Gravidute si mamici de Timisoara (23)
Raspunsuri - Pagina 13
Fancy spune:
Ciao la toata lumea; am reusit sa citesc putin din ce ati scris, e cam mult......:):).
Ank, am vazut si poza cu printesa:); e superba. Acush apare!!!!
Cristina, Bea e minunata:) si pletoasa:)
Fetele care vroiau s afaca bucurii unor copii....
Am vb cu prietena mea de la casa de copii, nu mai au bebelusi acolo, ar avea nevoie de haine noi pt copii 4-18 ani. Daca vrem a zis ca putem duce si praji, suc etc.....Se face o cerere la secretariat acolo pe Odobescu si ne mai lamureste secretara de acolo.
M-a sfatuit sa ducem haine la spitalul de copii (cred ca e vb de Turcanu,nu?) si la distrofici,undeva pe Teiului, cica acolo nu prea duce lumea si ar avea nevoie.
Mai astept un raspuns acum sa vad cum ne poate ajuta cineva sa ducem acolo la spitalul de copii. va anunt cand stiu ceva.
Stiti cumva cand se face e co de sold? Pediatra mea a zis ca pe la 4.5/5luni. Iulia are 4 luni si o sapt, oare nu ar trebui sa ii fac deja? Zice aca o sa imi dea trimitere sa ma duc la policlinica de copii...eu citisem pe aici de Boia....Ce ma sfatuiti?
pe toata lumea
Lucia & Iulia, 31.07.2008
ade24 spune:
Emiliagingu - testul trebuie sa afiseze 2 liniute roz ca sa fie pozitiv. A doua liniuta trebuie sa apara in timpul scris pe prospect. Oricum e bine sa repeti testul dupa cateva zile sau sa mergi la doctor ca sa fii sigura.
Succes!
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emiliagingu buna fetelor,sunt emilia din timisoara si ieri dimineata mi-am facut un test de sarcina insa linia de test a iesit un roz foarte pal;este valabil testul in cazul acesta? |
Pai a iesit decat o linie??
mihaser spune:
Lucia ar fi super sa le ducem ceva...eu le-as comanda ceva cozonac sau chec aici pe Pomiculturii 50...Te rog te interesezi! Chiar ne primesc?
Cati copilasi sunt?
Azi am fost la Mall sa-mi iau ceva de imbracat...am gasit la preturi de Aurora spre surprinderea mea...sunt chiar super happy!
Maine ma duc sa le fac poza cu Mosu` kinderilor!
Au astia un studio foto improvizat la etajul 1...exact ce cautam!
A cine vrea sa comande pe lr...am gasit o solutie!
Sper sa functioneze!
_irina_ spune:
Miha unde ai gasit preturi asa bune? Si eu am fost la mall dar eram cu piti si nu aveam nici un chef de cumparaturi si cand nu am chef nu iar nimic, oricat m-as plimba.
Ank? Scoatem agitelele?
fericita de
Andreea-Maria
mihaser spune:
Irina la e-x-cess...e la etajul 1 langa magazinul cu produse profesionale de cosmetica
Ade da! da-mi mailul tau sa-ti trimit!
Ale nu dispera ca se poate corecta displazia. Mergi la un ortoped bun!
ade24 spune:
Miha - stiu despre ce este vorba. Eu fac comenzi in Romania, de curand au site in limba romana, nu se mai poate face comanda in Franta. Nu stiu daca stiati.
Site-ul este: http://www.laredoute.ro.
Eu am aflat luna trecuta cand tot ma chinuiam sa comand ceva si imi refuza comanda. Atunci a sunat sotul meu la ei si am aflat de site-ul romanesc si de faptul ca nu se mai pot face comenzi din Romania pe site-ul francez.
Sper sa va ajute, iar daca stiati deja, scuze ca v-am plictisit

ale_d spune:
miha, sunt cam disperata din pacate.....
Am sa merg si la Boia sa vad ce imi zice.chestia e ca m-am grabit, ieri eram asa de disperata ca m-am dus direct la medicul care era de garda, nici macar nu stiu cum il cheama.....s-ar putea Fufezan sa il cheme dar nu sunt sigura...
Ai auzit cumva de Fufezan Vasile ? Pe net am citit ca e mort...nu stiu daca mai are un fiu cu acelasi nume.... 
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emiliagingu buna fetelor,sunt emilia din timisoara si ieri dimineata mi-am facut un test de sarcina insa linia de test a iesit un roz foarte pal;este valabil testul in cazul acesta? |
emilia draga... esti cumva fosta mea colega de lucru??? de CSV stim noi care???
si daca vrei raspuns... asa a iesit si la mine la Raul a doua linie... asa iasa cand sarcina e mica....
Daca esti cine cred eu... o sa moara seful de atac de cord
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 6 zile pana vine