Gravidute si mamici de Timisoara (23)
Raspunsuri - Pagina 12
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Ank o fi zis ca e bradut strain si il tranteste el pe ala de acasa. |
reaoooo

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 8 zile pana vine

mihaser spune:
Salut!
celor care sarbatoresc azi!
Am baut si io o sangria in cinstea lor...si am asezonat-o cu ananas!...ce fain ca in Realul nou il gasesti gata curatat si taiat!![]()
In tot acest timp firma de curatenie mi-a facut si curatenia de Craciun...tampa cum sunt nu mi-am dat seama ca azi cand ii chem eu e sarbatoare
Ei saracii au venit...nu au indraznit sa-mi spuna ca nu...ptr ca il cunosc bine pe vecinul meu.
Va pupacim! 
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Ank sa nu te superi. fericita de Andreea-Maria |
nu ma supar ...ca la anul iti vine randul si tie
... si atunci o sa ne distram impreuna Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 8 zile pana vine

Ank83 spune:
..Neata...Mai fetelor...
... dopul ala poate avea asa o consinstenta ca a unei membrane gelatinoase ... si o culoare alb-galbuie?Ca tocmai am gasit asa ceva cand am mers la baie .....
Eu nu am trecut prin asta sarcina trecuta si as vrea sa stiu 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 7 zile pana vine

mihaser spune:
| citat din mesajul lui Ank83 ..Neata...Mai fetelor... Eu nu am trecut prin asta sarcina trecuta si as vrea sa stiu ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 7 zile pana vine ![]() |
_irina_ spune:

vine Cecilia!!!
Dar nu te grabi, eu am scapat de dop de duminica noapte si piti a venit miercuri dimineata.
fericita de
Andreea-Maria
_irina_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
nu ma supar ...ca la anul iti vine randul si tie ... si atunci o sa ne distram impreuna Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 8 zile pana vine ![]() |
Ank tot ce pot sa spun acum e ca imi doresc si eu asta si sper sa fim impreuna tot asa si anul viitor.
fericita de
Andreea-Maria
ade24 spune:
Ank - nu vrei sa ma astepti?
. Iti doresc nastere usoara si asteptam vesti de la tine si Cecilia

emiliagingu spune:
buna fetelor,sunt emilia din timisoara si ieri dimineata mi-am facut un test de sarcina insa linia de test a iesit un roz foarte pal;este valabil testul in cazul acesta?![]()