Redoutistele fidele La Redoute France (153)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ChrisDun Inca o intrebare pentru cele care au avut de-a face cu verificarea manuala: v-a mai aparut comanda "En preparation", chiar daca LR a anulat-o ? Scuze ca insist... Christina |
Eu am avut vericicare manuala si mi-au acceptat-o dupa vreo saptamina. Nu mi-au mai trimis mail, dar aparea in en preparation.
Tu unde comanzi? Trimiti in alta tara?
Ioana
ClaudiaDia spune:
Raspuns pt. ChrisDun: si mie mi s-a intamplat sa-mi apara verificare manuala, a durat putin mai mult pana a aparut ,,in preparation,,, dar coletul a fost trimis la timp, au trimis chiar si cadoul.deci, dupa parerea mea, nu-ti face griji, o sa fie in regula.
Azi am primit coletul din 18 nov. Deci, le trimit!!!
Va pup,
claudia
ChrisDun spune:
Ioana13, ClaudiaDia, va multumesc pentru raspunsuri M-am linistit
Comand in Franta, la varul meu. Am schimbat adresa de pe contul LR al sotului - am trecut adresa varului meu, si am adaugat in fata adresei numele varului "chez M. X, pentru ca am inteles ca daca nu corespunde numele destinatarului nu livreaza la domiciliu.
pitzinuca spune:
'Comand in Franta, la varul meu. Am schimbat adresa de pe contul LR al sotului - am trecut adresa varului meu, si am adaugat in fata adresei numele varului "chez M. X, pentru ca am inteles ca daca nu corespunde numele destinatarului nu livreaza la domiciliu.'
dar poti plati cu cardul tau de ro?
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
ChrisDun spune:
citat din mesajul lui claujro Cristina, nu putem comanda si noi la varul tau? de comentat |
Clau, var-miu vine acum de Craciun, si mai vine de Pasti... nu pot sa il complic cu reexpedierea, si am convenit sa mi le aduca atunci cand vine in tara... Oricum, ma vad cu el pana in Craciun, si atunci probabil ca o sa mai discutam pe marginea subiectului...
pitzinuca, se pare ca da Eu nu mi-am pus problema, poate din cauza asta redutii or fi verificat manual comanda... Devreme ce am comandat de pe acelasi cont de pe care comandam si inainte, chiar daca am schimbat "coordonatele", nu vad de ce n-ar fi ok...
ionela-roxana spune:
Si eu sustin ca nu este o idee rea trimiterea unui e-mail la " Mai marii " redutului .
Putem face o listuta cu ce comenzi au fost facute anul trecut .... comenzi care nu vor fii facute pe Lr.ro cu siguranta , mailul poate fii scris in franceza si engleza .
Este posibil sa nu aiba impact daca franciza celui din Ro presupune plata lunara a unei sume fixe indiferent de vanzari .
Spuneti doar ce hotarati si la fel ca si anul trecut sunt dispusa sa trimit si eu e-mail .
Cautand am gasit o declaratie din partea laredoute : http://www.ppr.com/DataUploadFiles/publications/8463/CP%20La%20Redoute%20211008%20V%20ANG.pdf
Ceea ce este f interesant este ca ei sustin ca vor sa ramana pe locul intai ca si vanzari in Europa ....... dar noua nu ne mai vand .... sau oare spera ca prin LR.ro ?
Angajatii La redoute au fost in Greva : http://revolution.celeonet.fr/index.php?showtopic=14587
ClaudiaDia spune:
Si eu am comandat saptamana trecuta la varul meu care sta langa Paris.Acum astept sa vad cand va ajunge coletul la el.
Eu am comandat de pe contul si respectiv numele meu, dar pe adresa lui. Am platit cu cardul meu. Mi-a luat comanda, am primit si mail de confirmare si apare in suivi ca fiind expediata. Sper sa ajunga mai repede, ca sa fiu sigura ca e totul in regula.
Va pup,
Claudia
adeea_ro spune:
citat din mesajul lui ionela-roxana Si eu sustin ca nu este o idee rea trimiterea unui e-mail la " Mai marii " redutului . Putem face o listuta cu ce comenzi au fost facute anul trecut .... comenzi care nu vor fii facute pe Lr.ro cu siguranta , mailul poate fii scris in franceza si engleza . Este posibil sa nu aiba impact daca franciza celui din Ro presupune plata lunara a unei sume fixe indiferent de vanzari . Spuneti doar ce hotarati si la fel ca si anul trecut sunt dispusa sa trimit si eu e-mail . fetelor, eu cu franceza nu stau prea bine, dar cred ca e o idee f buna sa l scriem si celor din sindicat de la ei, dar si sefilor mai mari de acolo (asta daca aveti voi contacte, ceva...) zic ca trebuie neaparat sa facem lista cu clientii de la noi care NU VOR COMANDA NICIODATA DE PE .RO si sa o atasam. asa cum ne-am "organizat" cu sute de semnaturi pe petitie zic ca putem ca pana pe 10dec sa strangem si o lista cu nr cod client si mail al nostru. Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002 Cautand am gasit o declaratie din partea laredoute : http://www.ppr.com/DataUploadFiles/publications/8463/CP%20La%20Redoute%20211008%20V%20ANG.pdf Ceea ce este f interesant este ca ei sustin ca vor sa ramana pe locul intai ca si vanzari in Europa ....... dar noua nu ne mai vand .... sau oare spera ca prin LR.ro ? Angajatii La redoute au fost in Greva : http://revolution.celeonet.fr/index.php?showtopic=14587 |