Gravidute si mamici de Timisoara (23)
Raspunsuri - Pagina 8
serbanica spune:
Ank imi pare rau de arsuri dar asa am fost si eu.De vomitat nu am vomitat dar arsuri am avut din luna 3 pina cind am nascut,dar lasa ca nu mai e mult si ai sa iti cunosti zina.Serban e din ce in ce mai agitat ziua doarme in rate adica 20 min dar noaptea imi doarme ,si ma consoleaza ideea asta.
la toate
ade24 spune:
M-am intors de la doctor. Buburuza mea are 3200 gr dar nu are de gand sa iasa. O sa ma mai chinuie. Deci Ank, te las pe tine prima, dar daca ma anunti promit sa vin cu sampania
.
Pe de alta parte sunt un pic agitata. Doctorul meu, Bacila, tocmai mi-a spus ca o sa fie plecat intre 9 - 19 decembrie din tara. Sper sa nu ma apuce chiar atunci...Murphy nu doarme
. M-a lasat la doctorul Vasile Mihai. A nascut cineva cu el, stie cum este?...in caz ca printesa mea nu vrea sa il astepte pe Bacila...
Multumesc fetele
PS: Cred ca am scapat de moderatori![]()
otim spune:
miha
suntem pe aici , citim tot dar nu mai apuc sa si scriu ca Laurentiu nu sta locului nici 5 secunde , iar cand doarme toata 

pe mine ma asteapta .
Ma bucur sa vad ca lista de pe prima pagina se lungeste cu noi mamicute sau viitoare mamici carora le urez si eu " Bine ati venit in
nostru" .
Asa ca profit si raspund repede viitoarei mamicute ade24 ca si pe medicul cu care am nascut eu tot asa il cheama (am inteles ca mai e cineva cam cu nume asemanator sau chiar acelasi in domeniu ) . Despre medic iti pot zice ca a fost directorul spitalului la un moment dat si am " simtit " ca sunt pacienta lui in spital in sensul bun ( adica se purtau mai frumos cu mine cand aflau la cine apartin ) . Eu am fost pacienta lui de la inceputuri . L-am sunat cand au inceput contractiile si personal a venit sa ne faca internarea si consulatiile , noaptea s-a interesat de mine (desi el nu era de garda dar dadea telefon ) iar la 5 dimineata cand a fost anuntat ca sunt pe punctul de a naste in cateva minute a fost la spital (sau locuieste aproape sau altfel vedeam eu timpul in momentele respective
) . Am nascut natural si nu stiu sa fi avut moasa pentru ca acest medic a fost langa noi (erau doua tanti care il ajutau dar nu stiu ce "functie" aveau ) . Dupa ce am nascut am fost vizitata atat de el cat si de o doamna doctor mai tinerica care era ajutorul lui . Desi m-am cam "intins" cu laudele , dar incercam sa-ti dau putin din optimismul meu
. Eu in locul tau i-as face o vizita la cabinet ca sa va cunoasteti si ca sa stie ca s-ar putea sa-l suni poate chiar noaptea
) . Daca sti sigur ca e vorba de acest medic activeaza-ti Pm sau da-mi adresa de email ca sa-ti spun cum e traseul plicului daca doresti binenteles .
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
ade24 spune:
Otim - Multumesc mult pentru urari si sfaturi. Cred ca este vorba de acest medic, deoarece Bacila l-a sunat azi si a vorbit destul de respectuos cu el (parea a fi mai in varsta decat Bacila). I-a spus despre mine si ca s-ar putea sa il sun cat este el plecat din tara. I-a spus lui Bacila ca este ok si poate sa imi dea numarul lui de telefon ca sa pot lua legatura cu el in caz de ceva.
Eu mi-as dori sa nu se intample nimic pana se intoarce medicul meu...dar nu se stie niciodata.
Multumesc mult. O sa iti las si adresa de mail
serbanica spune:
Ade cind am nascut eu cu mine in salon era o fata care a nascut prin cezariana cu dr la care te-a lasat Dr Bacila si era foarte multumita de el,avea cea mai dreapta taietura dintre toate.Cred ca e un dr buna si se purta si frumos cu fata aceea.Nu cred ca te lasa Bacila la cineva in care nu avea incredere.
ade24 spune:
Multumesc Serbanica pentru incurajari. Si eu sunt convinsa ca nu ma lasa pe mana oricui. De altfel el crede ca nu se va intampla nimic pana se intoarce, dar nu se stie niciodata.
Printesa sa mai stea la caldurica![]()
mmns spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ade24 M-am intors de la doctor. Buburuza mea are 3200 gr dar nu are de gand sa iasa. O sa ma mai chinuie. Deci Ank, te las pe tine prima, dar daca ma anunti promit sa vin cu sampania .Pe de alta parte sunt un pic agitata. Doctorul meu, Bacila, tocmai mi-a spus ca o sa fie plecat intre 9 - 19 decembrie din tara. Sper sa nu ma apuce chiar atunci...Murphy nu doarme . M-a lasat la doctorul Vasile Mihai. A nascut cineva cu el, stie cum este?...in caz ca printesa mea nu vrea sa il astepte pe Bacila...Multumesc fetele ![]() PS: Cred ca am scapat de moderatori |
Ade24, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa!
Vroiam sa te intreb daca esti sigura ca este plecat din 9 dec., pt. ca eu sunt programata la el la cabinet in 11 dec. Staim ca va fi plecat in Franta intre 14-19 dec. M-am ingrijorat putin, pt. ca ma apropii si eu cu pasi repezi de ultimele saptamani si nu se stie niciodata.
Poate nu iti este totuna daca pleaca in 9 sau 14 dec si te-ar ajuta.
Ank83 spune:
uitati aici e printesa ![]()
![]()
fata mea sta bine mersi acolo... Are niste falci ca o puricca si o doare in
ca mai are o saptamana si trebuie sa iasa 
A zis doctorul sa mai merg odata miercurea viitoare pentru un tuseu vaginal
...
mai o saptamanaaaaaaa 

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

ade24 spune:
Mmns - si eu stiam initial ca este plecat din 14 pana in 19. Dar azi mi-a zis ca il mai pot gasi doar pana in 9 si apoi din 19. Poate a gresit. Eventual suna si verifica. Eu m-am intalnit cu el la Odobescu si era nebunie, toti trageau de el. Abia am reusit sa ramanem singuri sa imi faca controlul. Daca afli altceva decat ceea ce stiu eu, sa-mi spui si mie, te rog. Eu sigur am auzit bine, doar daca nu s-a zapacit el. Si in harmalaia aia nici eu nu am percutat, decat dupa ce am plecat.
Tu unde mergi la el, la consultatii? Eu merg la Medicis si s-a intamplat sa anuleze consultatia (avea nastere) si alea de la receptie nu au sunat sa ne anunte. Ne-am dus toate care eram programate si surpriza...
Iti multumesc pentru urari. Si tie iti doresc la fel
ade24 spune:
Ank - sa-ti traiasca printesa!
Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa. Sa te bucuri de ea si de baietel
.