Gravidute si mamici de Timisoara (23)
Raspunsuri - Pagina 17
Ank83 spune:
A fost pediatra si a primit direct o injectie de metroclopramid ... nu a mai vomat deloc dupa... doamne ajuta...Din pacate are si o laringita urata si ceva afte in gat si i-a dat cexyl
..Am stat in dubii sa dau sau nu antibiotic..Am zis in final ca ii voi da doar 3 zile.Secretiile sunt inca in gat nu au apucat sa mearga spre plamani..o veste buna![]()
Raul e vesel... nu vrea sa pape nimic..decat laptic si ala nu in cantitati mari.A papat cateva linguri de morcov fiert cu mar copt...
Bea ceai de menta ..si asta e bine. Nu il stresez cu papa ...daca papa 2 linguri... sunt fericita..isi revine grasanul meu..repede. 
In seara asta am facut si noi bradutul ... a stat si el langa si a certat bradul intr-una... Venea sa vada si el fiecare glob
... si cand am stins becul si am dat drumul la instatlatie a fost asa fericit 
Cat despre Cecilia... dimineata o bucata dop... azi spre seara iar o bucata dop... Ma bucur ca macar se angajeaza de nastere
...Pana acum 3 bucati de dop 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 5 zile pana vine

alidar spune:
Buna fetelor!Am fost intr-o pauza cam lunga,ziua sotului,taiatul porcului la sat,multe cumparaturi,mobila pt camera bebitei care mai un pic si vine.
Pt Miha-am uitat sa iti dau datele mele,sa ma treci in lista:UM-23.03.2008,DPN-25 dec,dr olaru.
Saptamana asta merg la control si probabil ca bebe o sa vina mai repede de 25 pt ca vreau sa fiu acasa de sarbatori.O sa imi provoace nasterea.Am auzit ca travaliul e mult mai scurt,dar si mult mai dureros.Stie cineva care a nascut provocat sa ma lamureasca?
Aaaa ,si inca ceva-de cateva zile mi s-a lasat asa de tare burta ca am impresia ca o pierd pe bebelina in pantaloni.Sa vina oare in zilele urmatoare?
Pupici la toate mamicile,gravidutele si la toti bebeii.
Ank83 spune:
alidar eu am nascut provocat... nu iti recomand decat la pachet cu epidurala..ca altfel doareeee...rauu..
Cristina nagy a nascut asa provocat +epidurala si a fost foarte bine... 
Cat despre burta cazuta... se apropie ![]()
...poate ne vedem la spital si nici nu stim ca ne vb pe forum zilnic ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 5 zile pana vine

serbanica spune:
Buna dimineata fetelor.Asa cum m-a obisnuit Serban s-a trezit la 6 am incercat sa nu il bag in seama dar ainceput sa gingureasca singur,asa ca m-am trezit si am inceput ritualul.
Ank nastere usoara!Ca sunt sigura ca vine!

ade24 spune:
Alidar - eu trebuie sa nasc pe 26 decembrie
tot fetita. Si la mine s-a lasat burta ca mai putin si matur pe jos cu ea
. Dar sper sa vina buburuza mai repede sa fiu si eu acasa de Craciun.
Ank - multa sanatate lui Raul, sa fie bine.
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Ce de bebei aduce moshu... ![]() ![]() ![]() fericita de Andreea-Maria |
Anul asta nu a gasit decat fetite sa aduca
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

mihaser spune:
Norocu` nostru mamicile de baieti! ![]()
Alidar o sa modific lista!
Fetele vis-a vis de Billa e un targ international care se tinea la Budapesta, la TIMCO, incepand de azi...Eu chiar intentionez sa ajung!
ale_d spune:
Miha, la ce centru mergeti ?
Eu sper sa scapam cat mai repede de ham, nu e atat de nasol pe cat m-am asteptat, nu o doare nimic, isi poate misca piciorusele, doar ca trebuie sa stea cracanata. Dupa 35 de zile mai facem o radiografie sa vedem cum stam.
Am inteles ca si tu ai fost la Boia pentru fontanela. Ti-a trebuit trimitere de la pediatru ?
Ank, e clar, vine Cecilia !
Nastere usoara !