Redoutistele fidele La Redoute France (153)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Va rog sa-mi trimiteti si mie datele de mail ale lui Jasmine, sa dau detalii privind nume/numar client/comenzi.

Am primit si eu mailul, dar n-am avut nici timp nici chemare sa le fac un raspuns pe masura.

Jasmine - mult succes la amnio si multumiri ca te ocupi de lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Clau are dreptate.
Mailul catre LR trebuie trimis catre una din persoanele care pot lua decizii- nu Sabine/Christine&co.

Va rog incercati sa aflati contacte
Un prim contact e aici, in link-ul pe care l-a pus ionela-roxana, cu un comunicat de presa:
http://www.ppr.com/DataUploadFiles/publications/8463/CP%20La%20Redoute%20211008%20V%20ANG.pdf

Vinciane Beurlet – Redcats Group – vbeurlet@redcats.com

Tot in comunicat se vorbeste de Nicolas Bernard, CEO La Redoute, fara a se preciza mailul. Putem incerca si variante de tipul nbernard@redcats.com, nbernard@laredoute.fr, nbernard@laredoute.com

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Buna! Nu am dat azi pe aici si uite cate se intampla...Jasmine si mie, la Matei mi-a iesit triplul test prost. Il facusem la o clinica particulara. Doctorita mea a zis sa-l repet la Giulesti si acolo a iesit ok...dovada ca si copilul e ok. Stii ca poate da rezultate fals pozitive. Nu te speria, totul o sa fie bine.

stiu ca nenorocirea asta de triplu test da multe rezultate aiurea.Mai bine nu-l faceam.Dar acum mi-a intrat in cap ideea ca exista un risc,nu mai pot sa dau inapoi,trebuie sa fac amnio ca sa ma linistesc.Si mi-e o fricaaaa!

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

http://www.linternaute.com/acheter/interview/laredoute/frederic-obala.shtml

Nu am timp sa caut ca ma bazaie piticii dar uite ce am gasit la o cautare pe google dupa directeur laredoute. Revin!

de comentat

Mergi la inceput

Dragelor, care aveti o mostra de mesaj in fr. de trimis catre magazinele care livreaza international, mai putin in RO, pls dati cu PM la mine.

I-am gasit pe astia si vreau sa le scriu:

http://www.chaussures-desmazieres.fr/

sunt tot din grupul PPR, livreaza in Franta-evident si in:
Germania
Belgia
Spania
Italia
Luxemburg
Olanda
Royaume Uni

April

Mergi la inceput

Voiam sa va mai spun ca am trimis cateva PM-uri catre fete mai vechi de pe subiect care nu au mai intrat de mult pe aici.

madau, Bratu Monica , tania-z, gabitaco, unboticutz, ella74, felicia74, aissa, lavi02, addya, Ioana13, Lumi_Nag, socrate

Ma mai gandesc si mai trimit, fiind sfarsit de an e posibil ca lumea sa fie mai aglomerata decat de obicei si sa nu poata urmari topicul zi de zi.

Va rog daca puteti mai anuntati din fetele vechi de pe topic in legatura cu actiunea de strangere a datelor pentru reclamatia oficiala

O seara faina

April

Edit: nu stiu daca am trimis mesajul catre Ella bine, ca nu imi mai aduc aminte daca era cu underscore sau nu. Aveam un mesaj pe PM de la ea din sept dar l-am sters din lipsa de spatiu ...

Edit 2: am mai bagat o tura de PM-uri catre
mama_lui_alex, elyanne, acina, alinam, axxxa

Sper sa nu se supere fetele ca le-am asaltat mesageria privata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccelena spune:

Buna seara. Si eu ma numar printre aceia care va urmaresc in tacere.Am comandat deseori folosindu-ma de codurile pentru reducere sau cadouri, furnizate de voi, iar acum va multumesc.
Codul meu de client 552053214, iar din iunie pana acum , am comandat de aprox.1800 euro. Ultima comanda , din 22 nov., a ajuns ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Jasmine, iti tin pumnii ca totul sa fie bine.

Va rog frumos, cine binevoieste a-mi trimite si mie adresa de mail a lui Jasmine. O sa o dau mai departe Aradencelor care au tot comandat si ele de pe redoute.
Multumesc anticipat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Eu propun ca Miki, Clau sau Jas sa faca liste. Eu pe ele le stiu mai veterane si mai active. Sper sa nu va suparati pentru nominalizare. Acum ramane sa vedem care este de acord. Si eu sunt pentru lista.

Jas mersi pentru PM. Ti-am raspuns. Bafta la amnio.

April, ella era cu underscore.
April si Clau, va dau acusica pm.

Am pierdut mesajul pe care il scrisesem, acum am reluat laconic. Va pup, o seara buna va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Dati-mi si mie pm, pls!

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput