Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza.
la multi ani romani!
m-am uitat in folderul cu retete si se pare ca nu o am pe cea de saratele,brazuca,te rog,da-mi si mie reteta.

cu votul,am auzit la radio ca nu se iau in calcul cele albe,iar sansa sa fie stampilate ulterior era mare....sincer,nu ma incearca nici un sentiment patriotic ca merg la vot si nici straie noi nu-mi vine sa-mi pun...imi pare rau ca simt asa,dar asta e si sincer doi bani nu dau ca se cheltuie bani multi,mai tare ma doare cand vad ca loganul pentru politie e dotat in asa fel de ajunge la fabuloasa suma de 70.000 euro,aberaaaant..la noi in constanta se pot achizitiona vreo trei garsoniere...si tot nu-i ajuta prea mult sa fie prezenti on duty.

merge sa vad poze,greu cu open with tabs,dar merge...am vazut poze de ana maria,scumpa foc,imi pare mare...sa va traiasca...iar mami,zici ca e sora mai mare...felicitari monicabo.

ma duc sa vad poze de cafera.

o zi buna,merita sa ne simtim bine in piele de romani,macar pentru istorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Apropos de voturile albe, s-a "rasturnat" situatia si aku sunt altii pe primul loc. penibil

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

bloggerita amatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neata

la multi ani amdrei si andrele pt ieri

si la multi ani azi .....noua romanilor

Nici eu nu am fost la vot...s-au facut si pe aici niste campanii...de iti venea sa iti dai matzele p afara...in fine,..Cine crede ca voturile noastre conteazase insheala amarnic.

Monicabo ai 2 fetite superbe.Da in 170 aam invatat dar cunosc multi care erau din ani cu tine (cred)Cati ani ai tu??

Fratilor ce gatiti asa???Nu ase termina lumea si nici mancarea...mai respirati fetelor

Si vroiam sa ii zic lu tanti jadi cam m cautat trenuletz...si nu am gasit in schimb am gasit tot felul de huse pentru pat ,camera,casuta din panza...lenjerii etc...da trenuletzu thomas, nu.In schimb aranjamentu de pat era EXTRAORDINAR DE FRUMOS...iar preturile ...probabil mai mici dekt costa trenuletul in sine in fine...

Mergi la inceput

musso saratelele se fac foarte simplu: cantitati egale de margarina, faina(+un praf de copt) si branza (eu pun telemea). Se framanta bine, se intind foi se taie in formele dorite si se pun la cuptor. Se fac destul de repede. Si sunt

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

bloggerita amatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cafera observ observ ca m-ai intrecut, eventual facem schimb de bunatati pentru diversitate.... pofta buna si distractie placuta cu musafirii!

mai observ ca multe fete n-au INTARCAT inca.... asa si noi, si ma tineam sa va scriu candva si despre asta; am avut sa zic acu vreo 3 saptamani cateva reprize de show cu Adeluta in sensul ca nu se mai linistea decat cu sanul la gura, adica altfel ea nu concepea sa adoarma atata timp cat eram in casa; pentru ca in masina adoarme in scaunel, in timpul mersului evident, in carut adoarme, numai in casa nu adormea altfel decat la tzitzi... si bineinteles era foarte atasata de tzitzi toata noaptea, la orice miscare, oricand se foia cerea automat si tzitzi pentru impacare... nu-i dadeam? incepea scandalul! asa incat mereu eram cu tzatzele varza dimineata! ce-am facut? am cumparat 2 biberoane noi, am pregatit un biberon cu lapte, si alaturi si-o canita cu cioc cu apa... intr-o noapte cand m-am hotarat sa nu-i mai dau, asta am si facut.... incepand cu adormitul.... bineinteles ca in timp ce ea jelea ca vrea tzitzi, chiar spunea "tzitzi" si tragea de tricoul meu, eu ii povesteam ca nu ii mai dau, ca uite lapte in biberon, ca pe mine ma dor, ca ar trebui sa fie fetita cuminte, sa doarma noaptea, sa nu mai pape tzitzi in loc de mancare; daca ii e foame, o pofteam sa manance mancare.... discutii si la masa: "papa, ca nu-ti dau tzitzi!" si tot asa.... cand ne ridicam de la masa, iar in brate iar incercari de adormit, si ii intindeam biberonul.... bineinteles ca n-a dorit nici sa manance, nici sa suga din biberon... si a adormit intr-un final (vreo 2 ore de "negocieri") fara ca sa se mai trezeasca in noaptea respectiva DELOC! ce-o fi fost la baza nu stiu! ori oboseala cauzata de plans si nervi, ori a inteles ca nu mai tb. sa se deranjeze noaptea ca nu va primi tzitzi.... si chiar daca in gandul meu as fi mers pana la intarcare, in ziua urmatoare la pranz tot n-a primit tzitzi (pentru ca de o vreme nu mai sugea decat la adormire la pranz si seara si in somnul de noapte) si seara eu aveam tzatzele beton! si pentru ca nu eram convinsa ca vreau sa o intarc, eu fiind satula doar de trezirile ei numeroase din noapte, am zis ca decat sa arunc laptele la chiuveta mai bine i-l dau ei, si uite asa, fata mea papa tzitzi doar la culcare si apoi deloc! practic ea s-a prins ca doar atunci primeste tzitzi.

Si acum, mananca mai bine, doarme mai bine, dar fara militaria de dinainte nu cred ca reuseam sa schimb ceva! asa incat daca imi permiteti sfaturi daca ati ajuns si voi la capatul rabdarii cu suzetzirile, instaurati putina militarie si invatati-i pe strumfi ca tzitzi primesc dar in ritmul in care si organismul vostru simtiti ca poate sa se refaca!

va pup pe toate fetele care mai alaptati inca si va felicit!
si eu inca alaptez ca nu m-am indurat (eram la un pas) sa ii tai de tot lapticul ei cel mai bun! si ma bucur ca am reusit sa o alaptez doar seara la culcare (uneori si dimineata pe la 6 si atat)...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

karli exact de asta as avea si eu nevoie, de niste militarie ca m-a disperat de tot. Nu numai pentru somn. Pur si simplu e non stop calare pe mine sa ii dau sa suga, si daca nu ii dau ma stie tot cartieru'. Nu te intelegi cu ea.

bloggerita amatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

mamii voturile noastre nu conteaza? te inseli amarnic ... daca ar gandi toti asa ... la noi in localitatea unde stau parintii mei primarul a castigat la difereta de un vot ... deci orice vot conteaza

nu vreau sa fac apologia votului, nu ma dau mare patrioata dar ma deranjeaza cei care spun ca ii lasa rece ziua nationala a Romaniei si serbeaza cu mare incantare "valentines" si "halloween" ... de ce vrem sa parem altfel decat suntem? de ce sarbatorile lor sunt mai bune? a noastra ce are?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mamii, eu am 30 de ani, ii implinesc peste 4 zile...
Am terminat generala in 1993

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Monica, la multi ani in avans! Bucurii si sanatate. V-am admirat si eu in poze, chiar arati ca sora mai mare a copiilor.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ioana, merci pt urari
In general, sunt bine, ma descurc cu fetele, eu si impreuna cu ajutoarele, sotul si bunicii... dar sunt perioade in care sunt si singura cu ele doua acasa, insa seara e sotul, iar peste zi, ne mai ajuta parintii nostri, mai ales la faza cu iesitul afara, unde clar nu pot cu amandoua inca..mai sunt si weendurile.
Noaptea asta mica se trezeste cam de 2 ori pe noapte (la 2-3 si pe la 5-6), o culc cam de pe la 10-10 si ceva... iar eu uneori mai prind si un somn peste zi, daca se nimereste sa doarma amandoua in acelasi timp. Cam asta in mare.
Ma bucur sa te citesc despre fetele tale, sa mai pui poze cu ele, tu sau mama ta (ma da o data linkul, daca a mai pus mama ta poze ca nu-l mai stiu)

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput