Gravidute si mamici de Timisoara (23)
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:
Raulito al meu de cateva zile e disperat dupa mine... parca simte ca in curand ma va imparti cu cineva
...Vine si ma ia de mana sa merg la el in camera... trage de mine si se catara efectiv pe mine sa il iau in brate... si cand il iau ma cuprinde cu manutele
... Ohhh ca toata ma topesc cand se lipeste asa de mine 
Pana acum era mai disperat dupa tata-su ...si nu se tragea atata sa il iau in brate ...Azi chiar zicea tasu ca e invidios ... si ca e un tradator mic ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

Ank83 spune:
Miha cred ca si cei de sub scarile de la Modex au studio foto... si oricum in centru trebuie sa fie sigur... pe la kodak sau asa ceva... 
Si medicul de familie a lui Raul e si homeopat ...dar consultul homeopat il face doar contra cost
si doar vinerea dupa program.
Cristina, Miha multumim de complimente 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Salutare mamicilor.. Ank poate ne vedem pe la doctor ca si eu am programare pe 10 dec. la Dr. Grigoras pe la 17.45. Ultima data cand am vrut sa ma vad cu cineva la un medic mamica a nascut intre timp si nu ne-am mai vazut |
Paula poate se adevereste si de data asta ... yuhuuuu
... eu merg pe la 8 si un sfert seara
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

ade24 spune:
Miha - multumesc pentru incurajari
. Nu prea imi doresc sa stau in spital de sarbatori, dar pentru buburuza mea fac orice sacrificiu
.
Si asa am tras azi o sperietura sora cu moartea. Am realizat ca nu am mai simtit nicio miscare de aseara, ceea ce era foarte ciudat pentru ca buburuza mea se misca de parca am trupele Nato in burta. L-am sunat pe doctor si m-a trimis de urgenta la spital. Nu va pot spune prin ce am trecut pana am ajuns acolo si i-am auzit bataile inimii. In final totul a fost ok, a avut ea o perioada de lenevie si s-a gandit sa-mi ofere o portie de adrenalina
.
Si eu mi-am facut cateva poze la foto de sub Modex si au iesit foarte bine.
O seara linistita tuturor!
_irina_ spune:
Hei, fetelor, sunteti toate in cautarea mosului?
Noi nu ne agitam prea tare cu mosu ca inca nu avem ghetute.
fericita de
Andreea-Maria
Ank83 spune:
Eu sunt pe aici ... Am terminat de strans de prin casa betele de Mos Nic'...pe care Raul le-a carat si desfacut peste tot...
...A primit de la buni un crocodil cu telefon pe spate care se impinge de un bat... si bineinteles ca i-a desfacut batul sa il care dupa el(asta daca tot e sezon de bete)...
Deci din toata jucaria aia cel mai cool a fost doar batul 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 9 zile pana vine

Ank83 spune:
Am fost in vizita la un verisor de a lui Raul care are deja bradul facut ... Fiu-meu a fost super incantat de el...se uita gura casca la el ...si surprizaaaa nu a vrut sa il tranteasca
..deci are mami un baietel cuminte....
si poate sa ii faca brad linistita 

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 9 zile pana vine

ade24 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SF. NICOLAE!!! Sa aveti o zi frumoasa alaturi de cei dragi!!!

serbanica spune:
LA MUTI ANI PT NICOLE NICOLETE SI ALTE DERIVATE ALE NUMELUI.
Eu am trebuit sa ii cumpar sac pt jucarii lui Serban ca atitea a primit de nu am loc sa le pun.Abeea au asteptat toti sa aibe o mogildeata la care sa ii faca cadouri si au si dat iama in mag de jucari.Cred ca aceeia nu au simtit criza financiara.
_irina_ spune:
Ank o fi zis ca e bradut strain si il tranteste el pe ala de acasa.
Serbanica e super asa!
Noi am primit cadou de la mosu' un somn de noapte luunnnngggg. Piti a adormit de la 8 seara, a papat in somn pe la 12 (voiam sa ma culc si ea nu se trezea, asa ca i-am bagat tzitzi in gura si ea s-a apucat sa pape) si s-a mai trezit abia la 4:30.
Eh, apoi la 5:30 am plecat sa o duc pe maica;mea la gara, s-a trezit si piti, a papat din nou, la 6:30 a mai papat un pic si tot asa din ora in ora pana la 9.
ma dispera ca papa putin cantitativ si foarte des.
fericita de
Andreea-Maria