Redoutistele fidele La Redoute France (153)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata,

un pm si pt mine cu adresa lui jasmine va rog, merci mult.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Eu zic sa trecem si sumele de caream cumparat doar din iunie pana acum. Sunt destul de mari. Daca nu avem nevoie de ele, nu le folosim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Ma bag si eu cu datele mele chiar daca nu am cumparat de sume mari....dar nu conteaza....deci astept sa-mi spuneti ce sa fac.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Buna!
am si eu cateva comenzi facute pe LR.fr, deci dati-mi si mie va rog adresa Jasminei sa ii trimit datele mele. O sa mai vorbesc cu o prietena care a comandat si ea la greu de pe LR.fr, mai intra si pe aici, dar rar, pt ca nu poate intra pe DC de la birou.

Am primit si eu mail de la LR.ro si m-am umplut de nervi. Faza e ca primesc in continuare si de la LR.fr... Ultima data cand am incercat sa intru in contul meu era blocat, n-am reusit sa ma dezabonez de la newsletter.

Succes!

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iingrid spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Citat:
citat din mesajul lui Iingrid

Salutare. Vreau si eu sa particip la actiunea comuna, prin a-mi da datele pentru centralizare. Jasmine, please, astept pm.
Buna mea credinta poate fi verificata la Nushulica (suntem vecine si prietene).
Jasmine, iti tin si eu pumnii la amnio. Te asteptam cu vesti bune

Activeaza/ti PM

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

How?????? Please, helpppppppp!

Mami de Rares 02.09.2004 si Ingrid 06.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iingrid spune:

Am reusit sa activez pm..

Mami de Rares 02.09.2004 si Ingrid 06.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Cat despre "minunatul" spam al redutilor romani, este f interesant ca au anuntat clientii cu cont pe yahoo.

Eu am primit mailul in inbox si nu aveam contul pe yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

saluti,

imi dati si mie PM cu adresa Jasmine?

daca mai aveti link-uri cu site-uri pt copii Jucarii cadouri craciun ? de dat

ziceam ca facem pe prima pagina o listutza cu magazine care livreaza online io am vreo 10 site-uri centralizate in lista mea deja, culese de pe forumul laredoute, daca vreti v-o pot da sa fie trecuta pe prima pagina

o zi buna

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai fetelor, m-a pus pacatu' sa intru pe LR.fr si acuma ma zgarii pe ochi la ce reduceri au deja !
Nu se poate sa nu prindem soldurile de ianuarie ! Nu e drept!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neatza!

am mai facut o campanie de PM-uri celor care au anuntat ca doresc adresa pt a trimite datele.

Zuzulici, n-ai PM activ.Activeaza-l de la Profil personal.

Intru din nou mai pe seara.

Un gand bun si pumnii stransi pentru Jasmine, sa treaca cu bine peste aceasta zi plina de emotii!

April

Mergi la inceput