Gravidute si mamici de Timisoara (23)
Raspunsuri - Pagina 22
Fancy spune:
Cecilia, bun pe venit pe lume. Sa ai parte de noroc si multa,multa sanatate!!!
Ank, te felicit pt minune,sa fie sanatoasa, mancacioasa si pupacioasa:).
Asteptam impresiile
Te pupam
Lucia & Iulia, 31.07.2008
mmns spune:
Ank, felicitari pt. micutza, sa-ti creasca mare, sanatoasa si sa va bucure toata viata!
Draga Ade,
Intr-adevar am fost la Dr. Bacila. M-a consultat, totul e ok.Cu analizele de sange nu stau asa bine, dar mai e putin si sper sa fie bine la nastere. BB e mare, are 2900 gr si mai are aprox. 6 sapt. pana sa vina pe lume. O sa vina in tara in 20 dec. si zicea ca nu o sa fie in TM in perioada Craciunului si a Revelionului. Dar, intre Carciun si Revelion, o sa fie. Sper din tot sufletul sa nasti cu el!
de 
ade24 spune:
Mmns - Ma bucur ca totul este ok.
Inseamna ca pleaca in 14 cum a zis initial. Mi-a spus sa il sunt in 20 si probabil imi provoaca nasterea deoarece nu va fi de Craciun in Timisoara. Asta daca nu nasc pana atunci, deja am contractii dureroase si burta este foarte lasata. Vom vedea...
ale_d spune:
Felicitari Ank!
Sa-ti traiasca printesa,sa fie sanataoasa ca e mai cel mai important lucru si sa aiba parte de mult mult mult noroc in viata !
Sper sa ne si vedem intr-o zi sa se cunosaca micutele noastre ![]()

ttenzika spune:
:majoreta::majoreta:, Felicitari Anka pentru bebe

, sa fiti sanataoase si asteptam vesti
si daaaa pozeeeeeeeeeee
,
si eu tot la odobescu o sa nasc, abia astept sa vii cu detalii

34+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
dyanira spune:
Chiar daca sunt necajita nu puteam sa nu intru sa urez si eu:
Deci
ANK SA ITI TRAIASCA BEBELINA SA FIE SANATOASA, FRUMOASA SI PAPACIOASA!!!!SI TU MAMICA SA TE REFACI REPEDE SA TE POTI OCUPA DE CELE 2 MINUNI ALE TALE!!!!
Si acum de ce sunt necajita: Andrei a racit si azi noapte nu a dormit deloc de azi a inceput tratamentu sper sa fie mai bine.Voi ce le dati cand racesc???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mihaser spune:
Salut!
Fetele nu reusesc deloc sa fac contul ala comun...nu stiu de ce?!
Dya eu i-am dat cu o crema ptr bebe peste 6 luni Pulmex si i-am pus Nazomer...Nu a fost racita rau...respira mai greu si avea muci.
Sanatate ptr Andreiutu!
serbanica spune:
Buna dimineata!
Dya imi pare rau de puiul tau eu cind Serban a vut rosu in git i-am dat Eurespal si ser fiziologic pt nascuc.Eu nu sunt deacord cu antibioticele daca e doar o simpla raceala.
Azi dimineata a dormit si Serban pina la 6
.Dar aseara am fost in centru si am facut poze cu mosu ca studio foto nu avem asa ca unde il prindem ne pozam
.Cam slab mosu cred ca a tinut cura de slabire dar asta e!![]()

Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Chiar daca sunt necajita nu puteam sa nu intru sa urez si eu: Deci ANK SA ITI TRAIASCA BEBELINA SA FIE SANATOASA, FRUMOASA SI PAPACIOASA!!!!SI TU MAMICA SA TE REFACI REPEDE SA TE POTI OCUPA DE CELE 2 MINUNI ALE TALE!!!! Si acum de ce sunt necajita: Andrei a racit si azi noapte nu a dormit deloc de azi a inceput tratamentu sper sa fie mai bine.Voi ce le dati cand racesc??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Dya, imi pare rau pt puiut; eu i-am dat Iuliei ser efedrinat pe nasuc , doar 3 zile sa nu creeze dependenta + ambroxol picaturi pt tuse, la fel 3 zile.....Dar a fost foate simpla raceala. Si o aspiram des cu batista bebelusului...
vezi ca poti lua si tu osciloccocinum, cica ajuta!
sanatate multa
Lucia & Iulia, 31.07.2008
mihaser spune:
Buna!
Ghiciti pe cine am vazut azi?
Ati ghicit...pe bebelina Cecilia care dormea dusa langa mami a ei...E super frumusica, creola si e grasana de 3500gr si lungana de 52 de cm.
Anca era cam obosita...epidurala nu prea i-a prins si s-a cam chinuit, a avut si o sangerare...Acum astepta si ea sa plece luni acasa!
Va pupacim!