Redoutistele fidele La Redoute France (153)
Raspunsuri - Pagina 12
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova Jasmine si eu vreau adresa ta de mail. Cum de faci amnio? a iesit naspa triplu test? sau de ce? Tin pumnii sa fie bine, odihneste-te si ai grija de bb. listele se pot face pe urma. _ Gio si Marco (6 ian. 2006) |
Da,a iesit nasol triplu testul si am si eu o varsta...la care in general riscul de sindrom Down e mare.In fine....am stat ca pe ace de cand am primit rezultatul asta,nici sa dorm nu pot,nu-mi mai arde de nimic.Trebuie sa fac amnio,cu riscurile ei cu tot.Sper sa iasa bine si abia pe urma o sa pot si eu sa ma bucur de sarcina asta,ca pana acum am avut tot timpul morcovul bagat bine de tot undeva.
19 +
danadc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Credeti voi ca ei nu au situatia exacta a comenzilor din RO? La mine in cont nici nu pot sa vad decat comenzi din iunie a.c si pana acum, ce a fost inainte nu pot sa vad.Pot sa fac un calcul estimativ ca am pastrat facturile ( indosariez constiincios ) dar nu sunt sigura ca sunt toate. Deci as zice sa nu ne complicam intr-atat Pe langa acest aspect, eu mai cunosc cateva persoane care nu sunt nici membri DC si nici nu citesc pe-aici. As putea sa le cer si lor datele. Daca aveti si voi cunoscuti in situatia aceasta explicati pt ce va trebuie, sunt convinsa ca or sa fie de acord sa va dea informatiile April |
Very good idea. Voi cere si eu permisiunea cunoscutilor care comandau sa ii trecem in lise.
Jasmine spune:
am dat PM-uri cu adresa de mail.
Daca am uitat pe cineva ma scuzati,mai ziceti si voi,mai trimiteti de la una la alta.
19 +
ane2200 spune:
Ca si voi, am primit si eu mailul minune. Nu m-am obosit sa le raspund, ca nu merita nici macar atata atentie din partea mea. Cum au mai zis fetele, voi comnnda de la ei cand voi avea aceleasi conditii ca si in Franta sau chiar mai bune. Pana atunci, pas.
Subscriu si eu la ideea de a face un mail cu toate informatiile centralizate. Astept si eu pe PM adresa lui Jasmine.
Si pana atunci, Jasmine, bafta multa maine la analize. Tinem pumnii sa fie totul bine.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
danadc spune:
Eu propun sa trecem si sumele de care am comandat din iunie si pana acum. Doar atat ma lasa sa vad, dar e bine sa stie si ei in sase luni cat au luat de la fiecare client.
Sunt sigura ca o sa li se faca ochii. Mie deja mi s-au facut cand am vazut de cat am comandat eu. Nu facusem calculul pana acum.
Jas da/ne un reply tuturor de confirmare.
Bafta la amnio.
iriss27 spune:
Vreau si eu adresa de mail a Jasminei. Eu am 2 conturi, o sa le trimit pe amandoua.
As vrea sa intreb pe cine a comandat cu contul si cardul de Romania si a trimis coletul in Franta, daca a ajuns coletul, daca nu, spune-mi, te rog daca/cand ajunge.
Eu as vrea sa incerc sa trimit in la bunica sotului, in Germania.
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Jasmine spune:
OK,daca vreti treceti si suma totala a comenzilor din iunie pana in noiembrie,desi sunt sigura ca ei stiu foarte bine ce si cat a comandat fiecare.Cum avem noi acces la Suivi de commande asa au si ei.Plus ca sigur au facut si ei niste calcule,statistici,inainte sa-i dea franciza lu' nenea asta.
19 +
rall spune:
Am trimis mail cu datele a 2 conturi. Sumele nu le-am trecut pentru ca mi-ar fi greu sa le gasesc/calculez si in plus sunt sigura ca ei stiu oricum...
claujro spune:
Buna! Nu am dat azi pe aici si uite cate se intampla...Jasmine si mie, la Matei mi-a iesit triplul test prost. Il facusem la o clinica particulara. Doctorita mea a zis sa-l repet la Giulesti si acolo a iesit ok...dovada ca si copilul e ok. Stii ca poate da rezultate fals pozitive. Nu te speria, totul o sa fie bine.
O sa-ti trimit si eu mail cu cele 4-5 conturi ale mele dar direct de pe bara de sus...de la "trimite mail". Suma nu mi se pare relevanta, stiu ei mai bine ce comenzi aveau catre ro. Trebuie sa marturisesc ca sunt sceptica: nu ii vom misca pe francezi, raman la parerea mea ca de abia asteptau sa scape de o piata cu probleme de livrare. Merita incercat, insa...cu conditia sa nu scriem la relatii cu clinetii... Sabinei, Christinei &co, ci direct pe adresa de mail a unui director/directori.
de comentat
mihaser spune:
Salut!
Astept si eu pm cu adresa la care tr sa trimit datele!
Jasmin bafta maine! Sunt sigura ca o sa fie totul ok! (pe cuvant de mami cu varicela in sapt 13 de sarcina si posesoare de fetita sanatoasa!)