Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
andy_galro spune:
Neata! Multumim de urari!!!!
Vream sa uram si noi LA MULTI ANI pentru toti cei care se numesc Andrei si Andreea !!!!
Si daca azi ne sarbatorim va invit la un tort si un suc(sau sampanie de copii)
fresh sper sa nu fie nimic cu puiutul tau si sa inceapa sa pape mai bine
laura sunt superbi copii tai
andreea_and nu ne suparam ...daca ne-am trezit prea tarziu...asta este....ma gandeam sa nu-ti par deplasata daca zic prea repede...oricum ei vor fi buni prieteni exact asa cum ai spus....dar tot ne trebuie o pereche...acum ce facem? putem sa curtam alta domnisoara??? pe amandoi
Andreea de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Muuh spune:
Pentru toate cele ce poarta numele de Andreea si pentru toti cei ce poarta numele de Andrei
Nausica ramane cum am stabilit.
Asa ca aviz amatoarelor Ania e booked ca sa zic asa.
baby_boy la mine asa face cand e satul si vrea sa doarma. Deja stiu daca tzocaie sanul si il scuipa nervos il pun sa se culce.
Delphinas spune:
Andrei de andy_galro
Andrei de Amik
Andrey de andrey2008
andrey2008
Andrei de Dyanira
Andreea_and
Andreea de Irina
Andrei de Iriss_04
Andreea de Kllemi
poze, Just Me
ambitioasa
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh baby_boy la mine asa face cand e satul si vrea sa doarma. Deja stiu daca tzocaie sanul si il scuipa nervos il pun sa se culce. |
pai nu doarme...daca trage de 2 ori..nu e satul....dar stau si ma gandesc daca i-ar fii foame ar manca..m-am gandit ca poate nu mai curge laptele asa repede..sau nu mai e..i-am facut completare..de unde nu-l vrea
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu
babytza spune:
La multi ani Sf.Andrei !!!!! La multi ani si celor care au mai crescut o lunita !!! Azi e party !!!
Delphinas
Irina sa iti traiasca micuta crestina ! Asteptam pozici !
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
Miruna te rog mult sa imi trimiti si mie pe PM daca ai timp, cum se face capitol nou.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andreea_and spune:
Neatza si multumim de urari!
La multi ani fericiti Andreea de Irina, Andreea de Kllemi, Andrei de andy_galro, Vladimir Andrei de Amik, Andrey de andrey2008, Andrei Tudor de Dyanira, Andy de Laura, Andrei de Iriss_04!!!
La multi ani fericiti alaturi de puiutii lor mamicilor Andy galro, Andreutac si Andrey2008!
Un gand special pentru ingerasul Andrei!
Va invitam si noi la !
Andy galro voi doi veti avea mereu un loc foarte special in inima noastra . O sa-i povestesc Minei cand va creste cum a fost ea petita inca din burtica . Si stai linistita ca tati a zis ca pana la 30 de ani nu are voie nici macar la discoteca . Pana atunci cine stie..
Laura asa e, suntem in mare incurcatura .
Babytza e atat de dulce Davidutul pe salteluta, am vazut si pozele cu el si Valentina, o norocoasa esti, ai niste copii superbi! Au si cu cine semana de altfel.
Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)
bitza2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EvaF Vazut si poze de Alexia si Andy, foarte frumoasa legatura frate mai mare-surioara, iar Ania este o scuuumpa. Daca ziceam la prima vedere ca seamana cu tati, acum incep sa cred ca seamana si cu tine destul de bine, Nausica. Am si eu ceva sa va arat un eschimos dialog tata-fiu mai neobisnuit Atata vorbarie...ceva de speriat!!! Asa vorbim noi toata ziulica, guralivi mari mai suntem Later edit: Cosmi, nu te ingrijora, nici nu a ajuns la 37.8, poate e doar incalzita. Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! “ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb) |
Salut!
Eva am urmarit filmuletul tau in timp ce alaptam si feciorul meu pe loc s-a oprit din supt si dupa cateva ingaaaaaa, incaaa, cuuuu
s-a pus pe ras...da' ras nenica, de ala din toata inima. Banuiesc ca il amuza ce zicea al tau copil.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
EvaF spune:
Buna dimineaata!
Doresc sa urez si eu La multi ani!!! tuturor Andreea si Andrei, mamici si pici, ca avem muuuuuuuulti!
Monica, speciali!!!
Noi azi plecam la mami meu sa ii sarbatorim ziua de nastere, ziua ei a fost vineri dar o sarbatorim azi! Asa ca se lasa cu
Pup fetele care ne-au privit si au avut cuvinte frumoase!!!
Duminica frumoasa si ...gustoasa!!!
later edit: votati?
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)