Gravidute si mamici de Timisoara (23)
Raspunsuri - Pagina 24
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_cc buna mamici si burtici de timisoara! va urmaresc de ceva timp, dar de-abia azi mi-am luat inima-n dinti si mi-am facut cont. eu sunt graviduta de 34 saptamani si 2 zile, asteptam un baietel, DPN 25.01.2009, UM 19.04.2008; o sa nasc la Odobescu cu dr. popa b. mai avem o obraznicatura de fetita de 6 ani si jumatate, clara. ma bucur tare mult ca am aflat de voi si va doresc sa aveti parte de sarbatori frumoase si pline de bucurie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bun venit!!! sarcina usoara in continuare! si pupici Clarei. Ce tare esti obraznicatura\???/
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Fetelor am fost ieri la Anca la spital si i=am vazut printesa care e o scumpica, brunetica!!! parca am vazut=o pe Bea mea cand s-a nascut!!!
Va povesteste ea mai multe ... cand o mai avea timp ... si cred ca azi a venit acasa, asa trebuia dar nu mai stiu nimic de ea.
Pupici
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
Ank83 spune:
Azi am venit acasa ...dar sunt rupta de somn ca nasoalele alea de la neonato nu au vrut azi noapte sa ia bebeii la pediatrie si a fost concert in salon 
...
In rest suntem super bine.... Mai am o mancacioasa in casa... Raul e super incantat de ea ...rade de cate ori o vede sau o aude ...se duce sa vada tot timpul ce face... si zambeste asa frumos la ea... parca se vede in ochisoorii lui ca o iubesteeee

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 3 zile pana vine

serbanica spune:
Felicitari mamico!Acum esti implinita ai un baiat care e un scump si o fata care e o comoara.Sa iti fie copii sanatosi si sa te bucuri de ei!
De ce toti ii cumpara la copii haine,am un dulap plin si sunt multe care nu am apucat sa le dau ca au sunt mici acum.
Voi la ce virsta ati inceput diversificarea si cu ce?Iar sucurile le-ati dat cu ling sau cu sticla
toate fetele
ade24 spune:
Ank - bine ai venit acasa mamica fericita!!!
. Felicitari, sa-ti fie sanatosi copilasii, sa creasca mari si sa aiba parte de tot norocul din lume.

Dupa cum vezi eu inca astept...buburuza mea se simte bine la caldurica...sau il asteapta pe doctor![]()
Viitoare mamica de
- Ania Olivia - peste 10 zile
alex2alex spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Azi am venit acasa ...dar sunt rupta de somn ca nasoalele alea de la neonato nu au vrut azi noapte sa ia bebeii la pediatrie si a fost concert in salon ![]() ...In rest suntem super bine.... Mai am o mancacioasa in casa... Raul e super incantat de ea ...rade de cate ori o vede sau o aude ...se duce sa vada tot timpul ce face... si zambeste asa frumos la ea... parca se vede in ochisoorii lui ca o iubesteeee ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 3 zile pana vine ![]() |
Felicitari Ank !!!

Ai doi copii frumosi si cuminti.
Sa creasca mari si sanatosi si sa-si bucure parintii!!!
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Azi am venit acasa ...dar sunt rupta de somn ca nasoalele alea de la neonato nu au vrut azi noapte sa ia bebeii la pediatrie si a fost concert in salon ![]() ...In rest suntem super bine.... Mai am o mancacioasa in casa... Raul e super incantat de ea ...rade de cate ori o vede sau o aude ...se duce sa vada tot timpul ce face... si zambeste asa frumos la ea... parca se vede in ochisoorii lui ca o iubesteeee ![]() ![]() |
Ce bine ca ai scapat!!!!! acum esti acasa si te odihnesti( cand poti :) ca de acum incepe marea distractie
Smecherul de Raulito ce tare e... sa stii ca o sa se iubeasca mult!!! nu o sa mai poata unul fara altul ... asa sunt ai mei...
Asteptam pozici cand poti cu brunetica scumpica de Cecilia.
Pusiiiii
PS nu uita sa schimbi semnatura ca a venit Cecilia
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
serbanica spune:
Fetelor la ce virsata ati inceput diversificarea si cu ce??
Eu sun o mama denaturata azi puiul meu s-a lovit cu capul de dulap era la min in brate si pac a dat cu capul,a plins dar nu asa de mult

.Cred ca o sa se invinetasca!!