Redoutistele fidele La Redoute France (153)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crislunca spune:

neata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

neata!
am primit raspuns la mailul meu de la madame Sabine , insa se refera strict la livrarea comenzii mele si nu la sitarea livrarilor catre RO.
ia uitati ce i-am scris eu (poate am fost cam dura):
"Hello!
My name is ....and on 13-11-08 I gave an order to www.laredoute. Fr. In 25-11-08 came in again on the site, wanting to give a command and I found out with stupor that Romania is no longer on the list of countries which honored orders. How can be possible without making an official announcement to your customers?
However I would like to know which is the situation with my order. Once again I want you to know that, I was not announced officially about this thing and I strongly wish that my order will arrive at me. If this will not happen I will make the same thing which I made last year. But I hope that this will not be necessary. Thank you in advance!
Have a good day!"

si ce mi-a raspuns ea:
"Hi,

Your order has been shipped on November 19th, through parcel n° 318 5417475. Thank you for waiting. At present, you must not order anymore online but on www.laredoute.ro

Best regards."

mai fetelor eu am mai spus-o o data , o mai spun si acum , eu cred ca daca am trimite o scrisoare celor de sus de la LR , la care sa atasam si petitia, in care se spune clar ca nu vom comanda niciodata de pe .RO , si sa le spunem ca am scris si la OPC , nu cred ca nu le va da de gandit , ca nu vor face un calcul simplu sa vada cati bani au pierdut.

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Trinity in aceiasi situatie ma aflu si eu,am dat comanda mi-a sosit doar o parte,in jur de 15 noiembrie am dat-o,eu inca mai sper sa soseasaca si restul ,mai ales ca ce a sosit a avut factura separat,separarea au facut-o ei nu eu,si tie ti-au venit produsele pe factura separata?

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Vl-ad nu cred ca avem ce pierde daca le scriem si celor de la redoute ,eu zic sa incercam si varianta asta,ca le pasa sau nu ,asta ramane de vazut.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve !

Fetele care ati mai patit-o cu verificarea manuala a comenzii, spuneti-mi si mie ce mai am de facut: mi-a aparut mesajul asta chiar dupa ce am finalizat plata (pusesem un cod necuvenit ), apoi am primit e-mail ca e in verificare. Nu apare in suivi, dar banii sunt blocati.
A primit vreuna din voi comanda care a fost in verificare manuala ?
In ideea ca n-o sa mai primesc in veci comanda asta, cand pot spera sa mi se deblocheze banii ? Credeti ca e cazul sa le scriu redutilor ?

Merci de raspunsuri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

Salve !

Fetele care ati mai patit-o cu verificarea manuala a comenzii, spuneti-mi si mie ce mai am de facut: mi-a aparut mesajul asta chiar dupa ce am finalizat plata (pusesem un cod necuvenit ), apoi am primit e-mail ca e in verificare. Nu apare in suivi, dar banii sunt blocati.
In ideea ca n-o sa mai primesc in veci comanda asta, cand pot spera sa mi se deblocheze banii ? Credeti ca e cazul sa le scriu redutilor ?

Merci de raspunsuri !

Christina

Poti face cerere de deblocare a banilor la banca. Din cate stiu, iti vor cere o dovada (email, ceva) cum ca nu ti se va livra comanda.

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

fetelor,
mare bulshit cu nea AD, e strigator la cer cata nesimtire. oare cat creier are nea ala? nu s-a gandit ca site-ul e asa de bine cotat ptr ca are un nr impresionant de produse si reduceri? cum crede el ca ar avea aceleasi venituri?
eu zic ca si-a luat o MARE TZEAPA!

am semnat si eu petitia chiar la inceputuri, v-am tot urmarit...

sunt in mare criza de timp, dar pentru orice demersuri, sunt aici. ma bag si la tradus, daca e cazul.
daca, considerati, puteti sa imi trimiteti si mie din nou datele contului comun ca nu le mai am.

eu am o intrebare, nu stiu daca s-a discutat aici (probablement que da):

daca rugam o prietena de afara sa isi faca cont si card special (si noi sa ii trimtem banii), sa faca o comanda si sa o trimita ca si cadou in romanica, oare se poa'?

va pup si va urmaresc.

uf, si erau atatea cadouri frumoase de craciun

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu se poate cadou spre Romania...

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salut!

am primit colet din data de 13 comanda data la TTBA 25 produse ditamai coletul faine mi-am luat teapa cu cateva ca le-am luat mari dar na...am dat comanda in graba

in schimb hainutele de bebe si jucarii toate super...daca imi pare rau de LR.fr e mai mult pt jucarii si hainute bb ca eu am full dressingul

trinity , ralualexandrei si eu sunt in aceeasi situatie , comanda din 4 noiembrie au impartit-o in 2 au trimis doar o parte acum 2 sapt si restul nici acum n-a venit...mai stau cateva zile si daca nu primesc ma duc la banca si fac refuz de plata

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui diotima

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

Salve !

Merci de raspunsuri !

Poti face cerere de deblocare a banilor la banca. Din cate stiu, iti vor cere o dovada (email, ceva) cum ca nu ti se va livra comanda.

Merci Diotima

Am intrat acum si este "En cours de preparation", in doua colete (unul cu casuta piticilor, celalalt cu "cadoul" necuvenit si tzoalele).

Inca o intrebare pentru cele care au avut de-a face cu verificarea manuala: v-a mai aparut comanda "En preparation", chiar daca LR a anulat-o ? Scuze ca insist...

Mergi la inceput