatesti de mers la partie, sa iti iei si cizme speciale de stat pe zapada ca ingheti altfel nici eu nu am mai skiat de vreo 4 ani si ultima data anul trecut mi-a fost frica, am stat pe artia de copii . e super simpatic Marcolino manit cu vata de zahar de la noi si spor la cuparaturi cu cars .
Maraki e super nasol cu ora asta, poate tu te-ai obisnuit deja dar e aiurea tare ca el are de facut si 80 de km si ploua acum ma ingrijoreaza mereu, ma trezesc si eu ca ii aud tel cand suna si apoi nu pot sa mai dorm in fine, aiurea tare. O satreca si perioada asta si ve mai obisnui si el oricum aseara era la pat la ora 10 el care doarme dupa 12 mereu.
Ana votez si eu pentru intalnire, unde e cald si bine...si fara copii daca e posibil asa ceva, poate in vise deocamdata
Am uitat eu votez pentru uratul aici si gata, ne aniversam in familie eu una nu vreau subiect de aniversare pt Alain in concluzie fug ca suna ca s-au terminat cartofii.

Mergi la inceput

Am scris un mesaj cat casa si mi s-a blocat netul , off ce ma enerveaza fazele astea, reiau pe scurt pana mi se tremina cartofii la cuptor, am adaptat ceva reteta de cartofi frantuzesti dar asa de regim, sa vad ce o sa iasa.
Giova super ca te pregatesti de mers la partie, sa iti iei si cizme speciale de stat pe zapada ca ingheti altfel nici eu nu am mai skiat de vreo 4 ani si ultima data anul trecut mi-a fost frica, am stat pe artia de copii . e super simpatic Marcolino manit cu vata de zahar de la noi si spor la cuparaturi cu cars .
Maraki e super nasol cu ora asta, poate tu te-ai obisnuit deja dar e aiurea tare ca el are de facut si 80 de km si ploua acum ma ingrijoreaza mereu, ma trezesc si eu ca ii aud tel cand suna si apoi nu pot sa mai dorm in fine, aiurea tare. O satreca si perioada asta si ve mai obisnui si el oricum aseara era la pat la ora 10 el care doarme dupa 12 mereu.
Ana votez si eu pentru intalnire, unde e cald si bine...si fara copii daca e posibil asa ceva, poate in vise deocamdata
Am uitat eu votez pentru uratul aici si gata, ne aniversam in familie eu una nu vreau subiect de aniversare pt Alain in concluzie fug ca suna ca s-au terminat cartofii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Ioana eu am luat ciorapi de pe Gh. Lazar de la un magazin cu chinezarii, tricoul tot de acolo. Acum mi-am adus aminte ca avem si chilotei din Flavia, sunt acolo ceva bisnitari care aduc din Ungaria haine ... numa ca s-a dus la spalare actibildul cu Mc'Queen
In Terra n-am mai fost de vreo 2 ani cred , trebuie sa ajung si pe acolo ...

Bianca iti faci lucrarea de licenta?

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Silvia hai baga reteta si ceva poze, sa salivez in continuare. Pizza aia a ta m-a dat pe spate. te pricepi d-na!!!
eu am schiat putin de tot in Italia, dar nu stiu nici sa ma tin bine pe schiuri. asa ca las loc celor mai priceputi. eu voi sta la soare, cu ceaiul in mana, sau la piscina...
Angi eu nu ajung defel in Flavia, si faine lucruri sunt pe-acolo. mama prietenului lui Marco i-a luat schiuri cu clapari copilului la 150 lei, le vindea un baietel. super bine arata si la cat le trebuie lor acum....vrea sa-l puna pe schiuri.
Voi il puneti anul asta pe filip?
ma gandeam sa-i platesc un prof. la marco in Austria, dar cica trebuie sa aiba 4 ani si sa stie bine lb. engleza. asa ca nici o sansa.

_

Mergi la inceput