Redoutistele fidele La Redoute France (153)
Raspunsuri - Pagina 14
Iingrid spune:
Salutare. Vreau si eu sa particip la actiunea comuna, prin a-mi da datele pentru centralizare. Jasmine, please, astept pm.
Buna mea credinta poate fi verificata la Nushulica (suntem vecine si prietene).
Jasmine, iti tin si eu pumnii la amnio. Te asteptam cu vesti bune
Mami de Rares 02.09.2004 si Ingrid 06.10.2008
Alinache spune:
cred ca totusi ar fi bine sa mentionam si suma comenzilor - cele la care avem acces din contul LR, adica din 01/06/2008 pana acum.
poate ca unii dintre clientii lor vor comanda si pe .ro!
Jasmine, te rog si eu adresa de e-mail si-ti urez bafta la amnio !
Alina & Serena (18.10.2006)
Alinache spune:
si mailul catre Jasmine ar trebui sa fie :
username dc / adresa e-mail / suma
sau
username dc / adresa e-mail /cod client LR/ suma ?
danadc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iingrid Salutare. Vreau si eu sa particip la actiunea comuna, prin a-mi da datele pentru centralizare. Jasmine, please, astept pm. Buna mea credinta poate fi verificata la Nushulica (suntem vecine si prietene). Jasmine, iti tin si eu pumnii la amnio. Te asteptam cu vesti bune Mami de Rares 02.09.2004 si Ingrid 06.10.2008 |
Activeaza/ti PM
Brigit spune:
Alinache,
eu am fost cea care a sustinut ideea de a nu mentiona suma.
1. pentru ca nu avem date in sistem decat pana in iunie
2. daca facem plangere la ei se poate verifica (daca se doreste acest lucru, evident) care e exact paguba
3. ei stiu oricum care e valoarea de care se comanda, daca AD/HD a zis ca intr-un an el "face" 2.1 mil euro, cam asta e suma pe care o faceau cu vanzarile in Romanica
4. s-ar putea ca anumite persoane sa fie reticente sa scrie suma. De ex eu o sa le cer prietenelor mele si datele lor, le spun ca le voi da mai departe catre cineva de incredere. Insa nu vreau sa intind coarda mai mult decat trebuie, nu vreau sa se creeze suspiciuni legate de actiunea asta.De nici un fel.
De aceea am propus sa scriem in mailul catre Jasmine
-nume/prenume
-email
-numar de client LR
Nick-ul de pe DC nu il vom pune in plangerea oficiala
April
Alinache spune:
April,
Daca nu mentionam suma ar putea spune : ei sunt vreo 100-200 de persoane care fac 10% din vanzari - nu conteaza prea mult! dar daca acele 100-200 de persoane fac 90% din vanzari, poate se mai gandesc...
username -ul DC l-am propus ca sa stie Jasmine de la cine a primit, nu era de pus in tabelul final pt. boss-ul LR...
Brigit spune:
Alinache,
am inteles faza cu nick-ul.
Sincer iti spun ca eu de ex le-am trimis fetelor PM, nu le-am mentionat nimik de suma si chiar si asa mi-e sa nu fi suparat pe vreuna apropo de cererea datelor personale.
Eu inteleg ca trebuie sa fim cat mai demanding si sa prezentam si niste motive (asta ca suntem niste clienti care au adus niste sume importante de-a lungul timpului nefiind de neglijat). Insa nu vreau sa fortam nota, asa cum am si spus.
April
madic spune:
Jasmine - multumesc pentru adresa de mail, numai ca ametita cum sunt la ora asta, ti-am dat reply la PM, in loc de mail. Spune-mi te rog daca nu-l primesti, sa dau mail, ca sa nu mai incarc inboxul degeaba.
alinamoro spune:
Jasmine, te rog sa-mi trimiti si mie adresa de mail pentru ati trimite datele mele.
Mersi!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze