LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

asa.....
seara pic de oboseala....Clau se ocupa de pitic....dimineata mi-e rau....Clau il duce pe marco la gradi.
ieri am prima data, in Real. Noroc ca am ajuns la raionul de legume-fructe si mi-am luat pungi. De atunci am biscuiti si pungi in geanta.
Cand nu mi-e rau, as manca non stop....am la pofteeee (cu marco n-am avut defel, nici nu mancam decat fructe). Am salivat zilnic la pozele cu bunataturile voastre, azi am mancat in mall cartofi copti cu o groaza de sosuri, pe urma am poftit la meniul lui Clau de la KFC...vai de steaua mea si de cantar...presimt ca voi depasi 13 kg cate am avut cu marco.

acum ma pun sa-i sun pe cei de la curierat. patul a plecat de ieri dim., dar numai maine cica apare in Tm, nu stiu ce s-a intamplat cu coletul de 80 kg....of si vai de tara asta....

Silvia ai facurt bradutul? asteptam poze pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Giova , felicitari ,sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sarcina usoara !!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

V-am lasat pe toate mute, de nu mai scrieti aici
Ralu daca ai sti cat m-am gandit la tine zilele astea...cu toata probl. mea.... sper sa ne auzim la tel. sapt. viitoare.
Ana iubita, mersi mult. mai sta Clara in Timisoara? sper sa ma simt mai bine si sa ne vedem intr-o zi. Vb. pe messinger.

Intrebare:
cate luni trebuie sa ai lucrate ca sa primesti indemnizatia
trebuie sa fie 1 an? sau mai putin...stiam ceva ca dupa primul copil nu trebuie sa ai un an in campul muncii....
eu lucrez din ian.2008, doar ca pe statul de plata am doar 4 ore (part time), nu am ce face mai mult la firma si din cauza asta intrebam. pana zilele urmatoare cand se intalneste Clau cu nasul lui marco sa-l intrebe...eram curioasa....ca sa-mi puna si mie 8 ore daca e musai cu norma intreaga.

asa......
Mos Nicolae pt. marco: s-a dus la geam unde-i erau ghetutele cu cadourile. pana sa fac poza a luat dvd-ul. cel mai incantat e de masina de la BtB. la Cartea Junglei 2 tocmai ne-am uitat(e super faina, iar desenele de la Disney sunt bestiale, scumpe dar fac banii).
Puzzle cu cars nu prezinta interes, l-am facut eu si atat. a pus si el cateva piese, am ramas muta ca le-a nimerit, dar aici s-a oprit totul. poate mai tarziu....degeaba vreau eu chestii educative, caci tot masinutele primeaza.

acum merg in pat, ca mor de som.
, pe maine.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi !
Giova chiar faceam azi dus dupa ce am terminat treaba si mi-a dat in gand ca tu luai pastilele alea de slabit si vroiam sa te intreb stai linistita ca o sa fie ok daca toti ti-au zis asa, teoretic in primele 6 saptamani celula ou e invelita de ceva saculet protector si ar trebui sa fie ok,mai faci tu analize dar eu zic ca o sa fie ok, tin pumnii. Lasa ca eu cu Alain am mancat numai chestii naturale cu o luna inainte sa raman gravida nu am luat nici o tableta si am ascultat muzica de relaxare si am un dracusor de copil, nascut cu pieptut infundat deci nu poti sa stii niciodata ce se intampla, sa nu iti faci pb de constiinta ca o sa fie o fetita sanatoasa si cuminte
Noi am facut si bradul si a venit si Mosul daca apuc pun poze in drops, Alain a fost un super simpatic m-a ajutat la facut bradul, el mi-a dat toate globuletele ....pana am ajuns la cele de ciocolata pe care le lua si le desfacea sa vada daca nu e surpriza in ele de am sfarsit prin a le lua toate jos . Mosul i-a adus o multime de dulciuri ca am luat si eu azi si Jean a mai luat o tura ca nu am apucat sa vb cu el la tel sa ii spun . De hainute nu a fost incantat deloc, dupa s-a mai uitat un pic la ele, o sa pun filmuletul sa vedeti am avut si eu o surpriza ca al meu sot mi-a luat si sezonul 4 de la LOST , eu una nu dadeam 50 de euro pe el dar noroc ca el nu e asa ca mine si asa stau si eu la noapte si ma uit la filme .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

asa.....
seara pic de oboseala....Clau se ocupa de pitic....dimineata mi-e rau....Clau il duce pe marco la gradi.
ieri am prima data, in Real. Noroc ca am ajuns la raionul de legume-fructe si mi-am luat pungi. De atunci am biscuiti si pungi in geanta.
Cand nu mi-e rau, as manca non stop....am la pofteeee (cu marco n-am avut defel, nici nu mancam decat fructe). Am salivat zilnic la pozele cu bunataturile voastre, azi am mancat in mall cartofi copti cu o groaza de sosuri, pe urma am poftit la meniul lui Clau de la KFC...vai de steaua mea si de cantar...presimt ca voi depasi 13 kg cate am avut cu marco.

acum ma pun sa-i sun pe cei de la curierat. patul a plecat de ieri dim., dar numai maine cica apare in Tm, nu stiu ce s-a intamplat cu coletul de 80 kg....of si vai de tara asta....

Silvia ai facurt bradutul? asteptam poze pe mai tarziu.

_

Giovaaa felicitari Sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos si tie sarcina usoara pana la capat Acum ce o iesi,nu mai conteaza, voi vreti fetita, Marco fratior Mooama cu poftele tale A dat Silvie zilele astea niste retete apetisante pe net Tin minte ca la sarcina cu Marcolino ti s.a facut rau in birou si ai varsat in cosul de gunoi...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara...
Giova interesanta poveste...m-ai facut sa . Of of...viata asta cum e.
Si eu m-am ingrasat ca naiba iarasi..am lasat reductilul dupa ce am slabit in 3 luni 5 kg si le-am pus inapoi in 3 sapt si ma simt ca naiba . Vreau sa iau de luni si eu pastilele astea chinezesti... ce zici? Puii mei alta solutie nu am ca de la mancare nu ma prea pot abtine, miscare nu fac...ce naiba sa fac?.
Imi plang de mila iar cand sunt deprimata mananc si mai mult...asa in nestire . Eh.,.. fiecare cu problemele lui...
Silvi..deci ati facut bradutul...frumos...bine ca te-a ajutat Alain

Si la copii mei a fost Mosul... Dani a fost cel mai incantat de tractor decat de dulciuri sau de papusica ingeras ce spune ingerasul. Sandra a fost super incantata de papusa H2O si de craciun si le doreste si pe celelalte doua (sunt 3 sirene)
Maraki...te uiti la dansez pt tine? Cum e Angelos? I-ai dat medicamentul?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova vezi ce faci de acum cu poftele ca noi o sa mai scriem retete pe aici
Maraki...am scris in acelasi timp .
Giova...si sandra si-a dorit surioara si tare dezamagita a fost cand i-am spus ca va avea fratior....dar acum il iubeste si spune ca nu mai vrea nici surioara nici fratior ca ii ajunge Dani

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am reusit sa pun i eu poze si un filmulet cu Mosu mai am unul cu facutul bradului dar nu reusesc sa il inacrc acum.
http://www.dropshots.com/silvi2
Giova am uitat sa iti zic nu cred ca are importanta ca ai lucrat doar 4 ore, nu se specifica forma de contract sau perioada de munca in ordonanta, si e nevoie de 12 luni dar tu o sa le faci daca esti incadrata din ian 2008, mai intreba si la juridic sa vezi daca sunt ceva modificari de cand stiu eu
Bianca sa pui poze sa vedem si noi Mosu vostru. Am reusit azi sa termin cu hainele de calcat si am umplut Mammutul si inca mai am haine vad eu pe unde le pun m-am si gandit la tine .
Maraki e ok Angelo? Nu am intrat inca pe mess sper sa reusesc sa o fac acum.
Giova am uitat, sory, nu o sa mai pun retete sa iti declansez poftele, promit
Alain s-a pus pe dat jos globuri de pe brad...incepe distractia. Asta dupa ce a plans 5 minute ca i-am oprit dvd-ul cu desene si am pus un film .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Am pus aici pozele ca dincolo era plin:

http://www.dropshots.com/biancas2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca da, ma uit Iti dai seama ca nu scap nici o ocazie Silvie, este SUPER TARE Lost Daca de lost zic ca este atat de misto, de Prison Break nu am cuvinte E si mai si.....foarte tare ca ai ce sa vezi voi deja ati dat cadourile de mos? Angelo il gaseste maine dimineata langa ghetute, cand se trezeste

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput