LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

sant pe refresh...plssss-----era lingurita din aia din cutia antibioticului....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki...acuma las-o asa daca ai facut-o. Cum sa pui fata apa in lingurita? Trebuia sa citesti instructiunile...se pune apa fiarta si racita peste antibioticul pulbere. Prepara-i restul medicamentului cu 2-3 ml de apa mai putin fata de cat scrie.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Monica, eu nu stiu ce sa iti spun...bun nu ai pus 5000mg in lingurita da 1000 tot ai pus, adik 1 gram...

sfatul meu e sa incepi alt flacon si sa ii faci din nou suspensia ca l acarte si din aia sa ii dai

dar tinind cont ca acu i-ai dat de 4 ori doza o data ...eu zic sa nu ii mai dai in 24 ore nici o doza, ca intoxici copilu

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Monica, citeste-mi de pe cutie ce scrie referitor la pulbere...ar trebui cam asa ceva...un flacon contine....xxx mg pulbere....pentru....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Anymony ms mult de tot

Silvie sotul tau a venit?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anymony

Monica, citeste-mi de pe cutie ce scrie referitor la pulbere...ar trebui cam asa ceva...un flacon contine....xxx mg pulbere....pentru....

imediat

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

50 g granulat enthalten 5,0 g amoxicilin

suspension 250 mg amoxicilin ( asta cred ca e deja preparatul intr-o lingurita )

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

maraki hai sa-ti spun si io ce am patit cu ianis zilele trecute, i-am administrat si io doza dubla de motilium decat doza prescrisa si am sunat dr si mi-a zis ca urmatoarele 2 zile sa nu-i mai dau ca si-a luat organismul doza si pt urmatoarele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

sanatate multa lu angelos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai am vb cu sora-mea la telefon si ea ..dupa capul ei ar merge cu copilul la spalaturi gastrice Sau ar suna un medic pediatru si l-ar intreba si cere sfatul.
(si fica-sa a luat odata doxa de 4 ori mai mare la un medicament si cand a citit prospectul la supradozaj a fugit la spital...dadea atac de cord si alte minuni si nu a riscat..).
Maraki nu mai raspunde pe mess i-am spus si ei aceste lucruri si vad ca nu mai raspunde...nu stiu ce face. Sper sa fi sunat mai intai sa explice unui medic exact situatia.
Eu nu m-as duce la spital dar acuma fiecare cum crede.....eu ma feresc de spitale ca dracu de tamaie

P.S. Sora-mea ma intreaba daca noi discutam aici cum sa omoram copii!! (de rasul plansului ).
Sa speram ca vom avea vesti bune si totul e bine .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput