Gravidute si mamici de Timisoara (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Lucia ar fi super sa le ducem ceva...eu le-as comanda ceva cozonac sau chec aici pe Pomiculturii 50...Te rog te interesezi! Chiar ne primesc?
Cati copilasi sunt?

Azi am fost la Mall sa-mi iau ceva de imbracat...am gasit la preturi de Aurora spre surprinderea mea...sunt chiar super happy!
Maine ma duc sa le fac poza cu Mosu` kinderilor! Au astia un studio foto improvizat la etajul 1...exact ce cautam!

A cine vrea sa comande pe lr...am gasit o solutie! Sper sa functioneze!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Miha off topic imi dai detalii te rog despre cum se fac comenzi pe pomiculturii.Vreau sa fac si eu de sarbatori dar nu stiu cum si nici ce produse au.Eu am mancat de la o colega un cozonac de acolo si era super.
Si inca ceva se fac poze la mall cu mosu???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Multumesc de incurajari... dar dupa bucata aia de dop...nu s-a mai intamplat nimic....sunt tot in stand by

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 6 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Ank - radem, glumim dar poate bem sampania pe masa de nasteri. Se pare ca Cecilia vrea sa o astepte pe Ania. La mine nu a aparut nimic legat de dop dar am inceput sa am contractii si dureri de burtica.......si multe emotii ca la prima nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna fetelor eu chiar nu mai stiu ce sa ma fac cu constipatia lui Serban azi iar i-am pus supozitor ca era agitat si se vedea pe el ca il doare burtica.Voi ce imi sugerati?Infant Drink nu se mai gaseste in satul asta cu tramvaie,offf asa imi vine sa plec din Resita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Serbanica ca sa te incurajez!!!asculta aici: Andrei nu face de la nimic i-am dat si Infant drink ca v-am auzit pe voi ca e ok si tot nu face, am cam incercat toate remediile si nu vrea, face cu supozitor odata la 2 zile nu am ce-i face.Mi-e ciuda doar ca nu face tare cand face si e consistenta normala dar nu vrea singur si pace!!!Serban ce lapte bea?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Dya Serban bea NAN HA1 ca asa mi-a sugerat medicul.Andrei de care bea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Dya pur si simplu mergi cu cateva zile inainte acolo si le spui ce vrei, iar cand le doresti mergi le achiti si le ridici. Au produse bune si proaspete. Eu sunt fan! (dar numai de sarbatori ca altfel ma fac de 100 de kg!)

Ade stiu de .ro insa nu o sa comand in veci de aici. Eu tot din Fr o sa iau.

Serbanica incearca ceva cu lactuloza.
Fetele aveti grija cu supozitoarele! Nu e bine sa abuzati!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui emiliagingu

buna fetelor,sunt emilia din timisoara si ieri dimineata mi-am facut un test de sarcina insa linia de test a iesit un roz foarte pal;este valabil testul in cazul acesta?

Bun venit!!!
Si la mine la prima sarcina a fost asa si a fost super ok.
Felicitari!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Serbanica,ceaiul infant drink il poti comanda prin telefon si iti vine gratuit la domiciliu. Pe cutie este numarul 0800886666.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

emiliagingu
Trimis la - 08/12/2008 : 19:39:29
--------------------------------------------------------------------------------

multumesc pentru raspuns dar pina nu-mi va confirma medicul o sa stau ca pe ace,imi doresc foarte mult sa fie.Imi mai spuneti va rog care ar fi primele simtome chiar daca sarcina e mica

Mergi la inceput