Redoutistele fidele La Redoute France (153)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

si eu am primit mailul....
ma deranjeaza abordarea celor de la .ro, cum adica isi permit ei sa=mi trimita mail.....ce treaba au ei cu mine ca eu n-am intrat la ei pe site, nu mi-am facut cont, teoretic nu ar avea de unde sa stie adresa mea de email si ca sunt client laredoute.fr
cei de la .fr consider ca nu trenuiau sa-mi divulge emailul unor terti...asta e abuz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui gama
Normal ca au trimis mail-u`de "intampinare" de pe server-u fr. ca deh,doar nu munceau ei sa faca lista cu clientii , sa faca o campanie de marketing de bun simt ,ceva, nuuuu, ei s-au bagat cu picioarele inainte, noi suntem jmecherii si voi nu aveti incotro!!!!

Probabil e unul din avantajele francizei. Eu inteleg ca ne deranjeaza bisnita nesimtita pe banii nostri, insa este dreptul lor sa trimita acest e-mail. Cand ne-am inscris pe site / la newslettere le-am oferit acest drept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleena
cei de la .fr consider ca nu trenuiau sa-mi divulge emailul unor terti...asta e abuz

Nu este, desi e neplacut pentru clienti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

si io am primit faimosul mail cu faimosul titlu`...desi eu nu am mi facut comenzi la ei. Eu va sustin in absolut toate demersurile, desi stau prost cu timpul o dsa mai intru pe la voi. Ideea cu sindicatele e tare!
Eu la soldurile din ianuarie sper sa comand printr-un intermediar din Fr...de pe la redoute. ro...NEVER!

Eu am salvat ghidul ca o sa-mi foloseasca si pe viitor si sper sa-l si completam!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Buna,

am scris la ECC Romania. Am dat FW la mail pe contul de yahoo, daca doriti sa il folositi ca sursa de inspiratie.

Daca nu aveti acces la cont si doriti textul ca sa va mai inspirati vi-l pot trimite pe PM.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

am primit si eu mailul.
le-am raspuns eu!
le-am aratat eu!

edit: trimiteti-mi si mie datele pt cont comun pe PM, please! multam!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am scris si eu acum la ECC.
Am mers pe ideea "Consider ca acesta este un abuz din partea La Redoute Romania si o discriminare din partea La Redoute Franta."

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa77 spune:

Am gasit un site http://www.comenzi-sua.ro/contact.htm prin intermediului caruia putem face comenzi pe siteuri din SUA si din cate spun ei "Comisionul aferent fiecarei comenzi este intre 10 % -- 12 % (negociabil in functie de valoarea comenzii )- si se aplica doar daca plata produselor este facuta prin intermediul nostru.". Acum nu stiu ce sa spun despre ei, vad ca au firma inregistrata si au si un sediu (le voi trimite un email sau poate chiar le fac o vizita sa aflu mai multe detalii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

nu am reusit sa intru de cateva zile bune din cauza de boala grea, o nenorocita de viroza care ma tine cu febra de 6 zile si cu o tuse insuportabila, dar cu siguranta vin vremuri mai bune.

am vazut doar anuntul din primul mesaj si mi se pare super fain. nu stiu a cui opera este dar felicitari, incerc sa citesc putin si dupa caz sa si raspund daca o sa mai pot. sper sa revin si eu in forta in cateva zile.

o zi frumoasa va doresc

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

salut,
eu am raspuns celor care au trimis e-mailul ca nu voi comanda de pe .ro intrucat politica de preturi si discounturi nu ma incurajeaza sa o fac si am incheiat cu speranta ca vor reveni asupra deciziei .... e-mail-ul meu a fost considerat SPAM ...
oricum, consider ca daca le vorbim frumos - asa cum se obisnuieste pe la ei, chiar daca in gand se injura - avem mai mari sanse sa obtinem ceva.
si eu sustin ideea de a-i scrie presedintelui companiei despre refuzul nostru de a lucra cu .ro (cam ce ati scris pe prima pagina, motivele pt.care nu vrem sa comandam din ro) dar trebuie sa fim documentate : adica sa stim exact CINE le-a fost client si nu va mai fi si CAT a cumparat si nu va mai cumpara. si pentru asta si eu propun ca una din "vechile" redoutiste sa intocmeasca lista pentru ca sunt date prea "confidentiale" pentru a fi spuse/scrise pe un forum public. lista de semnaturi din petitie nu stiu cat valoreaza atata timp cat nu contine ceva unic de identificare.

Alina & Serena (18.10.2006)

Mergi la inceput