Redoutistele fidele La Redoute France (153)
Raspunsuri - Pagina 16
ralualexandrei spune:
Bineinteles ca vreau si eu pm.
Jas tin pumnii ai sa vezi ca o sa fie bine,ma rog pt voi in seara asta.
Asta seara a venit si avizul pt restul comenzii,uff bine ca mi-a iesit o grija ca tare mi-era teama ca ma apuc de alergat prin magazine dupa cadouri ptr piticii mei si ai altora.
Maine o ridica sotul,abia astept
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
minunel spune:
Nr client : 545124548
mail : minunell [at] yahoo [.] com
nume : Tataru Bogdan Neculai
oras : Bacau
Maine sper sa mai trimit un mesaj cu un cunoscut!
Va multumesc !
aka spune:
va rog sa-mi trimite-ti si mie pm cu mailul Jasminei.
bafta multa maine. ai sa vezi ca totul va fi ok.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
axxxa spune:
am trimis mailul cu datele catre jasmine (multumesc april pt pm), am pus si datele sorei si cumnatei mele, pt ca ele nu (prea) citesc forumul
mor de necaz ca n-am mai dat si eu comenzi pana pe 24, cine ar fi crezut ca le livreaza totusi, insa la .ro n-o sa comand nici moarta, chit ca salivez pe tastatura, iese total din discutie!
am primit si eu mailul de informare, de la .ro, initial m-am si speriat, pt ca asteptam raspuns de la .fr in legatura cu comanda nevenita si am crezut ca m-au directionat automat catre .ro si nu mai pup nici despagubire
totonica2001 spune:
Va rog si eu, cine are timp sa-mi dea si mie adresa de mail, sa ma conformez....
zuzulici spune:
Ma pot inscrie si eu pe lista? Mi-am facut cont abia cand au inceput zvonurile cu lansarea .ro, si de frica sa nu raman cu cardul gol din prima am renuntat...plus amenintare sotului ca ma scoate afara si-mi da o mama de bataie la fundul gol daca nu primesc nimic.
Va citesc de atunci de 2-3 ori pe sapt. pe la miezul noptii,caci atunci imi adoarme gazulita de 5 luni.
Asadar doresc si eu e-mail-ul Jasminei.
Multa sanatate pentru Jasmin si bebelusul ei.
diotima spune:
Neata. Jasmine, eu ti-am trimis direct mail prin DC, ca si Clau, in cazul in care nu-l primesti, da un semn sa-l retrimit.
Am pus 2 conturi, pe al meu si pe al tatalui meu , ca si el a comandat pentru nepotel .
Nu prea am timp sa intru seara, asa ca va citesc dimineata, inainte de job, cate 10 pagini odata.
Yannis
liliac1 spune:
Daca se poate, vreau si eu adresa de mail a Jasminei.
Cat despre "minunatul" spam al redutilor romani, este f interesant ca au anuntat clientii cu cont pe yahoo. Eu l-am primit, le-am dat si-un raspuns usturator. Celalalt cont cred ca are personalitate si nu a dat voie la astfel de "rahaturi" a la redoute.ro.
Jas tinem pumnii sa fie totul in regula!