LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ioana si pe mine m-a pufnit rasul dupa vreo 5 minute de la expresia aia
Revin ca am treaba...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

"Cantareata Anca Parghel, care suferea de cancer ovarian, a incetat din viata vineri dimineata 05.12.2008 la spitalul din Timisoara".
Dumnezeu s-o ierte

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vai vai ca mi-am dat seama ca a fost ceva cand am vazut atatea pagini .
Maraki, sory eu nu am mai intrat aseara, bine ca ati scapat cu bine,nu se itampla nimic cu antib nici cand se da o doza mai mare desi nu e deloc indicat, bine ca ati fost la medic si v-ati linistit. Aici au seringile gradatie pe KG si dai pana la gradatia care corespunde cu kg coilului si la Panadol si la toate antib; Daca pui apa plata la reconstituire nu trebuie sa o fierbi binenteles si vezi ca suspensia se tine la frigider ca altfel se altereaza repede si nu se tine mai mul de 7 zile dar nu e cazul ca daca i-o administrezi se termina mai repede. Sanatate multa, o sa iti las pe mess nr meu de tel de fix si de mobil daca mai ai vreodata o "urgenta" ca asa ma gasesti sigur.
Bianca figura esti cu unele replici ai calmat fata de nu se putea. Eu tin regim mai drastic ca niciodata ca am un rau in mine parca sunt otravita de la antib in afara de lapte si cate o banana nu prea mananc nimic,am si slabit binenteles. Biscuitii i-am facut pt baiteti si quiche-l la fel ca imi place sa fac ceva la cina mai special mai ales ca al meu sot mananca numai cina acasa acum. Daca vrei iti dau reteta la biscuiti, sunt cu coaja de portocala si vanilie, ies mortal si miros f bine.
Ioana nu ne-ai mai izs de Razvan, mai schiopata?
Hai sa il laud si ue un pic pe al meu sot ca e super dragut la unele faze....multe de altfel mi-a facut surpriza si mi-a comandat pe amazon, 2 dvd-uri cu Lord of the dance, Micael Flatley...si a facut in asa fel sa imi ajunga tocmai azi, sa fie de mos, abia astept sa le vad ca sunt moarta dupa trupa aia de dans irlandez.
Am uitat sa va zic cu toate fazele cu boala mea si restul ca si-a luat la sf lunii trecute Jean in sfarsit tv-ul dupa care a tot cautat pe net de o luna sa vada recenzii de m-a tampit. A luat un tv Sony mare de 102 cm, cu tot felul de functii sa fie full HD sa vada ceva tehnologie de dvd-uri blueray nou aparatuta, sa faca nu stiu cate chestii cu sonorul si imaginea....habar nu am ca nu ma pricep f bine si atat m-a batut la cap ca nici nu mai aveam chef sa aud
Eu am adus bradul si cat doarme Alain la pranz ma pun sa il desfac si ansamblez si apoi il facem impreuna sa il asteptam pe tati cu bradul fug sa impachetez cadourile piticul ca am mai luat azi cate ceva si vreau sa le ambalez frumos....abia astept sa ii vad mutrita cand le despacheteaza maine ii fac si tortulet....ca de el e si Nicolas si il serbam si pentru asta.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mama mia cate pagini....maraki ce facusi mama!!! sa mor de inima cand am citit cat i-ai dat lui Angelos. bine ca nu e nimic cu el, dar pe viitor citeste mai bine instructiunile, unde nu stii cauta in dictionar. nu e de joaca cu asa ceva. dar acum cred ca te-ai invatat mine.
Anasol sanate si lui david...of..of antibioticul asta....macar sa fie bine.
Silvia spor la impodobit bradul.
ioana cum e razvan?
Bianca doamne ce m-am distrat de postarile tale. arata bine tortul, e la fel de gustos?

D-zeu sa o ierte pe A. parghel. de dim. in masina m-a bufnit plansul cand am auzit stirea!!

eu numai ce am ajuns acasa...am hoinarit cu al meu sot prin oras.
I-am mai luat si un dvd de la Dysney cu cartea Junglei 2, parca era prea putin mosul. constat ca am uitat de bat. nu stiu daca mai gasesc la ora 17 ceva....
Patul inca nu a sosit, of ce ma oftic....
maine e spectacol de MN in Mall....e asa frumos impodobit de Craciun. numai cu globuri:roz, verzi, galbene, mov si acadele in aceleasi culori. Imi venea sa mananc, parca ar fi adevarate.

revin imediat sa va arat ce ne-a adus noua mosul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello again,

Silvie doamne fereste sa fie nevoie vreodata dar este tare bun nr. unui medic pt orice eventualitate Aseara am vrut sa vorbeasca Giorgos cu dr. de familie al nostru, sant prieteni, au iesit impreuna la rest...pe noi ne admira doctorul mereu asta pana sa raman gravi si sa ma transform in vrajitoare Datorita lui il avem pe Angelo, ne.a trimis la clinica de fertilizare ca noi habar nu aveam. E si dupa toate astea, Giorgos nu a vrut sa sune pe motiv ca este tarziu la ora 22.00 Pai mai tii cont de ora la asa ceva???
Giova haaai sa vad ce ati luat pt Marcolino Noi ne.am invartit aseara o ora si ceva prin Toys, nu e vb ca nu sant jucarii dar eu ma uitam doar la alea de la 80 in sus In final cand am vazut ca nu ne hotaram, nu puteam oricum sa mai stam pt ca Angelo nu prea era in apele lui daca nu s.a dat deloc jos din carut ( el care cutreiera magazinul de cate ori mergem ) am luat un set Thomas ( dupa aia m.-am gandit ca am dat comanda la un Thomas dar diferit ) cu 60 euroi un personaj din Lazy Town si atat ca nu mai avem bani...revin...nu ma lasa ....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki pai ati luat nu gluma. eu nu i-am luat decat un dvd cu 50 lei, un puzzle cu cars la 25 lei si o masina de la BtB la 27 lei. ajunge pt. mosul asta.
Restul la Craciun....ce si cum om vedea...ca ma schimb de la o zi la alta.

Patul asta ma omoara: a plecat din oradea ieri, dar in Tm nu e ajuns nici acum. astept sa ma sune de la firma de curierat din Oradea sa vedem ce s-a intamplat. 80 kg nu pot disparea asa usor. si vroiam sa ajunga pana il aduc pe pitic de la gradi, la ora 17...of...of....

Poze cu ce primeste piticul diseara, acum va arat ce cadou am primit noi :
http://www.dropshots.com/ioanaP#date/2008-12-05/13:56:20

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Felicitari!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Giova felicitari draga. Sa ai o sarcina usoara si sa dea DD sa faceti o surioara pt Marco
Revin de acasa ca ma pregatesc sa plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova feliciari si o sarcina usoara si un bebelin sanatos . Cred ca o sa ii placa lui Marco Cartea Junglei 2 ca e mai simpatica si mai animata ca prima parte.Uau ce fain la vara o sa fii cu bebelin mic
Ana de France am uitat sa iti zic ca am vazut masina de care vb cred in ceva catalog, era la 149 de euro parca si e electrica nu? Daca e aia cred ca o sa fie super incantat Alexandre.
Am terminat si eu de ambalat cadourile, au iesit cam multe pana la urma dar noi il aniversam si ne Nicolas cu ocazia asta si daca mergem in Romania de Craciun nu o sa ii luma mare lucru ca o sa ii ia toata lumea pe acolo.
Ma apuc si eu sa desfac bradul cat mai doarme asta mic ca tareee greu adoarme mai nou la pranz.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Multumim fetele!!!
va dati seama ca cei de acasa nu stiu? si nu le spunem decat de craciun, cand vom merge.
Credeam ca pana atunci mai merg la un eco, dar numai in 7 ian. m-a programat.
haideti sa va spun si voua prin ce am trecut 3 sapt. si inca voi mai trece:
am incercat din oct., dar se pare ca nu am calculat ceva bine caci pe 16 mi-a venit CM, in ziua cu plecarea la Moeciu.
Din 20 eu am inceput sa iau pastile Super Slim, fitness, programul meu zilnic.
Eu calculasem perioada ovulatiei intre 25-30 oct. am zis ok, in 23 am comis-o, in 24 testul ovulatiei era cu 2 linii si spre dezamagirea mea nu s-a mai intamplat nimic intre noi.......
marco cu cosmaruri, noi obositi, iritati, dormea cu noi, nu ne-a mai ars de nimic.
Am zis ca am ratat si luna asta, dar cand in 12 noiembrie nu mi-a venit CM, am intrat la banuieli.
Pastilele le-am intrerupt in 8 noiembrie, am simtit eu ceva...si uite ca nu m-am inselat.
In 14 noiembrie testul iasa pozitiv.
Sun dr. ii spun ca am luat triferment, tantum verde, zice ca e ok pana acum...cand ajung la SS face urat la telefon si-mi zice ca o pacienta a facut infarct,. ei bine, o sapt. am plans zilnic...cautam pe net informatii, am sunat la distribuitori, la inst. de bioresurse alimentare Bucuresti, nu vreti sa stiti cum am fost.
La un moment dat am scris si pe forum sa nu mai ia Cosmina pastilele astea, ca vreau sa analizez capsula, silvia chiar ma intrebase de ce vreau.
Nu faceam nimic in casa, mancare, curatenie, seara adormeam rapid....Clau nu stia nimic inca...
Dupa o sapt. merg la dr., povestim, vedem sarcina, ii spun tot ce am citit, ca daca era ceva o pierdeam, ca am fost la sala, ca-l ridic pe marco.
Am avut un avort spontan la activ, in 5 sapt., eram in Italia...atunci a fost mai bine, ne-am rugat lui DD sa ne ajute sa luam o decizie. pe Marco l-am tinut cu Gravibinon, acum totul ok. ma rugam iar lui DD sa-mi dea un semn, sa ma ajute sa iau o decizie.
Cand in sf. am prins curaj sa-i zic lui Clau m-am simtit mai linistita. Bine el m-a ajutat mult, stiam ce crede el despre pastilele astea si, sincer...imi era groaza de reactia lui.
Am vb. cu cumnata, cand am fost in Alba, cu relatii am dat cutia cu pastilele la un laborator toxicologic din Cluj. ieri ne-au sunat sa ne zica ca sunt doar plante diuretice, nu amfetamine sau alte chestii dubioase de care citisem pe net.
Azi dr. iar ne-a domolit, ca sunt si plante care fac rau, doar ca el ne respecta decizia si facem toate analizele posibile.
Nu stiu ce sa zic, sper sa fie bine si DD sa ne dea un bb sanatos, asta e ceea ce ne dorim. ca marco vrea un fratior ca si Tudor, asta e alta poveste. el nu vrea o "fitita", vrea sa fie bb mic si sa fie baiat. acum vom vedea, ce vrea domnul... caci nu mai stiu daca Clau a stat cu gura deschisa, cum zicea azi dr.

revin...ca tare m-am intins, dar trebuia sa va zic si voua ce si cum.

_

Mergi la inceput