Gravidute si mamici de Timisoara (23)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Azi am venit acasa ...dar sunt rupta de somn ca nasoalele alea de la neonato nu au vrut azi noapte sa ia bebeii la pediatrie si a fost concert in salon ...
In rest suntem super bine.... Mai am o mancacioasa in casa... Raul e super incantat de ea ...rade de cate ori o vede sau o aude ...se duce sa vada tot timpul ce face... si zambeste asa frumos la ea... parca se vede in ochisoorii lui ca o iubesteeee

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 3 zile pana vine

bine ai venit acasa Anka, si acum te rugam da-ne detalii,noua burticilor care o sa nastem la odobescu, cam cat se da la o cezariana, la o nastere normala???,care sunte preturile pentru moasa??, neonatolog??asistente??? daca spitalul este curat??, iti lasa bebele in salon cu tine, sau iti da voie doar la alaptat???, daca pe tata il lasa sa vina la tine oricand si poate vedea bebele???,personalul cum e? ok?? sau trebuie sa decartezi la fiecare ca sa fi bagat in seama??, de bebe au grija???adica il spala, creia o pauzasc etc??( deoarece mia spus cineva ca atunci cand a venit acasa cu bebele era tot numai o rana la fundulet),stiu ca par multe intrebari, dar ti-as fii recunoscatoare daca ai putea raspunde
aaaa si era sa uit, daca ai auzit cumva pe acolo de doctorul Ahmar Mouhammed, este arab,are cabinet pe lipovei, si din cate am inteles face numai garzi si asista la nasteri, este doctorul meu si am sa nasc cu el, si tare as fii bucuroasa daca ai stii ceva de el, sau auzit pe acolo de el.
Pfff cat am mai scris,. sper sa ai rabadare sa citesti

34+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

CAPITOL NOU!

Mergi la inceput