Redoutistele fidele La Redoute France (153)
Raspunsuri - Pagina 15
katthy spune:
Am primit azi ultimile doua comezi cu jucariile pt. copii. Toate sunt super. Imi vine ca asa as mai fi vrut cateva............
Yasmine poate imi dai un PM cu adresa de mail ca sa-ti trmit datele de pe cele trei conturi.
alinamoro spune:
Am primit adresa de mail de la April, multumesc.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Brigit spune:
Jas are maine amnio si eu nu cred ca va intra pe forum in seara asta. Maine si poimaine de asemenea a zis ca sta un pic linistita dupa procedura.
Daca doriti adresa scrieti aici si promit ca va trimit datele tuturor doritoarelor-cu conditia sa aveti PM activ.
April
kokiy spune:
Vreau si eu PM cu adresa Jasminei
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
unboticutz spune:
eu am citit dar nu avut nimic bun de spus . ma conformez imediat apelului.
Jasmine, sunt si eu alaturi de tine!
sa nu-i uitam!
ane2200 spune:
Si eu vreau adresa. Mi-o trimite cineva pe PM?
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
ane2200 spune:
Promit sa o dau mai departe si la alte mamici din "stup" - Diana_jors, Lumi_nag, Ellyane, Roxanici, Ralualexandrei si pe care le mai stiu ca au comandat de pe lr.fr
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Brigit spune:
Ane, am trimis.
Multumim frumos , chiar te rugam sa le transmiti fetelor adresa si rugamintea de a ne ajuta.
De asemenea, va rog daca va mai amintiti de fete care nu ne-au mai vizitat de mult sa le spuneti de treaba cu listutza.
Va pup si va urez noapte buna, maine dimineata reiau trimiterea PM-urilor doritoarelor care se inscriu de aici incolo
April
minunel spune:
Obosit de la servici ( mai am un pic si fac 1 luna de cand m-am angajat ) :D va scriu si eu cu aceeasi suparare pe care o aveti si voi cu privire la lr.ro .
Din cauza ca nu prea am timp sa intru pe forum o sa trimit datele printr-un PM unei colege de pe forum!
Eu am o comanda pusa de pe 20.11 de vreo 200 euro si sper sa imi vina :D