Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)
Raspunsuri - Pagina 18
Timi07 spune:
Andreea exac aia e reteta
Mychy nu mai trebe sa astepti pana maine
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
ddanagh spune:
Andreea eventual cred ca pot returna salopeta de azi insa pantalonii i- am spalat, ghetele purtate afara, geaca rupta eticheta. Asta e. Ma gandeam ca am dat ceva bani pe ele si calitatea lasa de dorit.
Michi te poti apuca de fiert carnea de vita pana maine ca sa iasa bun. Reteta e super dar vaca- i tot vaca inclusiv la fiert.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
''Cand aveam 15 ani, credeam ca tatal meu era cel mai stupid om de pe pamant. La 20 de ani am fost surprins sa constat tot ce a invatat omul asta in 5 ani''
mychydutza spune:
dana, am avut si eu o perioada de asta cand ii cumparam numai lucruri anapoda.ma si enervasem ....zici ca-mi innodase cineva creierii..... am avut noroc ca era vara......si nu m-am oficat prea tare ca nu costau foarte mult. in general eu nu-i iau lucruri de firma.....mai mult de la magazine de cartier, sau de la tarabagii, care mai nou aduc lucruri de bumbac, romanesti....ma refer aci la ciorapi, boddyuri, pijamale. i-a luat bunica'sa o geaca, imblanita ......la numai pretu de 37 ron.zici ca-i Fizz imbracat cu ea.
andreea, multumesc de reteta de gulass. si lu' Timi pt intentie.si alinei pt celelalte retete.
dana, eu urasc sa fierb carnea mult....asa ca o sa o inlocuiesc cu curcan sau porc.......
de Mosh cred ca o nuia, si ceva dulce,ca cadouri a tot primit.excuizmy pt cacaofonie
carla, eu n-am unghii mari dar le tai patrate si-l mai capsez.imi aduc aminte cand l-am nascut aveam neste gheare mari, vopsite in mov, si mi-a zis moasha sa le tai ca omor copilu
Vine,vine Mos Craciun
mychydutza spune:
...si apropo de.... "decat sa bei si conduci, mai bine.........." http://www.youtube.com/watch?v=NtPplZnPuMA
Vine,vine Mos Craciun
brazuca25 spune:
Helou fetele! Ce spor ati avut!
Am luat si eu azi cadou pentru Deni de Mos Nicolae, dar nu e nimic scump. Sa vedem daca o sa ii placa jucariile si daca o sa invete sa le foloseasca. I-am luat o tabla magnetica si toba cu betele de rigoare.
Dana si eu de multe ori am luat hainute total nepotrivite, de cele mai multe ori mari. Si degeaba ii sunt mari acum niste pantaloni grosi, ca la vara cand o sa ii vina nu am ce face cu ei.
Mychy si eu tot de pe la tarabe iau. Nu iau hainute scumpe, pentru ca nu le vad rostu' la varsta asta. De exemplu am un trening pt fetite de la NIKE primit de Deni la botez...si abia acum ii vine, prin casa ca deja e prea frig sa mai iasa in trening afara. Eu ghetute i-am luat cu 25 ron si ii vin bine, ca sa nu mai zic ca sunt foarte frumoase.
andreea ce la fix s-a nimerit DPNul! O sa aduca barza un bebe cadou de ziua lui Raducu.
Am ajuns si eu la concluzia ca totusi Deni are mult prea multe jucarii si nici nu se joaca cu ele. Aseara vorbeam cu sotul ce sa ii luam de Mos, si el zicea ca ii punem un cartof si o ceapa si e fata cea mai bucuroasa. Asta pentru ca joaca ei preferata e sa se ascunda in camara sa fure ceapa si o duce prin toata casa. Ne-o aduce "cadou".
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
bloggerita amatoare
ioanaiub spune:
Alina, buna idee cu tablita magnetica ... eu i-am luat lui David acum doi ani una www.cmall.bizoo.ro/vanzare/51363/Tablita-Magnetica-Simba" target="_blank"> mai simpla si a fost foarte incantat de ea, si acum mai deseneaza pe ea si a inceput sa-i placa si Marei, o plimba toata ziua prin casa (cand David e la gradinita )
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
X-ray spune:
ioana ceva mai simplu si mai ieftin vroiam si eu sa-i iau dar idioata de mine nu m-am uitat si in alte parti inainte,asta am gasit-o la reala si asta am luat-o nu ca ma scot banii afara din casa....
andreea hai mai ca nu ai cum sa fi mai stresata decat la prima sarcina,acum sti retetahabar nu am cum e carioca aia iti spun sambata ca vineri seara io dau...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
ioanaiub spune:
Alina, nu-ti face probleme, conteaza mai mult bucuria copilului
eu i-am luat lui David cadoul pt Craciun, din timp, sa nu umblu pe ultima suta de metri dar sunt convinsa ca pana atunci ii mai cumpar cate ceva ... am eu un fix cu cartile, azi i-am luat o enciclopedie
ca tot vorbeam de preturi, si cartile sunt cam scumpe
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
musso17 spune:
Hai mai mychy,ma faci sa...eu imi tai unghiile cu unghera,asa timp am de manichiura,dar visez la momentul cand voi avea un french..vise,taica,vise.
am mai luat cadouri:o basculanta pentru fii-miu,un tren din lemn cu figuri geometrice,puzzel cu barbie,nu te supara frate,un joc care te invata sa numeri,un soldat si...cam atat,nu sunt pentru fii-miu ci pentru alti copii.
pentru mihnea nu pea stiu caci el este fan masini,am vrut si eu tablita,am vazut la fisher price la 100 si inca una,identica dar no name la 30...am luat una pentru fin la 100 dar tot asa ca nu o vazusem pe cealalta.
multumesc de retete,nu le-am cerut eu,dar au fost bine venite,le-am salvat.
mychydutza spune:
buna seara...........of, abia l-am adormit in seara asta. ii mai iese o maselutza si e tare suparat si nervos. nu ma mai inteleg cu el cateodata. cred ca-l doare rau, saracutzul, ca ma musca ca un catzel cand ma prinde
Vine,vine Mos Craciun