Redoutistele fidele La Redoute France (153)
Raspunsuri - Pagina 11
meddana spune:
pai atunci sa trecem la treaba fetele...nu cred ca are nimeni nimic impotriva sa faca Jasmine lista.eu propun sa se faca lista cu adresa de mail si nr de client si daca nu e nici o problema sa le trimitem pe adresa ta de mail,din cauza problemelor cu contul comun
Brigit spune:
PM-ul se umple f repede si daca destinatarul nu a apucat sa stearga din mesaje poti primi notificare cand trimiti ca userul nu accepta mesaje private.
Eu as zice sa o lasam pe Jas sa ne zica in ce mod e cel mai bine sa primeasca info pentru ca ea trebuie sa le si centralizeze.
Si ca sa le bage in excel ar fi bine sa cadem de acord cu un format standard de trimitere a informatiei. (gen nume+ prenume/ adresa de email/ numar de client LR)
April
Jasmine spune:
OK,facem asa : va dau pe PM adresa mea de mail (o dau la cateva fete si o dati si voi mai departe) si astept sa-mi trimiteti datele in formatul asta : nume+ prenume/ adresa de email/ numar de client LR
Sambata (cel tarziu) le centralizez intr-un Excel.
OK?
19 +
Hopes spune:
Am primit si eu mesaj de la redoute.ro
le-am raspuns ca nu ma vor apuca ziua in care sa ma vada clienta lor.
ptr. lista astept sa-mi spuneti cui sa trimit PM cu datele.
camelia_daniela spune:
Astept si eu PM cu adresa lui Jas !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
rall spune:
Jasmine trimite si mie e-mailul tau Daca dau click pe "Apasa aici sa trimiti un mail" (din profilul tau), nu ajunge tot acolo?
ionela-roxana spune:
Fetele nu ar fii mai bine sa scriem si valoarea comenzilor de pana acum ... sa realizeze si ei ce suma nu le va mai ajunge in cont .
Nu stiu cat este de relevant asa doar nume , mail si nr client.
Am primit si eu e-mailul SPAM si am raspuns pe masura .
Trimiteti-mi si mie adresa Yasminei .
Giova spune:
Jasmine si eu vreau adresa ta de mail.
Cum de faci amnio? a iesit naspa triplu test? sau de ce?
Tin pumnii sa fie bine, odihneste-te si ai grija de bb. listele se pot face pe urma.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Brigit spune:
Credeti voi ca ei nu au situatia exacta a comenzilor din RO?
La mine in cont nici nu pot sa vad decat comenzi din iunie a.c si pana acum, ce a fost inainte nu pot sa vad.Pot sa fac un calcul estimativ ca am pastrat facturile ( indosariez constiincios ) dar nu sunt sigura ca sunt toate.
Deci as zice sa nu ne complicam intr-atat
Pe langa acest aspect, eu mai cunosc cateva persoane care nu sunt nici membri DC si nici nu citesc pe-aici. As putea sa le cer si lor datele. Daca aveti si voi cunoscuti in situatia aceasta explicati pt ce va trebuie, sunt convinsa ca or sa fie de acord sa va dea informatiile
April