LMA spiridusilor de ianuarie- februarie 2006 (306)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia pai si noi facem odata/sapt. cumparaturi. in rest mai luam cate ceva de la mag. de cartier, cum am uitat sa cumpar azi smantana....
ciorba a la grec de pui si eu fac in seara asta. am scos carnita, trebuie sa se descongeleze si ma pun la gatit. asta ne place foarte mult la toti, e un succes garantat.
mare smecher e si Alain, auzi la el...ma distrez teribil, dar asa face si marco si nu-mi convine defel.
Anasol sper sa nu fie nimic grav, insanatosire grabnicalui david. of...doamne...nu se mai termina probl. de sanatate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Biscuitii au iesit mortali si au facut un miros in casa.....
Anasol tare rau imi pare ca iar aveti necazuri insista sa ii faca si o radiografie si un ex de sange ca demult tot zici ca tuseste eu cred ca e o pneumoie care nu s-a manifestat f brutal la inceut si la Alain s-a vazut numai pe radiografie, tinem pumnii sa fie bine.
Giova lasa-ma ca si eu tot iau maruntisuri apoi ca in market cu lista cu tot si tot uit gen unt, oua un sos de rosii, noroc ca am si ceva market mai mare relativ aproape si mai dau cate o tura. Lasa ca Marco tot mai sta la gradi sa faca activitati si vrea sa zica poezii, al meu e numai cu cantecele si alea numai care ii plac lui daca nu urla "gula mami" Eu fac acasa cu el zilnic cate ceva ori pictam, ori modelam pasta de modelat,ori facem constructii dar nu il tinemult nimic, nu stiu cand si daca se schimba vai ca parca vad ca la scoala o sa fiu tot convocata la director
Merg ca s-a trezit piticul sa vad daca nu vrea sa pape ceva.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara dragelor...in sfarsit si eu pe la calc..am terminat treaba pt azi...am facut tortul ala minune...a iesit mortal, nu m-am rabdat si mi-am taiat o felie. Maine vin bunicii pe aici si vreau sa am cu ce sa ii servesc. Dupa ce pleaca bunicii mergem la sora-mea sa ducem cadourile pt fin si nepoata.
Silvi...parca erai la regim...ce biscuiti ai facut?
Maraki...pai 2-3 cm ca totusi e talpa de gheata..la asta m-am gandit. oricum e inalt stai linistita. masoara-l tu la tocul usii si vei stii exact cat are fara papuci.
Giova, tare frumos spune Marco poezia . Dani nu o spune tare si ma enerveaza. Cand ii spun sa zica tare poezia se apuca sa strige si nu se mai intelege nimic din ea . Sunt curioasa daca la serbare va avea curajul sa o spuna si daca se va auzi ceva . Ma mir ca nu seamana la voce cu mine .
Anasol, sanatate multa. Nu am putut sa vad filmuletul cu david...e negru tot...nu se vede nimic. Mai incarca-l o data cine stie... Si eu am pus film in drop si era negru complet.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!!!
ANASOL, sanatate lui Dav, si sper sa scape dupa antibiotic usor....bafta la analize!!!

MARAKI, ce naltog e pustiul vostru...Ioana mea cred ca are 105, dar stiu sigur ca are 17 kg. ma rupe la spate.

Eu sunt la tzara inca, la farmacie. o multime de copii bolnavi, care mai de care cu febra, tuse muci...eu mi-am facut vaccinul antigripal acum 2 saptamini ca in ritmul asta mi-o fost frica, si nu de mine ci pentru Ioana, sa nu ii dau virusii...
Ioana a fost astazi la concertul de Craciun la Filarmonica la Iasi- e a doua oara, a rezistat azi 3 piese si restul pina la pauza a stat pe hol si a audiat. A fost cu mama si din ce spune ea a fost chinuitoare....nu's ce sa ma mai fac cu asa copila obraznica.

imi spune azi la telefon ca vine "omul cu sacu'"la mine sa ma ia ca nu am fost cuminte...si ca ei nu ii aduce Mosul nik ca e "oarte obaznica!"

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Inca nu stiu ce s.a postat dar neaparat imi trebuie un raspuns!!! Ne-a dat antibiotic pt Angelo, este mai usor cica..Amoxicilina daaar.... este sub forma de pulbere si am citit in prospect doar ca o lingurita contine 250 mg amoxicilina ...cum sant eu desteapta, am pus praf in lingurita din cutie si am amestecat din ochi cu apa, a venit cam 4 ml cu totul, masurat cu seringa de la nurofen. Abea dupa ce i l.am dat, s.a trezit Giorgos sa imi spuna ca se pune apa in toata sticla cu pulbere si se da de acolo cate 5 ml ...Cand i-am dat lui Angelo, a mai ramas putin, nu l.-a luat pe tot....acum voi ce ziceti? are mult antibiotic administrat odata? ce sa fac?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

gata suntem pe antibiotic cu adenoidita si amigdalita , avem si urechiutzele inflamate, luam antibiotic cedax: 3.5 ml la 24 ore...........maine oricum dim ii fac si hemoleucograma......

Mergi la inceput

Anymooonyyyy HHHEEELLLPPPPP nu ma lasaaaaaaaaaa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Maraki...cum ai putut sa faci asa ceva...
hai sa facem un calcul...
o lingurita pulbere are 5 g, deci 5000mg...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Anasol si voi cu antibiotic? David e mai nasol decat Angelo, pe al meu l.a gasit cu gatul foarte rosu, are tuse productiva si-i curge nasul...febra nu prea a avut cand sa faca dupa supozitoare dar oricum daca era ceva, cand e sa faca, se intampla si dupa 2 ore de la paracetamol.....sanatate la baieti

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anymony

Maraki...cum ai putut sa faci asa ceva...
hai sa facem un calcul...
o lingurita pulbere are 5 g, deci 500mg...

Any dar nu am umplut lingurita, mi s.a parut si mie cam mult si am mai luat...acum se ce intampla???

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput