Gravidute si mamici de Timisoara (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

SUper Miha, ai ajuns inaintea mea... sper sa ajung si eu maine la Anca sa vad mandretea ei de fata.
PUpic

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Daca ajungeti pe la Anca, sa-i transmiteti salutarile noastre.

Dragi mamici, am o mare problema. Cel putin asa cred eu. De ce, dupa fiecare masa, Vladut e marait? Chiar asa se manifesta colicii astia?

El, in loc sa fie multumit, plange, maraie etc. Mi se rupe sufletul. Stau si plang langa el...

Tot mi-e teama sa nu aiba ceva interior, in afara de colici, care sa il doara...

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Roxy piti nu stiu daca a avut colici propriu-zis sau o durea burtik din cauza ca mancam eu prostii, dar orice ar fi fost la noi trecea cu o carpa incalzita pusa pe burtica, sau numai in caz de urgenta cu feonul.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_cc spune:

buna mamici si burtici de timisoara! va urmaresc de ceva timp, dar de-abia azi mi-am luat inima-n dinti si mi-am facut cont. eu sunt graviduta de 34 saptamani si 2 zile, asteptam un baietel, DPN 25.01.2009, UM 19.04.2008; o sa nasc la Odobescu cu dr. popa b.
mai avem o obraznicatura de fetita de 6 ani si jumatate, clara.
ma bucur tare mult ca am aflat de voi si va doresc sa aveti parte de sarbatori frumoase si pline de bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

andreea_cc - bine ai venit printre noi!

Viitoare mamica de - Ania Olivia - peste 11 zile

Mergi la inceput

stiti care sunt acum scorurile la odobescu pentru cezariana, anestezie, etc?
am auzit acum 2 saptamani de la o fata ca se platesc cam 400 euro pt cezariana...e adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

400 euro??mi-e m-i se pare mult sa dai atat,pai unde ajungi??? cu ce mai dai la anestezist, moasa, asistente, neonatolog etc..., si eu stiu pe cineva care a nascut la odobescu si a dat 500 la cezariana, in total cheltyuiti 1000 euro, dar, repet cine isi permite, eu una tot la odobescu am sa nasc si eu am zis ca voi da asa: 250-300 cezariana, 150 normala, 50 anestezist, si restul lei 50ron sau 100 moasa, nustiu inca la neonatolog cat, dar oi vedea,acum doamne iartama nu sunt nici eu milionara,m sa arunc cu banii,
vedem ce ne spune mami de Cecilia cand vine cam cum e mersul pe acolo

34+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Ttezinka la neonatalog se da100 lei cam asa e scorul.
Ma fetelor se apropie Craciunul si eu nu am nici o idee ce cadou sa ii cumpar lui Serban.Aveti voi vre-o idee asa de copil de 4-6 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Serbanica eu cred ca orice i-ai lua se va bucura. Eu cred ca ii voi lua o salteluta din aia de joaca.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

si mie mi-a cazut fata cand am auzit 400 euro...sa speram ca nu stau chiar asa lucrurile. oricum am "vizitat" maternitatea dupa 6 ani in care nu mai calcasem pe acolo si conditiile mi s-au parut mai bune.
cat despre cadou de craciun pentru un pui de 4 luni, tin minte ca fetita mea avea cam tot 4 luni la primul ei craciun si i-am luat o jucarioara care canta cand o tragi de snur ....nu pricepea ea mare lucru dar noi credeam ca e super incantata . orice primeste, totul e sa fie viu colorat.

pupici

Mergi la inceput