LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

maraki any nu poate intra pe dc, uite m-a pus pe mine sa-ti transmit:
Anna Ana-Maria: pai presupunind ca a fost 1 gram pulbere in lingurita aia...ar corespunde la 100 mg amoxicilina...
Anna Ana-Maria: ca suspensia are daca ar face-o corect...250 mg ar fi in 5 ml suspensie...

Mergi la inceput

binaca sperii fata.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

M-am facut portocalie .
Pacat ca nu am lasat intensitate mai mare..am ales doar 3.

Pai eu nu am vrut sa o speriu...ea mi-a zis sa intreb si sa ii spun exact ce a spuns si eu am spus .
Eu nu m-as fi dus la spital dar noah...doamne fereste daca se intampla ceva la noapte? Nu e de gluma .

Merg si eu la nani...noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

vad ca maraki nu a mai intrat , sper sa nu fie nimic de rau, v-am pupat, noapte buna......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata

Imediat cum am vb cu Anymony si Bianca, am fugit la spital. Sa fi vazut circ la noi in casa pana sa plecam intre mine si giorgos...eu ca nu mi.a spus el cum sa-l prepar, el ca nu am asteptat pana astazi sa sune dr. sa afle cum sa dam antibioticul La spital au spus ca nu pateste nimic dupa doza luata, in cel mai rau caz sa il doara burta. Ne.a lasat sa asteptam o ora pana sa vina dr.( dar deja asistenta stia despre ce e vorba si daca ar fi fost ceva urgent va dati seama ) A venit dr. i-am zis povestea si s.a dus sa vb cu cineva...dupa un sfert de ora ne.a spus ca a sunat la berlin si nu este nici o problema cu Angelo.L-a ascultat cu stetoscopul si a spus ca nici dureri de burta nu va avea Faza tare este ca ne-a spus sa-i dam antibioticul din dimineata asta si sa ridicam doza la 7 ml de la 5 Acum eu ma gandesc sa astept asa cum a zis >Anymony......cred ca ar fi mai bine.....
mi s.a parut si mie prea mult praf odata dar ma gandeam cu mintea mea creatza ca poate din cauza aromei de banane nu este antibiotic pur Dracu mai stie in ziua de azi cu atatea schimbari la medicamente Pupici la toate ca v.am bagat si pe voi in priza si neliniste

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

A, si Anymony a avut dreptate, mi-au dat alta sticluta de amoxicilina, preparata de ele corect eu stiam ca trebuie sa pun apa pana la semn dar....mi-a scapat

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Vai Maraki ce-mi faci tu mie!
Bine ca s-a rezolvat cu bine ca am citit acum dimineata si mi-a crescut tensiunea! Casca ochii mamico si pe viitor citeste cu atentie instructiunile! Pupici lui Angelo si sanatate multa, sa va faceti repede repede bine
Anasol, sanatate multa si lui David saracutul, sper sa nu ia si Ianis de la el!
Bianca, de rasu-plansu remarca surorii tale!
Fetelor, oare ce mai face Mirela? Mai stie cineva ceva de ea?
Dar Teolinda? Maine face Nicolas 3 anisori! Si imediat si gemenutii Tatianei!
Pupici la toata gashca!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

ce sa citesc Ioana cu germana mea de balta Daca am vazut ca scrie o lingurita contine 5 ml suspensie,am gresit......giorgos nu ma intelege cand vb germana mai mult incep sa-i povestesc cum am zis cutare lucru la sv. si nu intelege faza e ca la sv ma inteleg toti, Giorgos spune ca si ei vb la fel de aiurea ca mine si ne intelegem pe limba noastra giorgos nu vede bine scrisul mic, ochelari nu are......asa s.a ajuns la situatia creata

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Mirela probabil s.a mutat in ro....poate nu are net.....

fug sa pun laptopul inapoi ca in nesimtirea mea l-am scos din geanta lui si l-am adus in spate la rest Sa nu ma prinda Michelle daca vine mai devreme pe aici

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine...

Maraki bine ca ai rezolvat problema...trebuia sa suni prima data la spital si evitai o deplasare in noapte. Eh asta e acum...o sa iti fie invatatura de minte incidentul asta sa fii mai atenta pe viitor. Vreau sa iti spun ca si eu avut o peripetie dinasta....Sandra avea vreo 4 ani, era la socrii si avea febra. Merg sa ii iau febra, scutur termometrul cu mercur (dinala era pe vremea aia) si il bag in fund ca asa eram obisnuita. Ea s-a apucat sa se miste, sa se fatzaie, sa planga ca o doare...tot tacamul. Cand scot termometrul afara dupa 5 minute...nu avea varf . Chiar zilele trecute am urmarit la TV un reportaj de ce poate face mercurul cand ajunge in sange . Rapid am chemat salvarea, ne-am imbracat si la spital cu noi. Acolo am asteptat vreo 3 ore la urgenta (traiasca SMURD-ul ca acolo nu astepti)...ba ca nu era medic, ba ca era in sala la operatie...ba ca nu stiu ce... ne-a facut internare pe la ora 21 seara de la ora 18..ne-a dus pe sectie pe mine si pe Sandra, acolo a bagat-o in sala de operatie...a adormit-o usor...s-a uitat in fundul ei sa caute varful de termometru si pe la 23.30 ne-am pus in pat. Nu a gasit nici un varf...si se presupunea ca in momentul in care am scuturat termometrul a cazut varful cu mercur cu tot si eu cand i l-am bagat in fund i l-am bagat fara varf si de asta o durea...
Cert e ca am stat o noapte in spital cu ea intr-un pat pt care am platit 20 lei ca si insotiror si a doua zi dimineata am plecat acasa. Am stat intr-un pat pt ca salonul era gol si celelalte paturi nu aveau asternuturi...am stat langa patul ei o perioada si apoi m-am bagat cu ea in pat ca picam in cap de somn.
Si la sfarsit sa ne spuna medicul ca nu se intampla nimic chiar daca ajungea mercurul ala in corp ca era prea mica cantitatea .
Asa ca de atunci eu ma gandesc de 2 ori decat sa merg la spital. mi-a ajuns experienta asta...Daca doamne fereste arde merg, daca nu stau eu frumos acasa ca nicaieri nu e mai bine ca acasa

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput