Redoutistele fidele La Redoute France (153)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ia te uita ca si LR.ro da cadouri,dar numai pt primele 100 de comenzi :))

adica prezinta chestia asta ca pe o mare gaselnita/favoare pe care o face anumitor clienti.Desigur acelor clienti care nu stiu ca pe .fr cadourile sunt pt toata lumea care comanda :)

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu am primit faimosul mail de la LR.ro
Le-am raspuns ca voi comanda de la ei, cand practica aceleasi preturi ca pe site-ul mama. pana atunci sa nu imi incarce casuta de mail cu tampeniile lor.

imi pare rau ca nu am citit decat cap. asta, sunt in urma rau de tot cu ce ati mai scris. cand o sa am timp, sper sa ma pun la curent cu totul.
si sunt alaturi de voi, macar cu gandul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns closcote spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

ia te uita ca si LR.ro da cadouri,dar numai pt primele 100 de comenzi :))

adica prezinta chestia asta ca pe o mare gaselnita/favoare pe care o face anumitor clienti.Desigur acelor clienti care nu stiu ca pe .fr cadourile sunt pt toata lumea care comanda :)

19 +

Si daca inca mai sunt disponibile respectivele cadouri inseamna ca se contrazicea cand spunea ca a avut deja 250 de comenzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meddana spune:

se pare ca mailul ne-a mobilizat,s-a mai animat subiectul.eu vreau sa va propun sa facem acea lista cu adresa de mail,nr client si sa trimtem mailuri ca mai e putin pana la sarbatori si toata lumea o sa fie in vacanta.plus ca o sa se observe scaderea comenzilor in perioada asta,cand ar fi trebuit sa creasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Eu propun ca Miki, Clau sau Jas sa faca liste. Eu pe ele le stiu mai veterane si mai active. Sper sa nu va suparati pentru nominalizare. Acum ramane sa vedem care este de acord. Si eu sunt pentru lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna ideea cu mailul , sumele pe care le-au pierdut cel putin din partea mea,eu zic ca nu-s de neglijat.
Am primit si eu faimosul mail,o sa le raspund pe masura.
In ce priveste Outletul de pe Sos Alexandriei l-am gasit azi din gresala cand duceam marfa unui client,se deschide in 15 decembrie,are banere pe care afiseaza reduceri de 80%,am sa-i vizitez,poate voi fi primul lor client,oricum va tin la curent.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna ideea cu mailul , sumele pe care le-au pierdut cel putin din partea mea,eu zic ca nu-s de neglijat.
Am primit si eu faimosul mail,o sa le raspund pe masura.
In ce priveste Outletul de pe Sos Alexandriei l-am gasit azi din gresala cand duceam marfa unui client,se deschide in 15 decembrie,are banere pe care afiseaza reduceri de 80%,am sa-i vizitez,poate voi fi primul lor client,oricum va tin la curent.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu sunt de acord sa fac lista;numai ca maine trebuie sa fac amniocenteza si pe urma sa stau in pat cam 2 zile (laptop n-am).Ar insemna sa-mi trimiteti voi datele si abia sambata sa fac lista propriu-zisa.
Din punctul meu de vedere e OK.
Voi ce parere aveti?

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Eu propun ca Miki, Clau sau Jas sa faca liste. Eu pe ele le stiu mai veterane si mai active. Sper sa nu va suparati pentru nominalizare. Acum ramane sa vedem care este de acord. Si eu sunt pentru lista.

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

Cu parere de rau, miki declina oferta intrucat pana pe 15 decembrie are de terminat si predat 6 referate, monografii etc. Asta inseamna ca-i vai de ei! Plus finalul de an dezastruos de la servici.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Jasmine - tinem pumnii stransi maine la amnio! Curaj, sa nu iti fie teama, du-te cu incredere ca va fi totul OK!

Mie nu mi se pare tarziu sambata, si nu vad in asta o problema, numai sa te simti tu si bebe OK!

April

Mergi la inceput