Gravidute si mamici de Timisoara (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

ank, incredibil ce clara e fotografia !
Si eu mi-am facut eco 4D dar nu am vazut-o asa de bine pe printesa si eram atat de curioasa .

Mai ai un pic si o vezi !
Iti doresc zile fara arsuri , si eu aveam noaptea,dar nu chiar asa ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

ank, incredibil ce clara e fotografia !
Si eu mi-am facut eco 4D dar nu am vazut-o asa de bine pe printesa si eram atat de curioasa .

Mai ai un pic si o vezi !
Iti doresc zile fara arsuri , si eu aveam noaptea,dar nu chiar asa ca tine.

Ale mamica fericita de Alexia

are un nou aparat 4 d grigoras .. e cel mai tare din parcare la ora actuala am inteles

acum e asa de clara si pt faptul ca deja are grasime multa pe ea si arata ca un bebe nou nascut .. ca mai am si eu poze din sapt anterioare si nu se vad asa bine

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

ank,da, e ca un bebelus nou nascut ! Eu am dat o gramada de bani si nu am vazut-o atat de clar niciodata.

Eu cred ca vei naste mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

ank,da, e ca un bebelus nou nascut ! Eu am dat o gramada de bani si nu am vazut-o atat de clar niciodata.

Eu cred ca vei naste mai repede...

Ale mamica fericita de Alexia

sa te auda Doamne.. Doamne

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito

si de Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Salutare mamicilor..

Ank poate ne vedem pe la doctor ca si eu am programare pe 10 dec. la Dr. Grigoras pe la 17.45. Ultima data cand am vrut sa ma vad cu cineva la un medic mamica a nascut intre timp si nu ne-am mai vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fetelor cred ca Serban a racit asa mi se pare, e ragusit si parca vb pe nas dar febra nu are de tusit nu tuseste chiar nu stiu ce sa fac.Tatal meu zice ca sunt nebuna ca el e vesel dar parca.Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Serbanica, chestia cu racitul o am si eu. Imi este foarte teama sa nu raceasca. Azi i-am scos din nas un muculet... Eu nu-mi dadeam seama de ce e marait Vladut...

As vrea sa va intreb cum stati cu alaptatul. La noi se petrece ceva ciudat: suge de la san si o ora; cateodata se satura, cateodata... nu stiu... pana nu ii dau 5-10 ml de formula nu tace. Tipa saracutul...Ma gandeam ca poate oboseste sugand.

Nu stiu daca procedez bine dar mi se rupe sufletul sa il aud cum tipa.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmns spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Mmns - si eu stiam initial ca este plecat din 14 pana in 19. Dar azi mi-a zis ca il mai pot gasi doar pana in 9 si apoi din 19. Poate a gresit. Eventual suna si verifica. Eu m-am intalnit cu el la Odobescu si era nebunie, toti trageau de el. Abia am reusit sa ramanem singuri sa imi faca controlul. Daca afli altceva decat ceea ce stiu eu, sa-mi spui si mie, te rog. Eu sigur am auzit bine, doar daca nu s-a zapacit el. Si in harmalaia aia nici eu nu am percutat, decat dupa ce am plecat.
Tu unde mergi la el, la consultatii? Eu merg la Medicis si s-a intamplat sa anuleze consultatia (avea nastere) si alea de la receptie nu au sunat sa ne anunte. Ne-am dus toate care eram programate si surpriza...
Iti multumesc pentru urari. Si tie iti doresc la fel

Ade24, si eu merg la consultatii la Medicis. Am sunat si mi-a spus o doamna de la receptie ca, deocamdata, nu si-a anulat nicio consultatie pentru data de 11. Deci, daca te ajuta, macar stii ca in 11 va fi aici.
Bafta multa si sper sa nu sa nasti cu Bacila, sa aiba rabdare micuta ta pana in 19.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Am fost cu Serban la dr si are faringita dar nu este grav mi-a spus sa ii dau Eurespal.La policlinica m-am intilnit si cu o colega care lucreaza la un dr care face eco la copii si am zis ca o sa m aduc cu Serban.Nici fontanela nu e prea mica a zis ca e normal asa dar sa nu ii mai dau Vigantol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Roxy eu nu o las niciodata pe piti la san o ora, pur si simplu nu cred ca poate sa pape atat, cand vad ca nu mai trage incerc sa ii iau sanul din gura si mai trage, atunci il las pana iar se leneveste si tot asa. Nu cred ca sta mai mult de 15 minute. Daca nu se satura mai cere in maxim o ora inca o portie. Dupa ea ar sta non stop cu tzitzi in gura.

Ank e o frumoasa papusica ta.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput