Gravidute si mamici de Timisoara (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Ank - Dupa cum am scris eu trebuie sa nasc (teoretic) pe 26 decembrie. Am inceput sa am arsuri de la 3 luni si nu au incetat nici macar o zi. Farmacia din zona unde stau si-a facut norma la Maalox. Si eu abia astept sa scap. La fel cu somnul, azi noapte la 3 ma plimbam prin casa...precum spui, pana si apa o dau afara...

pt colega de suferinta

...culmea e ca ziua nu am arsuri ..pot manca si sa ma culc de amiaz si e f bine... dar dupa ora 16 ...inebunesc de cat acid am ..
Maine seara merg la doctor sa vedem ce zice ... cam cat o mai fi pana vine kinderina

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..12 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Ank eu nu am avut deloc arsuri, si are piti un par lung si negru...
Lasa mamicule ca mai e un pic si vine si Cecilia.

fericita de Andreea-Maria

cu raul nu am avut nici eu arsuri... decat foarte rar ... am fost o fericita ...Bine nici par nu are... Nu ca as crede prostiile cu ii creste parul...
Pana si asta ma enerveaza cand isi dau femeile cu parerea... II CRESTE PARUL ... si daca iese cu par mult sa le vezi ce happy vor fi ca ....uite...ti-am zis eu

AMR ..12 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

N-o sa uit nicioadata ca nu putea sa-i faca buricul ca el facea pipi cu un jet foarte puternic

AMR ..12 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

mmns, parerea mea este sa vorbesti cu medicul inainte daca vrei epidurala. Eu am nascut cu cezariana dar am cerut sa mi se faca epidurala, pentru a-mi vedea printesa din prima clipa. Totul a fost ok, nu m-a durut deloc nici cand mi-a facut injectia, nici dupa.

Epidurala insa nu e o injectie oarecare, ti se face in coloana si trebuie sa te asiguri dinainte cine iti face epidurala. Eu am aflat inainte de a naste ca sunt putine anesteziste care fac aceasta injectie la Odobescu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Ank - - hai ca mai avem un pic si scapam . Si eu am aceleasi probleme, pot sa dorm si sa mananc in cursul zilei, dar spre seara o iau razna. Se pare ca printesele noastre sunt de vina...vorba lui Bacila: "sa-mi fac o idee despre ce ma asteapta cand iese afara".
Eu merg maine dimineata la doctor sa vedem cum stam.
O seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmns spune:

Multumesc mult, dragi burtici si mamici de informatii, sunteti foarte dragute.
Da, intr-adevar, am auzit ca depinde foarte mult de momentul zilei in care nasti. Nu sunt foarte multe anessteziste si, daca te apuca durerile noaptea, nu prea ai sanse sa prinzi vreo anestezista prin Odobescu, decat daca e anuntata din timp.

Mai am 6 saptamani pana vine bebelinul si incep sa am emotii.

Mergi la inceput

Ade poate ne vedem prin spital?? ...sau vecine pe masa de impins

AMR ..12 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

[quote]citat din mesajul lui mmns

Multumesc mult, dragi burtici si mamici de informatii, sunteti foarte dragute.
Da, intr-adevar, am auzit ca depinde foarte mult de momentul zilei in care nasti. Nu sunt foarte multe anessteziste si, daca te apuca durerile noaptea, nu prea ai sanse sa prinzi vreo anestezista prin Odobescu, decat daca e anuntata din timp.

Mai am 6 saptamani pana vine bebelinul si incep sa am emotii.

[/quote

la mine la 36 sapt s-a rupt apa noaptea ,era de garda o anestezista tinara din judetean ,era zombi ,in noaptea aia a avut 8 anestezii ,cu mine a incheiat pt ca am nascut la 7 dimi,a fost super de treaba si n-am avut nici o problema dupa ,am avut anestezie epidurala cu cateter

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Ank - Eu zic ca ma intreci...desi sa vedem ce zice doctorul azi.... Promit ca eu aduc sampania ca sa avem spor la impins.
O zi frumoasa si fara ...arsuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Ank - Eu zic ca ma intreci...desi sa vedem ce zice doctorul azi.... Promit ca eu aduc sampania ca sa avem spor la impins.
O zi frumoasa si fara ...arsuri

sa vad si eu ce zice doctorul diseara ..
Cat despre sampanie.. oki... poate nu ne mai trebuie epidurala

AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput