Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Tot eu.Cafera,frumoase fetele taledar cred ca stii asta.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, este imposibil sa fie asa suma mare la impozit. si doar pe un an.si mai mult de atat, n-ar fi putut emite somatie pt ca n-a platit impozitul pe anul in curs. eu n-am platit 3 ani si abia atunci m-au somat. si n-am platit cu tot cu penalitati atatia bani. nu cred sa existe un site unde poti vedea situatia impozitelor, eu n-am habar, doar sa se duca la circa financiara sau sa sune...........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Cand le vad mutrele astea de hoti acum dupa votare, ma bucur ca nu m-am dus sa votez. Nu aveam pe cine.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara
Am culcat copiii..mai dau si eu o tura pe aici.
Karligutza, mi-a facut placere sa revad poze de la ultima intalnire..le aveam doar pe ale mele.
E adevarat, la al doilea copil stresul e mai mic, am luat-o pas cu pas, papat, baita, toaleta buric, schimbat pampers. Nu mai am nic un stres, stiu cum sa le fac acum... La Andreea pe vremea asta eram ff stesata, nu stiam nimic
Ne ajuta si parintii, ceea ce conteaza f mult...
Brazuca, nici eu nu am votat...nu am cu cine... vad ca a castigat psd-ul
Cafera, superbe fetele tale
Ghete Andreei, i-am mai luat din carrefour o pereche - imblanite, si unele mai subtiri, adica neimblanite, inainte sa le iau pe alea imblanite, i-am luat de la Lumea Copiilor (bd Ion Mihalache - claucia si andreea_c stiu, ca locuiesc in zona) Si sandale de vara plus alti pantofiori subtiri tot de acolo. sunt din piele, au fost ok.
Mamii, deci blocul rosu..il stiu. La ce scoala ai invatat, cumva la 170? Acolo am facut si eu, insa nu ne-am intersectat, ca tu esti mai tanara decat mine...

Am mai pus poze, si cu Ana Maria, si cu Andreea de asta vara, de acum din toamna...

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=27" target="_blank">poze Ana Maria

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=29" target="_blank">poze Andreea din parcuri

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=28" target="_blank">poze Andreea de la tara

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=30" target="_blank">poze Andreea de acasa

www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=19" target="_blank">poze Andreea - diverse

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc mychy,o sa mearga acolo,sa vedem ce si cum,si eu zic ca e o suma cam mare,dar cine stie cu ce apare,ca s-a mai intamplat sa platesc amenda si sa apar cu creanta...am mai intrebat pe cineva din bucuresti si nu crede sa existe o situatie afisata pe net.

eu nu mai pot vedea poze,cred ca nu a instalat sotu' vreun programel,imi apare o mana cu semnul exclamarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sfantului Andrei, copilasi, mamici si tatici!

M-am emotionat( good, pt a cata oara???) vazand pozele Monicai cu cele doua papusele minunate. Vreau si eu!!!! Intr-adevar, Monica are dreptate cand spune ca acum e mult mai relaxata si ia lucrurile mult mai usor.Nu ca as sti eu cum e cu 2 copii, dar simt ca asa as reactiona si eu. Cand ma gandesc ca nu stiam aproape nimic despre cresterea unui copil si cat de stresata am fost la inceput. Parca eram pe alta lume, asa ma simteam, total depasita de situatie. Am recitit si povestea nasterii Andreei -LMA, btw- si astept cu interes povestea nasterii Anei Maria.

Sunflower, multumesc pentru cuvintele frumoase, esti prea draguta!

Houspoket, ce mai faceti, sunteti bine?

Cafera, ti-am vazut frumusetile si cred ca esti o mamica foarte fericita cand le vezi pe amandoua asa gingase si iubitoare!

Brazuca, tu ce carticele ai ales de la editura Crisan? Adica ce carti ti s-au parut adecvate pt varsta lor , ca ei au o oferta f bogata si eu nu stiu ce sa aleg!

Apropo de cadouri de sarbatori pt copii, mi-a luat cineva de la Auchan niste combinezoane de noapte de f buna calitate si niste bluzoane tot asa bune, de BBC, la niste preturi incredibil de mici. Vi le recomand cu caldura!
Acum 2 ani pe vremea asta am ramas insarcinata, nici nu visam eu asa nazdravan! Ce repede trece timpul!
Hai ca mai vb maine. Noapte buna tuturor!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Musso, corina, de data asta se numara si voturile albe separat, cele de protest. Pentru prima data nu mai sunt considerate nule.
Scuze, am si eu o problema cu votarea. Cand stiu cati bani se mobilizeza (sau poate nici nu-mi imaginez cati), nu suport ca nici macar act de prezenta sa nu faci.

Mergi la inceput

mi_a am stat vreo 3 zile sa ma hotarasc. Din pacate multe din ele sunt epuizate pe site asa ca nu prea am avut toate optiunile. Am ales "Animalele de la ferma" -carte cu sonor (are niste butoane ce scot sunetele animalelor).Pe mine m-a incantat cum sunt realizate, plus ca au si niste versuri usurele. Am luat si "Carliont..." si o carte de povesti "Hansel si Gretel". As fi vrut mai multe dar nu mai erau pe stoc.

M-a mancat undeva sa ma uit la Sinteza zilei si aku m'a luat asa o sila si mai mare de tara asta. Cred ca o iau pe urmele sora-mii care vrea sa plece...in Suedia. Astept sa inceapa Badea sa mai rad umpik.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

oaana, intr-adevar de la HOKIDE... de obicei vin la targurile de copii, baby expo, kidex! apropo, va fi KIDEX intre 4-7 decembrie (cred ca tot la ROMEXPO ca in fiecare an) si daca aveti de facut cumparaturi cred ca acolo sunt toate la un loc si e mai bine asa!

cica ar avea probleme si nu se stie cum vor rezista pe piata, ca cica nu prea au vanzari, dar nici nu le vina sa inchida portile; si ar fi mare pacat pentru ca pe mine deja ma au de client! si sunt multe mamici fidele acestei firme deja! sunt niste producatori SERIOSI cu marfa de calitate si preturi ieftine in comparatie cu piata, unde te miri pe ce dai 150-200 ron cand vine vorba de incaltaminte pentru copii!

eu nu am votat, pentru ca NU AM AVUT cu cine! aveam si eu in gand "votul alb" dar dupa ce mi-a zis mie cineva ca se poate practica stampilarea buletinului meu alb imaculat la numaratoarea voturilor, m-am potolit si am stat in casa azi.... pentru ca maine e zi libera (ca si cum 1 an si jumatate aproape nu am stat non-stop LIBERA acasa) am avut senzatia ca azi e sambata si maine duminica! drept pentru care am gatit la greu! pulpe/ficatei de pasare cu piure de cartofi si conopida/gogonele murate garniturica... apoi am invartit la sarmalute in varza murata din toamna curenta si au iesit niste bunatati de sarmalute si pe dupa-amiaza am facut si-o pizza mai ceva decat aveau pe vremuri PIZZA HUT... daca cuiva ii e foame rau sa vina pe la mine ca am din ce-l satura!

sa nu uit sa zic si eu "happy name's day" tuturor Andreelor si Andreilor!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

cafera avand in vedere in ce tara traim, nu m-am riscat sa las un buletin nestampilat acolo si sa puna altii stampila unde vor ei pe el dupa aceea. Si sa nu ziceti ca nu se poate ca nu ma convingeti.

Mergi la inceput