Redoutistele fidele La Redoute France (153)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fetelor, daca mai e ceva de semnat,daca vreti sa-mi trimiteti si mie PM, eu va sustin!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La Redoute a ales Romania!

Incepand de astazi, echipa La Redoute Romania doreste sa va ureze bun venit pe site-ul www.Laredoute.Ro, site destinat exclusiv clientilor romani.

Toate informatiile de pe site-ul www.Laredoute.Ro vor fi in limba romana.

Echipa noastra din Romania este aici pentru a raspunde tuturor solicitarilor dumneavoastra si va ofera: receptionarea comenzilor prin internet, telefon sau posta, livrarea coletelor precum si suport telefonic si prin email in limba romana. Pe site-ul www.Laredoute.Ro veti putea plati la livrare, ramburs sau in 3 rate fara dobanda prin intermediul CardAvantaj.

De asemenea, veti beneficia de raspuns rapid la orice intrebare la: 021 321 55 22 sau 021 321 55 23 dar si in cazul in care ne veti solicita informatii pe adresa de email: suport@laredoute.Ro.

Contul dvs pe www.Laredoute.Fr nu se va transfera automat si de aceea daca doriti sa continuati sa faceti cumparaturi pe La Redoute va trebui sa va creati un nou cont pe site-ul romanesc www.Laredoute.Ro.

Toate comenzile deja depuse pe www.La redoute.Fr pana la data de 24.11.2008 vor fi livrate in deplina siguranta. Cecurile bancare primite de la laredoute.Fr nu vor putea fi folosite pentru comenzile de pe www.Laredoute.Ro iar voucherelepentru cadouri nu pot fi transferate pe site-ul romanesc.

Va dorim spor la cumparaturi,
Cu sinceritate,

Echipa La Redoute

P.S. : Comenzile pentru Romania vor fi primite in exclusivitate la telefon 021 321 55 22 sau pe site-ul www.Laredoute.Ro

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si eu l-am primit

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Neata. Si eu, tocmai am vrut sa-l pun aici, dar mi-a luat-o clau inainte . Ce magari...

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Si eu l-am primit. I-am dat forward catre contul comun, dar banuiam ca l-ati primit si voi.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

neata!
si eu am primit mail-ul .eu am sa le dau forward ca nu sunt interesata de saitul lor "de toata prastia"(ca sa ma exprim elegant)si ca ii rog frumos sa nu mai imi trimita mail-uri , sa ma stearga din baza lor de date ca eu voi comanda incontinuatre di Franta.
na , ca m-am enervat de dimineata!

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Aveam asa un impuls sa le raspund si sa ii injur...
Si ce subiect nefericit si-au ales la mail "subject: Information sur votre commande"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !
Si eu am primit mailul cu pricina, si m-am umplut de draci asa de dimineata Nu le e rusine ?! Cu atat mai mult cu cat mailul e generat de pe serverul .fr, ufff !

Sotzul nu l-a primit, pentru ca e deja cu adresa de Franta, in schimb a primit "confirmation de votre commande" pentru cea care a fost in verificare manuala

Sa aveti o zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu am raportat mesajul ca fiind SPAM Asta pentru ca m-am dezabonat de mult de la newsletterele lor si, totusi, au gasit de cuviinta sa ma ....... la cap cu mesajul asta de 2 bani, dupa chipul si asemanarea francizatului din Romania.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Eu am raportat mesajul ca fiind SPAM Asta pentru ca m-am dezabonat de mult de la newsletterele lor si, totusi, au gasit de cuviinta sa ma ....... la cap cu mesajul asta de 2 bani, dupa chipul si asemanarea francizatului din Romania.

cristina d.

Bravos ! Eu nu m-am dezabonat de la newsletter... si compar ce primesc eu cu ce primeste sotul ... si e discriminare, frate !

Mergi la inceput