LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi ma bucur ca a fost ok si a 2-a zi de gradi. va participa si el la serbare? ar fi frumos!
Anasol nici eu nu reusesc sa vad filmuletul. cred ca e tare fain.
ai chef de distractie? pe amandoi ii duci la soacra? sper sa fie ok david sa nu se mai imbolnaveasca.
la cat mai multe luni pt. ianis, puiul mic.
Silvia pai imi dai tu retele, dar chef de facut imi dai? cu partea asta stau mai prost....

si eu ma bucur ca au intrat fete vechi care nu au mai scris de mult.
sper sa o tina tot asa, nu doar cand avem sarbatoriti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA ...sigur participa ca asa ne a zis doamna...maine tb as dau banii de cadouri
SILVI baietelul nu i foarte inalt adica cred ca undeva la 120 cm ar fi suficient...ieri i am laut si eu fratelui lui o geaca si o pereche de ghete ...si tare s a bucurat

Mergi la inceput

ca tot am nitel timp...papanul meu e mare golanel ..pe cat de multe stie pe ata de multe prostii stie...duminica am fost in auchan si era sa ma cert cu o tipa din cauza luise inverzise al meu sotasadar...a vazut o o fetita si a zis,,uite fetita,, ...eu???,,da mamii fetita ,vezi ce frumoasa e??,,...la care el..,,e ulata ma ,,...eu ,,vai stefan,cum zici asa e frumoasa..la care el,,esti ulata,ulata ,ulata,,...fetelor am crezut ca mi cade tavanul in cap,pitica mai as inceapa sa planga ,la care se intoarce mamaei se uita urat la mine si iii zice lui stefan,,,ca tu frumos esti.....

acu o saptamana ne am dus in mall si vede copilul o fantana arteziana si urla in gura mare...,,ce apa male sa ma spal io la coite,,asta pt ca mama mea si tatal meu exlica copilului pe unde l spala asa ca ce sa povestesc eu de papan???ca vorbeste prostii???mi e si rusine ,adevarat ca mori de ras dar....aaaa si diminetaa cand se scoala?????zzice,,nua dimineata cucule te ai sculat???asta nu i tot dar nu vreau sa va faceti (dupa ce v ati facut)o impresie super gresita...fatza de alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

fetele merci de info!!!

LA MULTI ANI RAZVANEL!!!!
Sa fii sanatos, iubit, destept, norocos, fericit!!! Tot binele din lume tie si parintilor tai dragi!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI primului nascut al sectei nebune-nebune-nebune!!!
Razvan, sa cresti mare, sanatos, sa ai toata fericirea din lume, alaturi de minunatii tai parinti!!
Iertare ca scriu si urez abia acum, dar am avut un MEGA VIRUS, si abia acum seara am adus obiectl acasa devirusat. Acumm reinstalez toate cele.

Suntem treziti de la 5, azi am fost la BUcuresti, la control... Viorel d ela 3, el a trebuit sa fie in Buc., dar la alta ora, in alt loc. Trafic infernal la Buc., n-as sta acolo nici platita, ne-a luat 3 ore sa iesim din Afumati-Voluntari... asfaltau pe undeva.... Romania noastra draga....
Copilul n-a vrut sa faca zi NIMIC NIMIC la terapie... obosit varza... dar controlul aiesit super, ne-a dat in continuare tratament.
Mai scriu maine, pe la pranz.
Pana atunci, va pup pe toti si toate, am citit pe fff pe sarite...
Noapte buna!

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Faza asta seara la mall: ma aude o tipa care era cu fetita ei de 3 ani, ca vb romaneste.ma intreaba daca sant romanca, raspund ca da si incepem sa vb. Tipa venise a 3-a oara in germania pt. operatia fetitei care are malformatie cardiaca Nu putea sa mearga la 3 ani, gagica este si ea pe Dc si a avut subiect la umanitare, pe fetita o cheama Bella. Vecina cu mine, sta in Rahova, cartier apropiat de Dr- Taberei

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

neata gagici....

ma doare un picior de la vremea asta ...de batranetea

ASTERY asadr totul spre f bine cu puiul tau asta e o fericire,cat despre trafic nu mi spune ca bucurestiu este blocat sa vi asa pe la 5 seara de la munca sa vezi balamuc...eu merg la munca pe jos si fac 15 minute daca iau masina fac 40 min

MARAKI offf ce o fi in sufletul la mamica cu un copil bolnavdaca mi doresc ceva pt copiii mei e multa sanatate

stefan...la gradinita chiar daca am un sentiment super nasol ca l duc mai ales ca i cel mai mic ,sunt multumita ca lui ii place decat sa stea cu ochii in tv mai bine acolo la copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor cand se pun cadourile in papuci de MN? maine seara sau poimaine
nu de alta dar trebuie sa cumpar cadou piticului si sper sa ajung azi....nu pot sa-i zic ca patul in forma de masina e cadoul lui de mos. sper sa mai gasesc la Selgros niste masini de-ale lui BtB.

la noi ploua, sau a plouat, naiba stie ca de marti nu am iesit afara. cert e ca e cald, asa zice Clau, care l-a dus dim. pe pitic la gradi.

Cosmi e mortal papan al tau. aia cu fantana ne-ai mai zis-o, dar cu fetitza...of...of...ce golanel ai. de acum face fetele sa planga.
Super ca participa si la serbare, dar cel mai bine e ca-i place la gradi, ca merge cu drag. parca as mai vrea sa-l tin si eu pe marco acasa, mai ales cand imi iau si eu o zi dintr-asta de leneveala....mi-e mila de el saracul ca pleaca, dar nu trebuie sa-l invat asa.
Maraki of..of....groaznic sa ai copilul bolnav.
Cristina ma bucur ca e ok razvan, dupa consult. tot cu homeopatele mergeti, nu? Chiar imi zicea mama ca a citit o carte despre ele, in care scria ca pe langa plantele astea...mai e si o energie...care nu e foarte buna.....sa mor de mai stiu ce sa cred.....

ma pun sa modific lista de la inceput, acum cat am chef, caci pe urma plec....
o zi buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua,

Giova, jucariile se pun seara pe 5 ca sa le gaseasca copiii in dimineata zilei de 6 dec. atunci cand se trezesc Mergem si noi azi in Toys sa vedem daca au bagat personaje din Lazy Town si ma mai orientez la fatza locului ce e de cumparat. Intai de asta, ne ducem la dr. pt. ca tuseste rau Angelo si cred ca are probleme cu gatul. Am sunat dr si a spus ca poate este cazul de antibiotic + ca trebuie sa luam reteta de Fe pt ca a trimis clinica scrisoare la ea. Fii-miu a mancat ieri doar crema branza si cativa cartofi de la Mc...atat! L-am masurat in C&A si are 112 cm cu tot cu ghetute, sa zicem ca in mod normal are 111 cm Mai este cineva atat de inalt???

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna ziua si de la mine...
Eu cam greu stau cu timpul si cheful in ultimul timp...
M-am apucat de o ora sa scriu mesajul si m-am luat cu altceva...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput