Gravidute si mamici de Timisoara (23)
Raspunsuri - Pagina 15
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui serbanica Dya Serban bea NAN HA1 ca asa mi-a sugerat medicul.Andrei de care bea? |
Asa am patit si noi de la nan

..pacatos lapte.. si am trecut pe lactogen... si a fost superrrrr Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 6 zile pana vine

_irina_ spune:
Miha nu stiu daca au numere de grasuni acolo.
Ank eu ma tot uitam de vesti ca ai nascut...
Azi m-am ascuns de mesteri si m-am dus la mall. M-am simtit un pic aiurea la inceput, apoi mi-am dat seama ca e un loc de promenada destul de po****r, era plin de mamici cu carucioare si nu m-am mai simtit asa singura.
fericita de
Andreea-Maria
serbanica spune:
Fetelor mersi de raspunsuri,dar am gasit Infant Drink la farmacia lui nasul nostru ,a fost chiar o intimplare hazlie ca a venit nasa pe la noi sa ii dea cadoul de mos Nicolae si eu am inceput sa ma pling ;ea aluat telefonul a sunat la farmacie si au spus ca au si ca de acum inainte sa le dau telefon si ele o sa imi comande.Imi este frica sa schimb laptele ca imi este frica de alergi el avind teren alergic mostenit de la mine.
elatim spune:
Ceau fetelor ,cu scrisul mai greu ,dar incerc macar sa va citesc .
MIHA ,multumim de intrebare ,facem bine ,dar ca un adevarat cavaler ce este Victor s-a gindit sa fie partenerul lui Eli cu fontanela larga si mai nou cu dermatita atopica ,doar sunt nascuti la 6 zile distanta.Saptamina trecuta am fost la Boia sa vad de fontanela si trebuie sa-i dau tot 3 pic de Vigantol si inca o cura de calciu ;si daca tot am avut sot in concediu am fost si la Darie ,ne-a dat de la Ducray ,Aderma Exomega lapte de corp si gel de spalat ,iar cind vad ca e mai rau sa-i dau advantan crema si zyrtec ,momentan e o forma usoara .A mai spus ca trebuie neaparat la mare si mai mult de 10 zile ,a fost simpatic ,a intrebat ce lucreaza tata si i-a spus sa stea la Timisoara sa faca bani ,iar pe noi sa ne trimita la mare.
SERBANICA esti super tare ,cu nasi patroni de farmacie si te enervezi ca nu gasesti ceva ,eu as suna doar la aceea farmacie ,doar e in familie
Elatim si Victor 13.05.2008
serbanica spune:
Elatim ei sunt dr dar printre altele mai au si farmacie si chioar nu7 m-am gindit la ei eram prea disperata ca sa judec.
elatim spune:
SERBANICA ,sa stii ca si noi am avut probleme cu constipatia ,dar de cind am inceput sa-i dau suc de mar s-a rezolvat ,acum am vrut sa-i introduc suc de portocale ,dar nu-i place si a fost si constipat a baut doar vreo 30 ml.Am renuntat la sucul de portocale simplu si ii dau suc de mar si morcov o zi, 50 ml din fiecare ,apoi a 2-a zi suc de porto 30ml si mar 70 ml si face de 2x/zi)
Elatim si Victor 13.05.2008
serbanica spune:
Si mai am o problema m-a sunat sefa mea de la laborator care e si nasa mea ca ramine fara asistenta la recoltari si daca pot sa ma duc eu 2 ore ar fi o idee ca am cu cine sa il las dar tot imi este frica .Sunt indecisa voi ce ati face?
mihaser spune:
Neata!
La sarcina asa mica nu prea sunt semne...iar la eco abia dupa 6 sapt se vede...la eco din ala cu sonda. Eu la ambele sarcini am avut initial un test barza negativ...si apoi am luat clear blue si sure check si m-am lamurit.
Ela imi pare rau ca aveti dermatita. Darie mai si exagereaza...eu sper sa treaca...de la ce a facut? de la ceva ce a papat? Daca nu dau rezultate tratamentele lui Darie mergeti si la Jurj...Cristina a zis ca-i face statuie! Ca ea a fost la toti medicii cu Alex si pana nu a mers la el nu s-a rezolvat.
Serbanica ma bucur ca s-a rezolvat! Daca mai ai nevoie de ceva spune!
Irina eu cred ca au si nr mai mari...Tie cat iti trebuie? Aveau si 44, 46...Si eu ma mai plimb prin mall...ca pe frigul asta unde sa merg...
Va pup!