Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Despre Ilinca:
- 9,8kg (cred ca cel mai putin din toti strumfii);
- doarme din ce in ce mai des doar o data pe zi;
- ne imparte tuturor din familie pupici zgomotosi;
- se joaca cu tacamurile "alea bune" din valiza de musafiri;
- a trecut la o noua etapa, accea a cochetariei. Isi alege clame din cutia Alexiei si te roaga din priviri sa i-o pui. In caz ca-i pica, e pe faza si vine sa-i refac motul. Aaaaaaa, e indragostita de o geanta galbena si doua bratari turcoaz, cu care se plimba ca o cucoana prin casa.
- danseaza pe orice muzica;
- atenteaza la caietele Alexiei.

Mergi la inceput

Despre votul alb...eu inca mai cred in corectitudine. Daca nu as mai crede in nimic, atunci????????????? Parca prea sumbru ar fi.

Mergi la inceput

Monica, ti-am admirat fetele.

Kari
, eu te-am intrecut la gateli. Am bucatarit si eu la greu. Am musafiri maine si am facut bors de gaina, fasole cu ciolan si sarmalute de vita in frunze de vita de vie. Desert le fac clatite umplute cu miere de albine. Si tot maine fac o mamaliga mare cu branzeturi si smantana+ ousoare fierte. Totul traditional si cat mai romanesc. Ieri mi-am luat niste funduri din lemn, rotunde, special facute pt servirea mamaligii cu branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani Romania ! La multi ani tuturor care si-au sarbatorit ziua numelui ieri!

Felicitari strumfilor pentru toate preogresele. Am citit cit de multe lucruri fac. Sa va povestesc o faza cu Sma de acum 3 zile: in gluma, o "cert" ca ea n-a reusit sa deseneze nici un perete, si ca sora ei pina la aceeasi virsta deja vandalizase casa; si ce credeti, in 2 minute am gasit-o tacticoasa linga un perete ramas nemizgalit, lucra de zor cu un verde inchis.

Mychy, multumesc, la multi ani lui Andrei si sper ca ati petrectut bine.
Luna.
Nico, felicitari pentru cele 10 kg. Eu de la inceput am incercat sa folosesc pe Sma doar crema Trixera de la Avene, si produse de baie tot pentru piele atopica, si mi se pare ca e OK acum. Succes sa nu se confirme diagnosticul.
Monica, ma bucur ca sinteti bine! Pari odihnita.
Dana. Imi pare rau, si sper din toata inima ca data viitoare sa fie bine.
fianna, mult succes in noua tara si acomodare usoara! Ce-as pleca si eu in Dubai.

Sma a participat ieri la imbodobirea bradutului; am cumparat un bradut mic, de un metru si ceva, si fetele sint extraordinar de incintate de el. Ieri am mai luat 2 cadouri pentru Sma: un banc de lucru de la Bosch (e foarte incintata de ciocane, clesti - are deja bormasina si surubelnita de la Bosch) si masina de pompieri de la Lego duplo.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza si LA MULTI ANI pentru toti cei ce se simt romani!

cafera va tinem si noi companie la zona sub 10kg. Are cam 9,7 kg si ma mir si eu de unde, ca mananca precum o vrabiuta. Numai din tzitzi traieste, ca mancare baga asa mai ca lumea cam la 2 zile. Camilutza lu' mami.

Ioana felicitari pentru peretele marcat. Asa am patit si noi. Isi faceau bunicii griji ca nu scrie fata pe pereti, ca mami la varsta ei stricase tot. Si a inceput si ea peretele de pe hol aseara.

karli hai ca ma inspiri si pe mine. Pizza scrie in meniul meu azi. Am facut zilele trecute o praji/placinta cu mere foarte foarte . A papat si Deni cu mare pofta. Asta ca sa nu mai zic de saratelele mele care deja sunt la ordinea zilei ca ii plac fetei. Merge cu cate una in fiecare mana si papa alternativ.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Haideti la o mare sa va mearga bine toata saptamana

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
mai da m-ati omorat cu bucatareala voastra! ce fete gospodine. .....cate kg au sotii vostri?
apropos de boroboatze, ieri andrei era la bucatarie si in casa era o liniste.......suspecta, vorba lui lazarus. cand m-am dus sa vad ce face, fiimiu luase cana de iaurt de pe bufet, o imprastiase pe mocheta din bucatarie, si acum lingea tacticos de pe jos.......normal, a trebuit sa spal mocheta ca mirosea a acru ca naiba........vad ca la pereti inca nu a atentat
uf, ce ceata e afara!!!!ce vreme urata.cica la munte e super fain. sambata plec la vatra!!!!!!!!iupiiiiiiiiiiiiiiiii

cafera, felicitari pt progresele ilincai.....lasa fata sa fie subtirica, ca asa ii sade bine unei donshoare simandicoase. dupa cantarul meu, in care nu am mare incredere, andrei bate spre 13 kg.

ioana, "felicitari" pt grafitti!

incaltaminte de la hokide am inteles ca ar avea undeva la piata berceni.........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

aveti idee ce inseamna o valoare mare la IgG RUBEOLA?????? stiu ca IgG pozitiv inseamna ca ai imunitate la rubeola. dar o valoare mare ce inseamna? am o prietena in Cairo, a facut analiza, i-a iesit pozitiva, 225. a pus-o sa repete, i-a iesit 195 si a repetat analiza. de ce? are vreo importanta valoarea atata vreme cat e pozitiva? tks

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

mychy sotul meu are fabuloasa "cantitate" de 50 kg cu ambalaj cu tot. Asa ca...tot sa bucataresc, da' eu sa nu mai bag nasu'. Sa se ingrase doar el ca eu nu mai am nevoie.
Foarte tare faza cu iaurtul! Baiatul nu a vrut sa te deranjeze sa ii mai dai sa pape si s-a servit singur. Asa face Deni cu painea. O ia, o face frimituri pe jos si dup'aia o mananca toata.

multumim de cafea stefania.

Eu am limbarita sa recuperez ultima saptamana ca am fost mai lipsa pe aici. Din cauza perioadei mai bolnavioare, Deni a fost puiutz de cangur. A stat numai in brate si a plans si tipat...o gramada! Acum e mai bine sper sa isi revina.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

brazuca, mychy, felicitari si voua pentru ispravile odoarelor.
mychy, asa stiu si eu, IgG pozitiv inseamna ca a facut bola, iar o valoare mare nu are importanta. Sarina usoara prietenei (daca asteapta bebe).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput