Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (115)
Raspunsuri - Pagina 17
greierash spune:
Da, eu i-am luat jucarii si pentru Mos Ncolae si pt Mos Craciun...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
X-ray spune:
ioana eu i-am luat www.toyz.ro/studiouri-table-tablite-copii/fisher-price/disney-cars-tablita-magnetica-cars/" target="_blank">asta dar nu am avut rabdare sa o tin pana vineri si i-am dat-o aseara. pt ghetute iau niste banane si mai am ceva carioca cu apa pt copii mici.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza salutare........ alina.a, m-ai facut curioasa cu gulasu ala............daca nu cer prea mult, vreau si eu reteta......... Vine,vine Mos Craciun |
Daca Alina n-o sa aiba timp sa scrie reteta ti-o trimit eu maine ca o am salvata acasa.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
andreea c spune:
Buna dragutelor!
Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si pentru urarile de Sf. Andrei.
Eu sunt bine deocamdata. Nu mai stiu daca v-am spus ca am DPN-ul pe 12.07.2009, de ziua lui Raducu . Am fost la eco la 7 saptamani si ceva si am vazut inimiara. O sa mai merg la 11 saptamani si apoi pe 29 ianuarie o sa aflu si cine se ascunde in burtica.
Dana am citit ce ti s-a intamplat si m-am intristat foarte tare. Iti doresc din suflet sa nu mai treci in veci prin asa ceva.
Eu sunt mult mai stresata decat la prima sarcina si ma sperii din orice. Parca si simtomele sarcinii sunt mult mai prezente decat prima data, dar nu ma plang. Nu am vomitat deloc doar ca imi este greata destul de des si nu imi trece decat daca mananc ceva. Va dati seama ce chef am sa mananc cand mi-e greata .
Alina as vrea si eu reteta de gulas, dar si pe cea de paste cu carne tocata. Am incercat o singura data sa fac paste cu carne tocata, dar am nimerit o carne tare si nu mi-a placut deloc. Tu ce carne folosesti?
Carla cum te mai simti?
Hai sa-l mai laud si eu pe Radu ca nu am mai facut-o ce ceva timp.
-alearga
-se catara pe scaune, mese si se da jos frumos fara sa se raneasca
-inchide si deschide televizorul din buton de ne-am plictisit si am lipit un scotch peste el.
-incearca sa se imbrace singur
-se incalta cu papuciii sau pantofii nostrii si merge foarte bine
-merge cu mainile in buzunare
-la capitolul vorbit sta destul de bine, spune mama, tata, mimi care inseamna ca vrea in brate, miam-miam cand vrea mancare, ceai-ceai, apa, Asiaaa- Alessia, Dia sau Andia - Andreea, Momo- face ursuletul, tac-tac cand ii tai unghiile, cea sau ci pentru ceas. Astea mi le aduc aminte acum ,dar fiecare in parte sunt insotite si de o mimica specifica . A..ultima noutate, daca il intrebi cum miroase ceva zice puuu si face un botic de iti vine sa-l mananci.
tuturor
Andreea 8+ si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
mamii spune:
super ANDREEAC si alex face multe din ce face Raducu tau.
Adica: se incalta cu papucii si umbla cu ei prin casa, ii da lu tasu papucii sa si-i puna in picioare cand vine de la munca si ii pune adidashii la loc exclamand PUUU!!!(face asa la orice incaltari),umbla cu mainile prin buzunare, ishi pune geaca pe el (ivers dar ce mai conteaza?),tricourile noastre si le baga pe cap..dar pe maneca, ishi pune caciula in cap cand ii e frig si si-o da jos cand ii e cald,i-am cumparat un uruslet pe care il cheama TAO TAO si il striga,a inceput sa zica bavoo, bila=baba,zice iarashi mamaie=mamaehhhh, bubu(alt ursulet),face auuu si gestiguleaza din mana (cum fac italienii am sa il filmez sa radeti si voi) si mai nou face uffaaa...la mancarea calda, la calorifer, la aragaz... si mai ales la buba lu mami de la deget in timp ce apasa
gata ne-am laudat si noiii
X-ray spune:
paste cu carne tocata(de pui sau curcan,dar si vita daca aveti timp de fiert)
se fierb pastele(ideal din alea spiralate asa le pot manca ei singuri din farfurie) si se lasa la scurs...
se pune intr-o tigaie adanca 1 lingura ulei masline,2 cepe taiate marunt,un ardei kapia taiat marunt, 2-3 graunti de usturoi pisati si 4-5 rosii mari decojite si maruntite.cand scade destul de mult puneti carnea si putina apa si se lasa la fiert pana se fierb bine rosiile si carnitza.daca este cazul se mai adauga apa.la sfarsit se adauga busuioc crud tocat marunt sau patrunjel dupa gustul fiecareia.se amesteca cu pastele sau se serveste la fiecare separat si amesteca persoana cum vrea cantitatile.
pofta buna!pt gulas o rog pe cristina sa va puna manie reteta
eli e mare fan paste si le mai prepar asa:
1)amestec branza dulce de vaca cu :2 oua ,smantana,zahar, 1 plic zahar vanilat si stafide fierte inainte.aceasta compozitie o amestec cu paste fierte in prealabil si bag la cuptor, e yami-yami vorba elisei
2)amestec smantana cu cascaval ras,2 oaua si piept de pui fiert taiat cubulete cu paste fierte si bag iar la cuptor....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
cafera spune:
Saluti!
Alina.a, te mai intreb inca o data: ai facut Elisei vaccinul de un an? Imi cer scuze de pisalogeala. Multumesc!
ddanagh spune:
Alina ce face tablitza aia? Mi- a atras atentia, da' 150 ron! Asa vroiam sa- i iau si eu apoi am gasit la o librarie de cartier o tablita magnetica f frumoasa de 10 ron plus niste magneti animalute de la TCM.
Pt Craciun i- am luat si noi o jucarie mare din metro cu 100 ron ( enorm dar ce sa- i faci? ) cu mai multe activitati specifice.
Andreea multumesc. Ai acelasi Dpn ca si cumnata mea. Ea s- a chinuit mult timp sa ramana, incepuse tratament pt fertilizare si hop minunea. Nu te mai gandi la rele, totul va fi bine.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
''Cand aveam 15 ani, credeam ca tatal meu era cel mai stupid om de pe pamant. La 20 de ani am fost surprins sa constat tot ce a invatat omul asta in 5 ani''
ddanagh spune:
Eu in ultimul timp numai aiurea am cumparat: i- am luat geaca groasa de la miniblue cu 140 ron pe care nu i- o pot inchide pana sus ca- i prea strimta la gat plus ca ma taie transpiratia pana ii bag manutele fiindca nu imi i cape mana mea pe manseta sa- i trag mana. I- am luat ghete cu blana de 150 cu care v- am zis ca nu merge bine, i- am luat altele. Am dat 75 ron pe o pereche de pantaloni care l- a prima spalare au facut asa niste pete, nu stiu exact sa explic. Azi i- am luat o salopeta care ii este mare.
Jucarii Daria are f multe , chiar prea ( am zis ca fac pauza ca am cam exagerat) insa raman la ideea ca totusi mi se par prea scumpe. Se profita. Pana acum nu prea m- a oprit pretul insa tot sper sa ma opresc.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
''Cand aveam 15 ani, credeam ca tatal meu era cel mai stupid om de pe pamant. La 20 de ani am fost surprins sa constat tot ce a invatat omul asta in 5 ani''
andreea c spune:
Alina merci mult pentru retete. Toate sunt interesante .
Eu am un folder cu retetele de pe aici si am gasit si gulasul
"pui la fiert carnea de vita taiata cuburi mai mari si o fierbi la nesfarsit ca asta dureaza .separat calesti ceapa cu ardei.decojesti rosii din belsug le tai marunt(sau date prin masina) si pui peste ceapa si le calesti in continuare 10-15 min.cand carnea da semne ca se moaie pui amestecul de ceapa cu ardei si rosii plus boia dulce si piper.aici(si ungurii in special)pun chimion(eu il urasc dar cica asta face gulasul).cand e fiarta carnea adaugi cartofii si lasi sa fiarba pana aproape seaca....si pofat buna!nu e cine stie ce dar eu asta fac si cica "aduce" cu originalu'
in loc de cartofi poti sa pui galuste cum le zic eu.fierbi apa separat,cand clocoteste adaugi galuste facute."
Asta era, nu?
Dana nu ai putut sa returnezi produsele daca ai constatat repede ca nu sunt bune?
Si eu tot jucarii i-am luat lui Radu. I-am luat si un bebe ca sa se obisnuiasca cu ideea . Am ales unul imbracat in albastru...are vreo semnificatie ?
Alina cum e carioca asta cu apa?
Andreea 8+ si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005