Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

karligutza multumesc mult de complimente. In ceea ce priveste filmuletele am incercat sa pun mai multe (unul cu voi sus in poiana) dar erau prea lungi si nu am reusit sa le postez atunci, dar azi l-am postat pe youtube. Despre economie nu stiu ce sa zic, aud si la televizor ca sunt probleme mari economice, dar nu stiu pe nimeni sa fie afectata de acestea (din cercul nostru majoritar roman),. D-ne multam! La noi ca si in Canada s-a ieftinit benzina foarte mult , asta este destul de evident. Joia viitoare o sa merg sa voluntariez pentru o societate umanitara care ajuta saracii de sarbatori si poate atunci o sa am o imagine mai clara despre economie.
Alina.a si noua ne este dor de voi frumoaselor, nu stiu cand ma voi duce in Ro (imi e tare groaza de drum) dar poate veniti voi la noi .
ioanaiub eu i-am luat www.youtube.com/watch?v=iD7XqhogM7E " target="_blank">bucataria asta cadou de Mos Craciun/ mos Nicolae prin octombrie, dar mi-a placut asa de mult ca nu am mai asteptat sa vina Craciunul, i-am dat-o inainte. Acum ma gandesc ce o sa ii dau in ziua Craciunului (inca nu stiu). Am uitat sa ii pun ceva in papucei de mos Nicolae. Poate la anul.
ghinez stiu cum este sa pierzi mesaje lungi. Imi pare rau!
Andreea_C felicitari pentru burtica! Sa fie intr-un ceas bun! Am fost si eu foarte stresata cand am fost gravida cu Ingrid. Am constat ca m-am stresat fara sens, puteam sa ma bucur mai mult de sarcina....

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Cristina foarte faina bucataria, te cred si eu ca nu ai mai avut rabdare pana la Craciun
si Ingrid ce mai bucatareste ... poate ne chemati si pe noi la cina

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vai Cristina cat ii de scumpa Ingrid. M-am uitat de doua ori la filmulet.Incantatoare. Iar bucataria ce sa zic ?!!! F practica

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

''Cand aveam 15 ani, credeam ca tatal meu era cel mai stupid om de pe pamant. La 20 de ani am fost surprins sa constat tot ce a invatat omul asta in 5 ani''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Ma bucur mult ca au mai scris fete despre care nu mai stiam nimic de ceva vreme. Cristina26, Amethist, Valen,Alina.a, Ioana, LuciaZ .
Karli, interesanta chestia cu alaptatul Adelutei. Chiar acum cateva zile am fost la o verisoara care are o fetita de 2 ani si 4 luni si pe care ii era frica sa o intarce, fiind foarte atasata de san. Surpriza! I-a spus intr-o zi ca nu mai are lapte si ca e fetita mare de acum, iar ea a inteles si nu a plans, nu a cerut nici noaptea si astfel s-a rezolvat fara nici o suparare pentru nimeni.
Mykhy, iti urez drum buna pana la Vatra si odihna placuta. Ai net acolo? Daca nu , va spun de pe-acum Craciun fericit si numai bucurii. Daca ai timp, trimite-mi si mie te rog un PM cu reteta aceea pt sinuzita ca vreau sa i-o dau unei prietene. Mersic mult!
Despre cadouri pot sa zic ca i-am luat si de imbracat f multe, dar si jucarii si jocuri, din pacate pt buzunarul meu, shopingul e pasiunea mea! Apropo de tablite magnetice, chiar azi am vazut la librarie cu 6,5 lei. Desigur ca erau chinezesti, dar in principiu aratau cam la fel cu cele scumpe. Nu i-am luat pt ca mi s-a parut ca are si cateva piese mici care sunt periculoase.Apropo de preturile astea diferite, eu i-am luat lui M walker Playschool cu 30 euro dupa care am vazut acelasi walker, identic doar ca nu avea nici un nume pe cutie, cu 60 lei.
La capitolul "vorbe" stam din ce in ce mai bine. Ultima achizitie e propriul nume: Memetze.+ numele de familie pe care il spune foarte clar si corect ( e drept ca nu e nici lung).Dimineata nu ma lasa sa mai lenevesc in pat, ma trage de mana si spune " zos"- adica sa ma dau jos din pat , ce astept!!!
Cafera, Alina a spus (cred ca in prima ei postare) ca nu i-a facut vaccinul Elizei. Ai luat cadouri? Tie ce ti-ai luat? (ca nu pot sa te-ntreb de-acum ce ti-aduce mosul ) Am eu senzatia sau pt fetite e oferta mai bogata atat la jucarii cat si la hainute?

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Hai sa va arat si eu tablitza noastra
http://good-times.webshots.com/album/567338538tyWNGy
E simpla dar e-a-noastra. Pe o fatza poti lipi magneti, pe cealalta desenezi. cost: 10 lei. Magnetii au fost luati separat, fara piese mici, de la TCM. Am cautat mult timp magneti care sa nu fie pe sistemul celor de la 3,8 lei cu un magnet cat un banut lipit pe spate.

MI-a imi place de Mihai cum iti face inviorarea. Cine se scoala de dimineata departe ajunge.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

''Cand aveam 15 ani, credeam ca tatal meu era cel mai stupid om de pe pamant. La 20 de ani am fost surprins sa constat tot ce a invatat omul asta in 5 ani''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Salutiiiiiiiiiii!

Mi_a, eu am luat pt Alexia un set NENUCO LA SCOALA. Sunt doua papusi cu bancute, cu tabla...scoala in toata regula, iar Ilincai tricicleta, pentru ca inca nu avea. Asta de Craciun. Pentru bradul de la scoala, Alexia va primi ca ceilalti colegi un joc si dulciuri, iar Ilincai o sa-i duc masinuta lui FIFI (parca asa se scrie?). Ii place reclama si zice perfect, iar daca e singura la reclama, te ia de mana s-o vezi pe FIFI.

De mos Nicolae Ilinca primeste in ghetute un trenulet cu animalute care se asambleaza in fel si chip si o carte cu numere, iar Alexia "Cartea micului artist", pe care am gasit-o abia ieri si niste ustensile de facut felicitari.

Sper sa fie incantate.

Eu m-am zapacit de tot: cand punem ghetutele?

Cristina, superba bucataria. Orice gospodina si-ar dori-o. Am tot admirat-o pe Ingrid.

Alina.a, mi-ai vazut postarile?

Dana, si eu am perioade cand cumpar total gresit, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

cafera eu credeam ca a venit deja mos Nicolae. Dar probabil ca m-am incurcat in zile. Cred ca printesele tale vor fi tare fericite cu cadourile de la el. Daca ai timp si chef fa un filmulet sa vedem si noi, te rugam [:l]
ddanagh este foarte practica tablita voastra, iar din poze se pare ca Dariutei ii place tare mult sa se joace cu ea. Este asa o dulce cum vrea ea sa dea suculet si la papusa.
mi-a bine te-am gasit! Eu cred ca si Ingrid tot asa v-a renunta la san, ca si fetita prietenei tale. Alta varianta va fi: Poate ca imi v-a spune "mama, sunt suficient de mare si nu mai este necesar sa sug san"~ dar ce mama realista sunt, asa?
ioanaiub sunteti invitati cu toti al masa. Tinand cont ca Ingrid v-a gati stim ca veti veni
Acum am devenit si eu curioasa. De ce toate vreti tablite cu magneti?
Fug la culcare ca iar este aproape miezul nopti.
Va doresc o zi buna tuturor (la voi este deja 8am)!

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neatza.

Nici chip sa mai revin ieri. Am umblat dupa cumparaturi.

Si la noi de mos nicolae se primesc dulciuri, dar eu le-am luat si cate un plush (o vaca si un catel - o sa le imparta ei). Sunt pentru bebelusi, au si paturici, dar stiu ca si stefan va fi incantat. Ca el isi dorea mai degraba o jucarie de plush cu care sa doarma. Lui Victor ii mai pun banane, portocale, cereale...sa aiba si el ceva in ghetute.

Pentru Mos Craciun am luat parte din cadouri. Un catel vorbitor entru cel mic. Noi mai avem multe din jucariile de la Stefan (piese de construit, forme, animale de plastic, masini). Doar cele muzicale s-au stricat, asa ca doar de astea achizitionam. Ca nu mai am unde depozita. O sa mai cumpar carti, probabil fac comanda de pe net, ca in librarii nu ma prea pot decide. Si am vazut la edituri si reduceri frumusele.

Ma duc sa citesc din urma si revin (sper sa ma lase acum cel mic, ca vad ca tot scoate si pune dinozaurii in cutie, nu da semne sa se plictiseasca)A! Si mi-am reluat obiceiul: intai va citesc apoi fac paturile.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

in seara asta vine Mos Nicolae
David si-a pregatit de ieri ghetele, si-a dus o pereche la soacra-mea si ieri le-a curatat si le-a pus in geam
noi o sa petrecem in seara asta, mergem la o cabana, copiii vor sta cu bunicile , va fi lumea lor

cristina noi avem www.cmall.bizoo.ro/vanzare/51363/img/Tablita-Magnetica-Simba" target="_blank"> tablita magnetica de scris, copiii deseneaza pe ea si apoi se poate sterge, e cu pilitura de fier (cred), are si stampile ... eu i-am luat-o lui David ca sa nu deseneze pe pereti si a fost jucaria cu care s-a jucat cel mai mult
tabla Dariei am vazut ca e altfel, e magnetica si lipeste forme pe ea, asa are David cu litere

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

...a murit Anca Parghel....

Mergi la inceput