Pepenasi de iulie-august 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 3
struluta spune:

Dragele mele, pe mine m-a lovit din plin ceea ce se numeste "magia sarbatorilor de iarna"...o stare minunata ce se lasa incet, incet peste gandurile si sentimentele noastre, si nu mai e loc decat pentru BUCURIE, SPERANTA, IUBIRE...IERTARE...DARUIRE.
Sunt sigura ca anul acesta aceste sarbatori vor aduce un plus de "magie" alaturi de micutii nostrii ingerasi. A fost un an plin de evenimente pentru fiecare dintre noi: am ras si am plans impreuna, ne-am bucurat si ne-am incurajat reciproc, deci dragele mele Tiberica si Ariadnabr eu va rog din suflet ramaneti alaturi de noi sa puna si pepenasii vostrii cate un globulet pe marele brad virtual al acestei familii virtuale, caci oricum e o sarbatoare a familiei, iar voi faceti parte din ea!
O dedicatie speciala pentru voi aici![]()
Ps: Cuscra, nu ma lasa fara noruca hapt de sarbatori! Ce-i zic la Bogdanel???![]()
Pupam noruca 

M&M spune:
Flori....39.5???? In cazul asta fugi la doctor...si nu, noua nu ne-a recomadat doctora fenibarbital incaz ca doamen fereste ajunge sa aiba o astfel de temp,,,Dar trebuie mers de urgenta cu bebe la doctor...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
estrella80 spune:
Tecky, am vazut ca ti-a raspuns si Anka. Eu zic ca e ok, eu nu ii fac 180 ml de lapte pt ca ea nu mananca atat la o masa... de-aia fac 150ml... poate ca si Maya ar manca 3 doze de cereale insa eu am zis sa incepem treptat. Am inceput cu una si am ajuns la doua. Dar noi mancam si la amsa de dimineata la fel. Poate ca de luni trec si eu la trei, sa o las sa se obisnuiasca. In privinta tetinelor, noi folosim tetine cu flux reglabil de la Avent si sunt super multumita de ele. Sa va spun si de ce...
Parerea mea, pe langa faptul ca Maya e fitzoasa la mancare eu cred ca ea oboseste repede, motiv pt care noi foloseam deja de aproape 2 luni tetinele 3PLUS. Fetele care folosesc avent stiu despre ce vorbesc, am citit ca unele dintre ele, parca Pica, inca folosesc 1plus. La noi, ideea e sa traga mai mult, pt ca dupa un anumit timp oboseste si nu mai vrea, si mai cred eu ca intervine si senzatia de satietate. Ce sa- i fac daca e siloasa!!!!
Ne adaptam conditiilor de trafic!!!Astea cu flux regalbil pt hrana semigroasa sunt mai mult decat ok, deoarece laptele preparat de mine in dozajul asta nu e deloc gros motiv pt care, atunci cand ea trage....... trage nene, si iese mult laptic, dar suficient de bine cat sa nu se inece!!Are un schepsis tetina asta si ii permite Mayei sa isi regleze singurica debitul la laptic. Acum mancam la fel, poate si mai mult, dar in mai putin timp!!!
Nu stiu daca m-am facut inteleasa!!! 

Sa va spunem ce realizare avem noi pe ziua de azi: am mancat 40 ml de supica de legume strecurata. Asadar, si prin urmare
, urmatorul aliment dupa cereale in schema noastra de diversificare este suupica de legume(doar din morcov si albituri). Mai tarziu vom introduce si rosia, cartoful, ceapa si dovlecelul. Deocamdata am facut-o oar asa. Ne-a placut!!!!!
mie nu imi vine sa cred, ma asteptam sa duc lupte seculare cu ea sa o accepte, deja doctora imi spusese sa ma pregatesc ca la cat de capricioasa este, sigur nu va accepta usor supa de legume. A mancat 40 ml si ar mai fi mancat dar nu i-am mai dat eu, am considerat ca este suficient pt prima zi. maine vom introduce intre masa de dimineata si masa de pranz putin suculet de morcov ca tot l-am folosit la supa de legume, deci practic nu este un nou aliment introdus, nuu??? Voi ce parere aveti?
Anka, mai las-o mai putin. Parerea mea este ca oricum ei cand sunt bolnavi nu prea au pofta de mancare.... daca mai incerci sa ii si diversfici e mai rau!!!Mai ai putina rabdare!!
Moni multumim de aprecieri!!
Toti sunt niste simpatici!!Unul si unul!!!![]()
![]()
Altceva??
tiberica spune:
Iubita mea STRULUTA, cuscra , esti ultima persoana pe care vreau sa o supar!!!!
Multumesc din suflet de dedicatie, cum sa l las eu pe cel mai frumos ginere !!!! sincer, frumos copil ai ca toti, de altfel!
Nu m am suparat pe ariadnabr, chiar am trimis un Pm la ea si cand o sa ajung in Irlanda ii duc un buchet de flori din Romania.
Ce m a determinat sa ies , dar am scris acest mesaj special ca ai fost fff draguta cu mine...a fost faptul ca dana a spus ca creez tensiuni pe aici, probabil ca are dreptate dar eu fara intentie ...si cred ca nu i singura care gandeste asa din moment ce , de cate ori am scris , am fost putin ignorata...dar nu asta e problema, am vrut sa nu mai scriu asa cum a zis si Sun ca ar fi perfect sa discutam in particular...dar acest mesaj e pentru tine cuscri meu drag!!!
Oricum, am plans vreo 2 ore, nu m am simtit atat de prost in viata mea!!!asta s a intamplat dimineata, acum doar ma doare capul si incerc sa depasesc momentul !
V as pune si eu o dedicatie dar nu sunt asa experta in ale PC-ului !![]()
moni_or spune:
Gata, am pus si eu poze cu Luca pe picasa.
Mitzi, cum sa pari neconsolata, pentru mine esti superwoman! Eu spuneam ca daca mai vad multi bebici frumosi poate mai fac si eu inca 2, ca sa am 3 ca tine. Si daca la unul singur trebuie sa ma tot consolati ca intru in depresie, atunci sa va tineti cu 3!
Flori, au Andreea sau Alex asa febra mare sau intrebi doar ca sa stii pe viitor? Eu nu stiu ce sa-ti spun, dar daca are vreunul asa febra mare si eu zic sa mergi la urgenta.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
tiberica spune:
Iubita mea STRULUTA, cuscra , esti ultima persoana pe care vreau sa o supar!!!!
Multumesc din suflet de dedicatie, cum sa l las eu pe cel mai frumos ginere !!!! sincer, frumos copil ai ca toti, de altfel!
Nu m am suparat pe ariadnabr, chiar am trimis un Pm la ea si cand o sa ajung in Irlanda ii duc un buchet de flori din Romania.
Ce m a determinat sa ies , dar am scris acest mesaj special ca ai fost fff draguta cu mine...a fost faptul ca dana a spus ca creez tensiuni pe aici, probabil ca are dreptate dar eu fara intentie ...si cred ca nu i singura care gandeste asa din moment ce , de cate ori am scris , am fost putin ignorata...dar nu asta e problema, am vrut sa nu mai scriu asa cum a zis si Sun ca ar fi perfect sa discutam in particular...dar acest mesaj e pentru tine cuscri meu drag!!!
Oricum, am plans vreo 2 ore, nu m am simtit atat de prost in viata mea!!!asta s a intamplat dimineata, acum doar ma doare capul si incerc sa depasesc momentul !
V as pune si eu o dedicatie dar nu sunt asa experta in ale PC-ului !![]()
estrella80 spune:
Uitasem...
Vigantolul eu i-l dau in lingurita, amestecat fie cu fierul fie cu espumisan uneori. In unel zile ii pun 2 picaturi iar in altele 3, cumva sa fac balanta, intrucat am citit ca administrarea de mai mult de 2 picaturi de vigantol dauneaza in timp, actionand inclusiv asupra poftei de mancare.
violeta29 spune:
In sfarsit ati scris si voi mai putin ca sa am si eu timp de recuperat
Dupa o repriza zdravana de plans, a adormit si fata mea, iar eu incerc sa profit.
Sa vedem unde ramasesem
FLO, programul nu e cumparat, era cu varianta trail, dar l-am facut eu sa nu mai fie
Cand apare sigla dai copy pe patch, te duci in my computer in folderul in care s-a salvat programul si dai paste acolo.Apoi il deschizi de acolo si iti ramane varianta fara trail.Uite felicitarile facute cu el http://s282.photobucket.com/albums/kk276/vio_dreams/
SUN, DANA sigur ca ne intalnim, abia astept
DR ANCA, ma bucur ca ti-au placut snitelele
Daaa, tre sa ma opresc ca a dormit prea mult 15 minute

Plecam afara ca a stat ploaia Poate intru mai tarziu
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
dara_d spune:
Buna fetelor
Azi am fost si eu cu sotul prin oras ca doi porumbei si mama mea a stat cu Denisa, dar pentru ca a fost foarte urat am aterizat in plaza la o cafea si am mai cumparat una alata ca tot vin sarbatorile.
Capri ce face Ilinca ?? Cum este??
pentru febra mare eu am in casa novocalmin supozitoare dar oricum daca e ceva aleg la bubimex ca e la 3 strazi de noi.
Tiberica 

Ariadnabr esti o draguta tu cu feilicitarile tale, sotului i-a placut mult.
Tecky noi nu papam cereale inca ,d-na doctor spus ca nu e cazul ca a laut bine in greutate si deocamdata nu , sa vedem la 5 luni la control daca spune sa ii dau.
Anka laura succes la diversificare o fi erika mai capricioasa la papa, dar reusesti tu pana la urma.
Vigantol eu ii dau 2 picaturi direct in gurita , nu stiu cat e de nociv asa, dar in lapte nu am cum ca eu alaptez si biberon nu prea ia.
Flori mergi la spital ca nu e bine as o febra mare.
Sun am citit ca te-au vizitat socrii, ma bucur ca te-ai lamurit cu soacra. Toata lumea are o mica sau o mare problema cu soacra de ce o fi asa ??
Mada max , Estrella, Irolf, Moni , Violeta, Oana sm 

Ma retrag ca o sa avem musafiri mai traziu si trebuiesa ma ocup si de bebe pana atunci.
irolf1 spune:
Uf! Fetelor se pare nu mai stiu sa ma exprim nici in scris. Vroiam sa stiu daca voua v-au dat medicii ceva pt febra mare, sa se evite convulsiile pana ajungi la dr. Din fericire nici unul nu are febra si nici Alex nu a avut nicodata mai mult de 38 si ceva. Mama lui de neuron
, acu' ati inteles?

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/