Gravidute si mamici de Timisoara (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

azi dimineata a vomitat Raul in jet tot ce a papat...adica doar lapte...altceva nu a vrut ... a vomat si apa bauta... Acum doarme iubitul lui mama ...Am sunat pediatra sa vina.. si a zis ca e o gripa care asa deputeaza si apoi continua cu diaree si febra... Astept sa vina sa il vada...

Chiar sper sa nu nasc azi...ca as sta ca pe ace la spital

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 6 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

eu mi-am facut eco la 5 saptamani de sarcina si s-a vazut saculetul format.Inimioara se vede abea de la 6 sapt....

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito

si de Cecilia care creste asa
AMR .. 6 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Ank imi pare rau de Raul dar lasa ca poate nu ii chiar gripa.Eu am decis ma duc la lucru ca imi era si dor de pacienti si inainte de sarcina lucram 12 ore si in tipmul sarcini am avut la recoltatsi 100 de oameni si asta doar in 2 ore deci daca m-am descurcat cu burta cred ca si fara dar gindul o sa fie la Serban.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Aaaa se poate face test de sange ptr a depista sarcina...

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

depinde cine il face o scurta poveste prin ce am trecut noi : nu stiam ca sunt gravida pentru ca nu am apucat sa-mi intarzie ciclu , dureri mari de abdomen am rezut ca e apendicita iar la urgente am inceput : teste de sange , teste de urina , eco la rinichi , consulata de trei chirurgi diferiti , abia ultimul mi-a zis ca fara examen gine nu ma opereaza iar eu nu am vrut sa ma controleze oricine , am plecat de la urgente pe proprie raspundere ca toti erau convinsi ca e vorba de apendicita care poate duce la peritonita (mi s-au tinut lectii pe tema ... ) si in zi de azi am un "apendice" de 1 anisor si 4 luni , asa ca atentie la teste

pentru Raulito sa treaca repede gripa sau ce o zice tanti doctor ca e .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am sosit si noi de la masaj si ptr prima oara am luat masina...Big Mistake...Eli a urlat din Lipovei pana pe Remus! La intoarcere a dormit! Am avut noroc!

Oti ce tare faza...Doamne bine ca nu te-ai dat pe mana lor si ai un Laur frumos acum!

Serbanica baietelul Elei are 7 luni!
Eu daca ma angajez o las pe Eli cu mama! Ieri am lasat-o o jumate de ora la vecinii mei si am avut inima cat bobul de fasole...e tare greu! Desi aveam incredere maxima in ei, tot mi-am facut o mie de griji!

Ale am vb azi la centru despre displazia voastra...mi-a spus ca dupa ce purtati hamul puteti merge si voi la gimnastica de recuperare.

Ank din pacate asa e...si Cri a avut virusul asta nenorocit. Doamne ajuta ca am scapat! De ieri ii dau formula 17 a lu` jurj...sper sa nu mai aduca nimic acasa! Sanatate multa lui Raul! Iti tin pumnii!

Si vecina mea tre` sa nasca! Pana in 17 naste sigur...asa ca s-ar putea sa va vizitez la Odobescu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Buna fetelor,

Cam de multisor n-am mai postat nimic....:(
FELICITARI proaspetelor mamici si sarcina usoara pt burtici !

NU stiu ce sa va zic legat de metodele de depistare a sarcinii pt ca la noi n-au functionat....testele facute nu ne-au anuntat barza atat de repede cum scrie pe prospect si asa timid a fost anuntul de nu stiam ce sa credem... asa ca nu pot sa va zic decat "rabdare".
"Punctuletul magic" vazut la eco, eu zic ca e cel mai sigur mod de a sti ca a scris barza.

Miha, pls pune si datele despre burtica asta lenesa:
U.M.: 06.07.2008; DPN 08.04.2009; dr.Todorut Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ank, la raul sa treaca; speram sa nu fie gripa! Si sa nu nasti chair azi:)

fetele, stiti vreun pediatru in zona Padurea verde? am o verisoara care trebuie sa nasca in martie si vrea sa stie daca o poate inscrie la cineva acolo mai aproape......Mersic:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui elatim

Ceau fetelor ,cu scrisul mai greu ,dar incerc macar sa va citesc .

MIHA ,multumim de intrebare ,facem bine ,dar ca un adevarat cavaler ce este Victor s-a gindit sa fie partenerul lui Eli cu fontanela larga si mai nou cu dermatita atopica ,doar sunt nascuti la 6 zile distanta.Saptamina trecuta am fost la Boia sa vad de fontanela si trebuie sa-i dau tot 3 pic de Vigantol si inca o cura de calciu ;si daca tot am avut sot in concediu am fost si la Darie ,ne-a dat de la Ducray ,Aderma Exomega lapte de corp si gel de spalat ,iar cind vad ca e mai rau sa-i dau advantan crema si zyrtec ,momentan e o forma usoara .A mai spus ca trebuie neaparat la mare si mai mult de 10 zile ,a fost simpatic ,a intrebat ce lucreaza tata si i-a spus sa stea la Timisoara sa faca bani ,iar pe noi sa ne trimita la mare.

SERBANICA esti super tare ,cu nasi patroni de farmacie si te enervezi ca nu gasesti ceva ,eu as suna doar la aceea farmacie ,doar e in familie

Elatim si Victor 13.05.2008

Elatim, si noi am folosit Aderma Exomega, lapte ed corp; e foarte bun, am fost multumita. Acum am trecut pe Mustela sa mai alternam. Am facut rost si de produse Weleda din germania care iar cica sunt super bune........Trece cumva:)

AAA, mie mi-a ieist testul de sarcina si eram in 3 saptamani:). Cred ca depinde......

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

si de la noi.

Azi am fost 4 ore la plimbare prin cartier. Infernale trotuarele, strazile cam la fel. Cum gaseam o zona mai buna imi venea sa mai fac ture pe ea.

Maine cred ca fac un tur de centru... Azi ne-am luat salopetica, deci trebuie sa ii facem inaugurarea.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Miha eu port 46. Nu zic ca e rau cu plimbatul prin mall, dar parca tot afara as sta cu piti.

Fetelor, voi cu ce ati scapat de durerea de dintisori?

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput