Gravidute si mamici de Timisoara (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna dimineata fetelor!Spun si eu cu intirziere LA MULTI ANI!pt toti andrei siAndreea.Noi la sfirsitul acesta de saptamina am fost plecati ca a taiat porcul mosica si bineinteles a trebuit sa merg si cu Serban.Saracul aseara a fost tare obosit ca iei a fost mare agitatie toti il luau in brate si dragaleau si chestia asta l-a obosit.
Voi ce ati mai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Dya, nu mai stiu daca ti-am dat numele doctoritei. Este dr. Tapalaga Loredana si are cabinetul in Cal. Lipovei, vis-a-vis de biblioteca.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmns spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Cristina, multumim de urari.

Ank, dai semne de nastere, nu gluma. Mai putin... Eu am nascut in capitolul trecut, tu sigur nasti in asta

Ade, de aici, cred ca sunt ultima care am nascut cu Bacila. E un medic... "jos palaria". N-o sa fii dezamagita. Eu am nascut natural, cu epidurala. Cu alte cuvinte, am nascut cu zambetul pe buze. M-am bucurat de momentul nasterii.

Saracutul Vladut, toata ziua de ieri si azinoapte pana azi la 11 s-a chinuit sa faca kk. N-am mai rezistat sa-l vad cum se chinuie si i-am pus un supozitor. Victorie. Acum doarme ca un puisor. Sigur constipatia mea il afecteaza... Culmea e ca nu are colici. Doar se scremea intr-una.

mamica de Vlad Andrei

Draga Roxyn,

Am vazut ca ai nascut cu dr. Bacila. Eu o sa nasc cu el in ianuarie. I-ai spus dinainte ca vrei sa nasti cu epidurala sau a fost o decizie luata pe moment? Cum te simti dupa epidurala? Aud tot felul de teorii, cum ca doare spatele, etc. Tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Eu nu mai pot de somn... Azi noapte am adormit abea la ora 4.. ... de fapt pot spune deja ca a fost azi dimineata... Acum sunt pe baricade cu junior ... Nu mai suporttttt.... am avut niste arsuri de parca as fi dat o palinka de 1 litru pe gat... Am dat afara pana si apa bauta .. Vreau sa nasc ... gata ajunge ... purcicuta e mare... pot sa o scot

Voi ati mai avut arsuri la varsta asta de sarcina... Vreau sa zic ca burta imi e lasata de 3 saptamani

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..12 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Ank - Dupa cum am scris eu trebuie sa nasc (teoretic) pe 26 decembrie. Am inceput sa am arsuri de la 3 luni si nu au incetat nici macar o zi. Farmacia din zona unde stau si-a facut norma la Maalox. Si eu abia astept sa scap. La fel cu somnul, azi noapte la 3 ma plimbam prin casa...precum spui, pana si apa o dau afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ciao fetele!

mmns si eu am facut operatia cu epidurala si nu am avut deloc dureri...cristina la fel a avut 2 nasteri cu epidurala si a fost ok...oricum vb cu dr ce iti recomanda.

fancy nu stiu cum a fost azi...eu sper ca bine!

Bea de Cristina ptr 6 luni!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ank eu nu am avut deloc arsuri, si are piti un par lung si negru...
Lasa mamicule ca mai e un pic si vine si Cecilia.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Mmns, am vorbit cu el inainte dar decizia am luat-o pe loc. Cand am simtit durerile (recunosc ca sunt o lasa), am cerut anestezia. Aceasta se face intr-un anumit moment, in coloana. Pot sa spun ca nu am simtit cand mi-a facut-o, in comparatie cu contractiile. In 10 min. am amortit de la brau pana la genunchi. Simteam ca am contractii, ca la kk, dar nu ma dureau.
In timpul nasterii trebuie sa il asculti pe doc., sa impingi cand iti spune el.
In rest... nici o durere.

M-am putut bucura de puiul meu inca din primele momente de viata.

N-o sa uit nicioadata ca nu putea sa-i faca buricul ca el facea pipi cu un jet foarte puternic

Dupa anestezie nu am ramas cu dureri sau orice altceva. La o ora am mancat si acum ma simt foarte bine.

Am nascut in 15 min. iar dupa 2 ore am urcat pe picioarele mele pana la etajul II, unde era salonul in care am stat.

Daca mai doresti inf., ti le dau cu drag.

Eu le multumesc fetelor care au nascut cu Bacila si m-au informat si pe mine.

Va pup

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Roxy voi stati in Lipovei sau veniti aici doar la dr? Vb de bibliteca de sah? Sau ce biblioteca?

Mergi la inceput

Miha, eu stau la blocurile de pe langa mall. Imi este destul de aproape.
Vorbeam de biblioteca aia din statia fir. 14. Este si un centru de batrani acolo, daca nu ma insel.

Citeam acum pe net una, alta despre colici. Vladut n-a mai avut de cateva zile. Acum l-a apucat iar, saracutul. Faza e ca ma deprima cand il vad cum plange.
Cred ca am mancat ceva aiurea. Ma uitam pe net dupa cateva idei de alimentatie a mamei. Prea putine informatii...

Trebuie sa fiu mult mai atenta la ce mananc.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput